90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 233

• 35 837
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • в окото на щастието !
Ха добро утро на всички! Днес съм на белтъчини, та съм си наумила да направя пълнени чушки със сирене и яйца, вчера уж щях да бъда само на вода, но изядох една вафла  Sad Но днес продължавам напред. Лек ден ви желая фиданки!!!! Hug
не може яйца и сирене . Смесваш белтъци от различен произход.
Кълновете може по 1 лъжица на ден, посипани върху салатата .
Добър ден   bouquet. Закъснях със закуската , но поне не пропуснах . Нататък ще съм на варени картофи и салата .Продължавам да не се меря .  Simple Smile

# 196
  • Бургас
От боб, леща, ориз и картофи винаги съм с +, незнам какво да ям в бобов

# 197
Салата с нахут  Sunglasses Аз откак го открих туй ми стана любимо Heart Eyes

Аз съм много хепи след вчерашния плодов. Преполових 7-ците вече твърдо Blush мммм кеф голям yesyes

Днес белтъци - обяд - май пържоли със салата; вечеря - домати със сирене.

# 198
Здравейте на всички отслабващи!Следя ви постоянно,но от днес и аз започвам диетата.Имам за сваляне около 9 килограма.Охххх,само дано се справя.Само информативно...гледам че всички доста рано вечеряте-17:00,18:30?Май това ще ми е най-трудно от всичко,че по принцип по-рано от 23:00 часа май не вечерям.Успешен ден!

# 199
Манджа охлюви плакия кога мога да ям ?  Crazy

# 200
Здравейте момичета,от днес започвам диетата .През 2009 година е направих и съм изключително доволна,не само свалих килограми ,но нещо повече бях заредена положително,леко ми беше имах сили за работа.... Успех на всички,моля пишете кой почва днес за да сме заедно.....

# 201
Здрасти JESI ,и аз съм от днес,на диета.Успех на теб!

# 202
Привет момичета, може ли в плодов да си поръся салатата от прасковите с ленено семе, че нямам никакви сурови ядки?

# 203
  • в окото на щастието !
Зелен фасул,грах,  царевица, пробвай и салати с жито , Духи ти е казала за нахута .
YASEMINA ранната вечеря е много важна . Не трябва да е след 20 ч, понеже влизаш в друг цикъл на организма .
mimialex -може , ма ги счуквай леко , или дъвчи старателно .
Инка- ескаргото е за белтъчен, мацинка, ма ако няма брашно за сгъстител в тая плакия  Hug

# 204
Инка- ескаргото е за белтъчен, мацинка, ма ако няма брашно за сгъстител в тая плакия  Hug
А нали може в белтъчен филийка хляб (аз не съм яла, но гледам доста момичета го ползват това "намаление").
Какво пречи тогава брашното - то ще е 1 лъжица примерно на цяла манджа.. или 1/4-1/8 л. на порция  Crazy което е далече от филия...

# 205
Пухи и аз туй съм се чудила   Thinking

# 206
  • в окото на щастието !
Хората разрешават пълнозърнест хляб със семена 1 филийка , а не какъвто и да е, от каквото и да е брашно . Идеята е да вкараме семенца в менюто си , а не брашна, те са за въглехидратния . Къде в обикновените брашна има зрънца ?  Освен, ако е някое пълнозърнесто такова , ма не съм сгъстявала и не знам дали става.  bouquet
Калпазанке, слез от балконЯ и кажи какво става в почивката. Ако си на таблета, горе в дясно на екрана, до ника ти  има едно синьо квадратче EN - това е кирилизатор на сайта. Пиши Hug

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 13:47 от bobybonta

# 207
Добър ден дами! След плодов - 500гр., след белтъчен + 600гр.!  Rolling Eyes Днес варива:
09.00ч. - диня;
11.00ч. - 2 праскови;
13.30ч. - много мъничка чушка с ориз, 150гр. картофи, 100гр. зелева салата + зърнена филийка.
Вечерята е тъмна мъгла, може и зрял боб от консерва да е. Ще го измисля като се прибера.
Духи, за филийката Боби ти е обяснила, но и аз да кажа, защото редовно ям филийка в първите два дни. Моят хляб е от зърна, без брашно (казва се 102 зърна). Ако ядеш обикновена филия от бяло брашно, обяда става белтъци с въглехидрати.  Hug

# 208
Манджа охлюви плакия кога мога да ям ?  Crazy
олеее ужас...настръхвам,като чуя охлюв! Sick Сигурно е едно от най-чистите и хубави меса....ама не мога си го сложа в устата! Ако някой ми го приготви и замаскира добре ,може и да се излъжа... newsm78

# 209
Здравейте,два дни не съм чела и отчитала,но бях режимна Simple Smile
Днес белтъчини
з 2 банана
о 2 кебапчета и салата
в или същото или салата със сирене
На кантара особено движение няма,но не ми пука Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт