СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 29 973
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
За няколко дни такъв бебевалеж. Честито на обебилите се мами, да са им живи и здрави малките мишоци, а мамчетата бързо да се възстановяват.
При мен нищо ново, имах доста редовни контракции два дни и спряха, оттогава все едно не съм бременна, никакви неразположения, я се бях настроила за среща с бебчето. Явно пак до термин ще си го откарам.

# 646
Ех толкова много бебоци, а моята принцеса още се мота  Laughing. Честито на всички мами.

# 647
Привет,

Първо честито на Радито, която обявявам за най=куражлия дотук, цялото раждане беше live, че и от магарето ни писа  Hug  Да е жива и здрава дъщеричката й  Hug

От вчера не съм се спряла и ми е много добре  Mr. Green Имам си разни болчици тук и там, нищо страшно. Ще си откарам до термин  Mr. Green Аз съм се навила да раждам по новолуние, значи между 5 и 12 септември, за там искам да се класирам  Praynig

За тапата - аз имам такава слуз, но док каза, че засиленото течение е нормално при промените, които стават с шийката. Миналата бременност пак се дзверих що е то тапа, като падна - веднага я познах  Mr. Green Има си кървави нишки и е бая голяма...

Реших вчера да нападам ММ, както обявих, но ударих на камък, притеснявал се от детето....  Joy Ще ме съсипе тоз човек...

# 648
  Напълно съгласна  Peace Ради, герой си !!! От къде го извади това спокойствие и сили, незнам?!Сега чакаме и подробния разказ  Mr. Green Аз имам лошото предчувствие, че от страх по време на раждането ще се пукна от рев....Дано не съм права  Rolling Eyes  Трая на болка, ама хич не обичам в такъв момент непознати хора и обстановка.
  Шамс, хихихииии и аз се гласях като вляза в 9ти месец с ММ да се обичаме като за последно, ама тия сметки си ги правих сама. За съжаление, го разбирам- и аз не бих правила секс с хипопотам  Laughing
  И аз само гледам в тоалетната да не я пропусна тапата, но уви за сега я няма.

# 649
  • До морето :)
ЧЕСТИТО НА РАДИТО! ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА ДЪЩЕРИЧКАТА! НА МАМА - БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Аз съм си тука, снощи имах някакви контракции, ама днес - нищо. Откачена работа.  ooooh! Майтап си прави с мен тази моя щерка от сега.  hahaha Ама кака ѝ беше същата.

# 650
Ради  Hug Герой си! Честито и много щастие с малката Simple Smile

# 651
  • София
Здравейте ! Не съм писала от доста време защото в къщи имахме ремонтно-почиствателни дейности и не ми оставаше много време, а пък аз стисках кълки от страх да не тръгне бебка преди да сме оправили всичко Simple Smile Сега всичко е подредено, изчистено и готово и съм се отдала предимно на "мътене" Simple Smile
Да честитя на всички момичета, които вече са родили, живи и здрави бебчета и много да ви радват!

Иначе аз вече съм в 38 седмица и 4 дни, нямам никакви стягания на корема, нито денем нито нощем, ходя всяка седмица на тонове не отчита контракций , някоя друга нощ имам болки в кръста и корема и това е...имам съмнение, че ще пренося, но да видим.
Пожелавам успех на всички!

# 652
Здравейте мамчета  Simple Smile От досто време чета темичките и много ми помагат!Днес реших да се присъединя и се регистрирах WinkЧакам моето бебче да се появи септември и се надявам да мине добре всичко ConfusedНадявам се да не е болка за умиране Sad

# 653
Минах си прегледа, никакви изгледи да ми се е смъкнал корема, имам някакви белтъци в урината, че утре ще се ходи пак на изследвания, хемоглобин в норма, тонове идеални  Mr. Green Контракции - една силна в автобуса  Mr. Green

# 654
Здравейте и от мен пупици   bouquet
И тук да честитя на Ради малката госпожица да им е жива и здрава  Hug
Чак в петък сам при док и вече нямам търпение  Mr. Green

# 655
Здравейте, момичета!
Влизам набързо, за да кажа ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМЧЕТА, КОИТО ВЕЧЕ ГУШКАТ СЛАДКИ БЕБОЦИ! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЖЕЛАЯ СПОКОЙСТВИЕ И ПРЕКРАСНИ МИГОВЕ НА ВСИЧКИ   bouquet

# 656
Честито момиченце на мама Ради! Да и е жива и здрава!

Днес бях в клиниката, където ще раждам и съм много доволна и вече мога да кажа, че съм напълно спокойна. Отидох, прегледаха ме - бебо е много добре, голям е, към 3600-3700, плацента добре, води - малко намалели, но нормално за точи период. Бебо отговаря на 40 г.с. / аз съм в 39 /. Взеха ми вагинален секрет, кръв и урина. Мериха ми тоновете - идеални. В петък ме викат пак да видим резултатите от изследванията и пак на тонове. Докторката, която ме преглеждаше ми каза да продължавам магнерота, но както до сега 3х2 до края на седмицата. И най-важното, което направиха беше, че ме минаха по здравна каса - не съм платила нищо. Няма да ви казвам за отношение, всички са толкова любезни, така те предразполагат, нямам думи. Чувствах се много спокойна. Видях и моята позната акушерка и тя ми каза, че добре съм постъпила, че съм отишла и че колкото е по-близо до термин, толкова е по-добре и да не се притеснявам. Също да не се притеснявам за секциото - в клиниката нямало нищо общо с държавните болници, слагат много обезболяващи, но първия ден щяло да ме боли, но няма начин все пак е операция.

