Енгин Акюрек - преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” - Тема 223

• 38 060
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив

Пак двечките се виждат.

# 706
  • Пловдив
Не мога да сравнявам Енгин с тези колоси на световната филмова класика ,защото всеки носи своята индивидуалност и са несравними  дори и помежду си,което не пречи ,да останат незабравими. Има още,които аз харесвам,но липсват на снимката.Всички тези актьори са започнали от нулата.Работели са като келнери,дърводелци ,миньори и други подобни професии,които са много далеч от актьорската.Явявали са се многократно на кастинги и вероятно  многократно са били отхвърляни. Докато накрая таланта им е бил забелязан,  наложили са се ,достигнали са  и  са се задържали на върха на славата. Извървяли са един много дълъг път.Енгин е едва на 31години и е направил пет впечатляващи, запомнящи се роли. Не спира да инвестира в обучението си .Усвоява различни умения, с които освен,че поддържа идеална физическа форма ще му послужат при бъдещи професионални ангажименти. Вярвам,че с малко късмет и безспорния си талант и трудолюбие, Енгин може да достигне известността и славата на тези момчета от старите ленти.

Това споделих преди няколко поста и аз. Всеки си има своята съдба. А и Енгин май е роден под щастлива звезда - нали така се казваше.

# 707
# 708
  • София
Не мога да сравнявам Енгин с тези колоси на световната филмова класика ,защото всеки носи своята индивидуалност и са несравними  дори и помежду си,което не пречи ,да останат незабравими. Има още,които аз харесвам,но липсват на снимката.Всички тези актьори са започнали от нулата.Работели са като келнери,дърводелци ,миньори и други подобни професии,които са много далеч от актьорската.Явявали са се многократно на кастинги и вероятно  многократно са били отхвърляни. Докато накрая таланта им е бил забелязан,  наложили са се ,достигнали са  и  са се задържали на върха на славата. Извървяли са един много дълъг път.Енгин е едва на 31години и е направил пет впечатляващи, запомнящи се роли. Не спира да инвестира в обучението си .Усвоява различни умения, с които освен,че поддържа идеална физическа форма ще му послужат при бъдещи професионални ангажименти. Вярвам,че с малко късмет и безспорния си талант и трудолюбие, Енгин може да достигне известността и славата на тези момчета от старите ленти.

Това споделих преди няколко поста и аз. Всеки си има своята съдба. А и Енгин май е роден под щастлива звезда - нали така се казваше.

Милка, Мариана, и на мен много ми се иска това да се случи, но за съжаление  по този въпрос бих използвала една доста известна фраза напоследък: "А дано, ама надали". Казвам това, не защото не смятам Енгин за достоен да достигне известността на останалите актьори от колажа, но все пак да не забравяме, че той  е турски актьор. Да, турците правят добри сериали, но дотам. Аз лично не знам някой турски актьор да е станал много известен в чужбина - ако изобщо е играл в чужди продукции, то е било в някоя второстепенна роля, като Берен например в онзи италиански филм, в който се снима наскоро - не помня заглавия ( нищо лично към нея или нейните фенове, сред които съм и аз). И турските, както и българските актьори, са някак си според мен "предназначени" и затворени само на нашия пазар  -  на Балканите или най-много в някоя и друга арабска страна. Според мен за който и да било турски актьор би било  почти непостижимо да постигне славата и известността, които би постигнал актьор от Холивуд. Независимо дали става дума за Енгин, Къванч, Берен или някой друг.

От мен лека нощ, момичета,  и приятни сънища  Hug

# 709
Привет, момичета! wavey

Радвам се че има снимки от заснемането на филма Simple Smile
така да продължават да пускат по някоя снимчица, и да не
забравят да покажат и Текин, че него чакаме да видим. Grinning Grinning

# 710
Момичета,да не мислите,че сме ви забравили.Тази вечер малко бяхме "на гости" в една друга приятелска тема. Изкарахме си чудесно!
Гледам,че започват да се появяват някакви снимки-е ха дано и нашето момче се появи!
Иначе и аз си мисля като Таня,че е изключително трудно,да не кажа невъзможно един човек извън англоговорящи страни да стане толкова известен както актьорите от снимката.Ако европейското кино се развиваше така,както преди 30-40 години,то биха имали възможността да пробият,но сега-едва ли.Като си помисля,освен Бандерас,Пенелопе Круз и Хавиер Бардем,май не се сещам за друг актьор,който е извън англоговоряща страна да е пробил в Холивуд.

# 711
# 712
Ако сте далеч от моренцето,пъхнете се под душа ,за да спите хубаво

От мен лека нощ,момичета.До утре в новия ни дом.

# 713
  • Пловдив

Едно хубаво колажче.

# 714

Лека нощ и от мен! Хубави сънища! 1countingsheep

# 715
  • Пловдив

И още един хубавец - Булут.

# 716

Проверката е най-висша форма на доверие.

Скрит текст:

# 717

Нещо ме обхвана вълна Мукадесова - малко настроение

# 718
Марта, супер!Чак и на мен ми "домъчня" за Мукадесита! hahaha hahaha

# 719

Общи условия

Активация на акаунт