Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 223

• 38 076
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

феновете нямат търпение да ги видят заедно

# 676
О.К.  Peace Извинявам се за наранените ви чувства!  smihesorry
Лично аз не съм гледала нищо благодарение на Сити Пити и не споделям фенските и пристрастия.  Peace

Чувствата НИ не са наранени въобще. Всичко което правим е по собствено желание, но не го запазваме собственически - а го предоставяме и на други. Който иска гледа оригинала /предполагам ти си от тях след като владееш свободно английски език /, но не забравяй, че има хора които предпочитат да гледат със субтитри на български език. Уверявам те, че доста гледат така.

Ти всъщност как гледаш, че да не правя догадки все пак ?

Това, че не споделяш фенските пристрастия на всеки непознат всъщност е хубаво
Затова предлагам - за да се чувстваме удобно и уютно и виртуалното ни местенце да е по-доброто място - да прекадим против уроки и заедно с цялата рода от лели, стринки и чичовци да живеем в мир и любов.

# 677
Добре!  Peace Сигурно пак ще има сърдити, но аз не се наемам да сравнявам Енгин с никой от колажа. Няма как той да се доближи до тяхната слава. Те са световно признати. Той за сега е един обикновен актьор в турски сапунки. Много го харесвам, но не бих си позволила да го сравнявам нито с Брандо, нито с Редфорд, нито с Нюман. Кощунствено ми е дори. И не само славата и известността. Да талантлив е Енгин, но има много да поработи още.  Peace

Затова предлагам - за да се чувстваме удобно и уютно и виртуалното ни местенце да е по-доброто място - да прекадим против уроки и заедно с цялата рода от лели, стринки и чичовци да живеем в мир и любов.

Я кой е ходил при хулиганите?!  Wink Joy Peace

ValentinaP
, извинявай чак сега видях написаното, че е на предната страница!  Hug Напълно споделям!  Peace

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 19:14 от Delyna

# 678
  • Пловдив

Добре!  Peace Сигурно пак ще има сърдити, но аз не се наемам да сравнявам Енгин с никой от колажа. Няма как той да се доближи до тяхната слава. Те са световно признати. Той за сега е един обикновен актьор в турски сапунки. Много го харесвам, но не бих си позволила да го сравнявам нито с Брандо, нито с Редфорд, нито с Нюман. Кощунствено ми е дори. И не само славата и известността. Да талантлив е Енгин, но има много да поработи още.  Peace

Абсолютно. Затова написах, че снимките не са подбрани случайно. На възрастта на Енгин, не са били това, което са към момента. Наистина пожелавам и аз на Енгин, да постигне тяхната слава която имат към момента, а защо не и повече.
....................
В коментарите има много мнения, някои също не приемат сравненията. Всеки има своето място като актьор. Въобще в универсала дискусията е интересна.

# 679

Я кой е ходил при хулиганите?!  Wink Joy Peace

Признавам си, че бих отишла заради Бергюзар  Корел, но ... не съм.

Написах го вчера -

... форумът предлага възможност на всяка една от нас да пише в тема, която и е по сърце и където ще се чувства приятно.

Също така всеки може да влезе в профила на когото си пожелае и да се информира кой, къде, кога, какво и как пише.

Само за информация - влизала съм в почти всички теми и зная как пишат всички, които апелират за разумност - изказват възторг и то с доста по силни думи и изказ.

Форумът е за това - всеки по някакъв начин да намери точно своето място, защото иначе все ще му убива някъде и няма да му е удобно.

# 680

Написах го вчера -

... форумът предлага възможност на всяка една от нас да пише в тема, която и е по сърце и където ще се чувства приятно.

Също така всеки може да влезе в профила на когото си пожелае и да се информира кой, къде, кога, какво и как пише.

Само за информация - влизала съм в почти всички теми и зная как пишат всички, които апелират за разумност - изказват възторг и то с доста по силни думи и изказ.

Форумът е за това - всеки по някакъв начин да намери точно своето място, защото иначе все ще му убива някъде и няма да му е удобно.

