Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 223

• 38 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Ами има такива като мен,които попрочитат тук там нещо,особено за актьорите,които харесвам и когато прочета такива неща -това определено не ми харесва.

# 691
Велияна - не зная.

Но дай боже всекиму това.

Скрит текст:

# 692
Марта,
Скрит текст:
Точно това имах предвид-когато някои дами връхлитат гневно и обвиняват,че се обижда техния любимец,а същевременно самите те обиждат,това не знам как се нарича? newsm78Ще кажеш,че това е лично мнение на някоя от тях-да,но никой не реагира.Освен това,когато нас ни обвиняват,че постваме едни и същи неща до изнемога и славословим Енгин,какво да кажем за останалите теми,в които патосът и хвалебствията са до небесата и не се чува и допуска и грам критикаКакто и да е-да са живи и здрави!

# 693
  • Пловдив

Усещане за мъж....
Скрит текст:

# 694
# 695
  • Пловдив

Красив Керим в красив колаж.

# 696
  • Пловдив

Личат му и белите косъмчета вече в косата.

# 697

Това Енгин ли е? Снимка или монтаж?

# 698
  • Пловдив

Според мен не е Енгин. Много пълни устни и дълги и плънви вежди. Това виждам като разлики.

# 699
....

Събудих ти левента - оказа се друг

Скрит текст:
Şükrü Özyıldız

# 700
  • Пловдив

Първата сцена от филма -  Фарах Зейнеп Абдула и Джерен Мурай.
Скрит текст:
First scene from the movie...Farah Zeynep Abdullah,Ceren Moray
Джерен Морай:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 22 авг 2013, 22:05 от mariana51

# 701

Добре си го "гледаше"  Фатмагюл Керимчика накрая.

Я вижте ...

# 702
Скрит текст:

Първата сцена от филма -  Фарах Зейнеп Абдула и Джерен Мурай.
Скрит текст:
First scene from the movie...Farah Zeynep Abdullah,Ceren Moray
Джерен Морай:
Скрит текст:

Сега Ейлюл, ами Текин ...

Обаче да знаете ще започнат да излизат снимчиците ... няма да са само тези

# 703
  • Пловдив

Дано се вижда добре.

# 704
Не мога да сравнявам Енгин с тези колоси на световната филмова класика ,защото всеки носи своята индивидуалност и са несравними  дори и помежду си,което не пречи ,да останат незабравими. Има още,които аз харесвам,но липсват на снимката.Всички тези актьори са започнали от нулата.Работели са като келнери,дърводелци ,миньори и други подобни професии,които са много далеч от актьорската.Явявали са се многократно на кастинги и вероятно  многократно са били отхвърляни. Докато накрая таланта им е бил забелязан,  наложили са се ,достигнали са  и  са се задържали на върха на славата. Извървяли са един много дълъг път.Енгин е едва на 31години и е направил пет впечатляващи, запомнящи се роли. Не спира да инвестира в обучението си .Усвоява различни умения, с които освен,че поддържа идеална физическа форма ще му послужат при бъдещи професионални ангажименти. Вярвам,че с малко късмет и безспорния си талант и трудолюбие, Енгин може да достигне известността и славата на тези момчета от старите ленти.

Общи условия

Активация на акаунт