# 657
Да попитам за кърменето пак (нали все й се вталявам да не е недояла) - 5-6 наакани памперса на ден добре ли са (снощи за 2 часа напълни 3)  Rolling Eyes След всяко хранене ли трябва да има пълен (наакан) памперс? Иначе ми е пикличка - само вчера ме напика 3 пъти докато я преобувах.
Тази нощ се буди само 1 път за манджа - не е ли малко?

Здравей ku4o,
Не съм сигурна дали въпросът е за нас, но тъй като е в червено и за кърменето ще отговоря   Mr. Green

Доколкото виждам от лентичката ти бебка е на 12 дни. След петия ден количеството мокри пелени за 24 часа  е поне 5-6 тежки пелени за еднократна употреба и поне 2-5 жълтеникави, меки, неоформени акита с размер най-малко на монета от 1 лев. Няма задължително условие бебето да ака след всяко кърмене. Наистина, някои бебета го правят, но това съвсем не означава, че всички трябва да го правят  Simple Smile

Всяко бебе е различно. Някои бебета (малко са, но все пак има такива) може въобще да не се събудят за нощно кърмене. Други се будят по няколко пъти. За новороденото е важно да има поне 8-12 кърмения за 24 часа с не повече от една 4-часова пауза, която е обикновено през нощта.

Извинявам се, ако се намесвам без да е искано мнението ни  Peace

# 658
Здравейте  Hug

Честита рожба на мама Ради! Да е жива и здрава и много да радва родителите си!

Аз почти преборих летния вирус. Побърка ме това разстройство, а от тази сутрин ММ е с вирус. Този 9-ти месец ми е най-тежък. От какво ли не се оплаках, аман значи  Tired
Вече въобще не ме е страх да раждам. Да идва датата и да си гушна бебока, само това искам.

Таня, видя ли , че всичко се нареди  Hug Звучиш спокойна, сега можеш да си отдъхнеш Simple Smile
hixxy браво за хубавите резултати Simple Smile
Мая 191 и аз имам такова предчувствие за реването. Макар , че не ме е страх , но като знам колко съм емоционална, сигурно ще стана още по-подпухнала от рев  Blush
Шамс , и аз залагам , че ще преносиш. То от толкова стискане на кълки  Laughing

Момичета, от къде това желание за ласки... , аз се чувствам като кит , даже не бих си и помислила. Не , че ММ е навит де  Whistling Той като види как рита бебето и се шашка, само пита дали ме боли , не е повдигал въпрос за интимности. Само веднъж каза, че го е срам от бебето  Mr. Green

Снощи не ми се спеше и към 2ч станах да изгладя последните дрешки за беб  Crazy

# 659
  • Gone with the wind
Да попитам за кърменето пак (нали все й се вталявам да не е недояла) - 5-6 наакани памперса на ден добре ли са (снощи за 2 часа напълни 3)  Rolling Eyes След всяко хранене ли трябва да има пълен (наакан) памперс? Иначе ми е пикличка - само вчера ме напика 3 пъти докато я преобувах.
Тази нощ се буди само 1 път за манджа - не е ли малко?

Здравей ku4o,
Не съм сигурна дали въпросът е за нас, но тъй като е в червено и за кърменето ще отговоря   Mr. Green

Доколкото виждам от лентичката ти бебка е на 12 дни. След петия ден количеството мокри пелени за 24 часа  е поне 5-6 тежки пелени за еднократна употреба и поне 2-5 жълтеникави, меки, неоформени акита с размер най-малко на монета от 1 лев. Няма задължително условие бебето да ака след всяко кърмене. Наистина, някои бебета го правят, но това съвсем не означава, че всички трябва да го правят  Simple Smile

Всяко бебе е различно. Някои бебета (малко са, но все пак има такива) може въобще да не се събудят за нощно кърмене. Други се будят по няколко пъти. За новороденото е важно да има поне 8-12 кърмения за 24 часа с не повече от една 4-часова пауза, която е обикновено през нощта.

Извинявам се, ако се намесвам без да е искано мнението ни  Peace

Else, точно на ваше (ЛЛЛ) мнение се надявах, но знам, че ти е малко нанагорно в момента с няколко отчетни, затова и не адресирах мнението дирестно към вас.
Много благодаря  Hug Май й се вталявам повече от необходимото - отговаляме си на описаните от теб условия  Simple Smile Като спре дъжда ще отскочим и до педиатърката да видим колко е наддала за 1 седмица от изписването.

Общи условия

Активация на акаунт