Абсолютно вярно!  Peace
Откога дудна, че всеки може да пише където си иска?  Wink И да "шпионира" профили на воля.  Joy Какво достойнство е да се пише само на едно място? Пишете бе хора! Споделяйте! Net-ът е необятен и е създаден точно за това.  Peace

# 681
Абсолютно вярно!  Peace
Откога дудна, че всеки може да пише където си иска?  Wink И да "шпионира" профили на воля.  Joy Какво достойнство е да се пише само на едно място? Пишете бе хора! Споделяйте! Net-ът е необятен и е създаден точно за това.  Peace

Думата "шпионаж" бих заменила с - информираност.
Но пък ако вземем много да смесваме нещата - ще започнем да си задаваме един и същи въпрос до втръсване -
" Ти ... мен ...сега уважаваш ли ме...?"  

Я... по този повод нещо по-така

Скрит текст:
Това с маслинката - е за мен / плювнала съм си го и не го давам

# 682

Думата "шпионаж" бих заменила с - информираност.

Пак съгласна!  Peace Информираността е неоценимо качество.  Peace
Пак да питам за онази тема.  Thinking Като ти е интересна Берг защо не я посещаваш? За Берг има и още една тема. Питам защото ми е любопитна тази закрепостеност само на едно място.  Peace

# 683
  • Пловдив

Какъв поглед само.

# 684
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=uAHa3oXqyoY

Много хубаво клипче на Сойе. Да си го припомним.

# 685
Аз мисля,че Делина тук е напълно права и аз споделям това,че Енгин,макар и много талантлив има още и още да учи и да се развива,за да се доближи колкото може до съвършенство в играта си.За щастие,съдейки по начина на подбор на роли, на стремеж да научи английски перфектно и да взема уроци по актьорско майсторство в Лондон той явно много добре си дава сметка за това.Както се казва по пътя за успеха няма асансьор-трябва да се качваш по стълбите!

По повод разходките из разни теми аз съм горещо "за" и го правя,но човек да пише и участва пълноценно в "живота" на една тема се изисква доста време ,а не всеки го има.Пък и понякога човек изпитва неудобство да връхлети в някоя "къщичка" и да започва да раздава мнения.Има го и този момент,че някои теми са за по няколко актьора,от които се случва единия да харесваш,другия не и става малко сложно.

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 20:08 от velijana

# 686
Като ти е интересна Берг защо не я посещаваш? За Берг има и още една тема. Питам защото ми е любопитна тази закрепостеност само на едно място.  Peace

Информирам се за много актьори и актриси от други сериали, но се регистрирах във форума единствено заради Енгин Акюрек. Единствено той с неповторимата си игра, талант и харизматично излъчване  "закова" трайно вниманието ми.

Само за сведение / да не повтарям пак информация / - преди години, когато вървяха анкети всякакви - съм гласувала за Берг и Халит / без да пиша във форума / и съм била четящ гост в темата им.

След това съм "преминала" през почти всички сериали и теми също като гост.

Но ... както се казва - намерих своето място тук в темата за Енгин.

Но за да си припомня "старите времена" в момента обмислям един комбиниран клип  с работно заглавие "Копнеж" . В процес на събиране на снимков материал съм.

# 687
  • Пловдив

"Вечер без теб, без тези красиви очи, не ми е добре."

# 688
Марта,Делина,
Скрит текст:
Тъй като явно сте по-информирани,бихте ли ме осветлили,защо в темата за Къванч,където всички са толкова "деликатни и никога не леят помии" наричат Мурат Йълдъръм "завистлив башибозук"Питам сериозно,не се заяждам.Нещо наранил ли е някого ,случило ли се е нещо?

# 689
Марта,Делина,
Скрит текст:
Тъй като явно сте по-информирани,бихте ли ме осветлили,защо в темата за Къванч,където всички са толкова "деликатни и никога не леят помии" наричат Мурат Йълдъръм "завистлив башибозук"Питам сериозно,не се заяждам.

Верно ли?  ooooh!  Сега ще ходя да им наритам задниците.  Mr. Green И Мурат ми е от любимците.  Heart Eyes Моите са много. В един друг форум съм в група "харем".  Joy Май по-лесно ще ми е да кажа кого не харесвам, но не смея, че знам ли кой ще ме прочете.  Wink Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт