СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 29 987
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Пък аз забравих да се похваля, че днес влизам в 39 седмица (което при мен е =37 и затова се радвам толкова). Бубка вече трябва да е голяма, но в петък ще я видим. Нямам търпение! Имам разрешение от док да я пускам, ама никои друг не дава - самата док е отпуска, татито е на концерт в петък и не трябва да не му разваляме плановете, пък и бабата и дядото тепърва ще ходят до Кападокия и трябва да ги изчакаме да се върнат  hahaha Надявам се да изчака още 2 седмици, че за тогава сме насрочили секциото  Praynig
И като казах за татито - гадината си намери покани за Roger Waters и не иска да ме вземе  Cry hahaha Кума е много щастлив от този факт, ама не е честно пък  Crossing Arms

# 661
NewLeaf, щом е с покани, най-вероятно ще има къде да седнеш. Въпросът е дали ще се чувстваш комфортно на такъв шум.  Simple Smile И аз предлагах на ММ да отиде да слуша концерта, че и гости да покани /ап. на баба ми е срещу стадиона/, но той отказа - нямало да му бъде до това.  Joy
Днес бях на кола маска, кога ли ще ми е следващият час...  Joy

# 662
Здравейте, момичета Hug Нещо днес съм много неспокойна. Голямо вълнение ме е прихванало. През нощта се събуждах на няколко пъти от някакви кучета, които не спряха да вият, но за сметка на това си дремнах до 10.30 ч. Crazy Вчера изкарах стерилизатора, изчистен е и е готов за употреба. Изпрах още някои нещица за бебка. Днес остана само да изчистя чекмеджетата на креватчето и да приготвя дрехите за изписването /за да не се мъчи после ММ/ Blush Готова съм с всичко, но се чувствам толкова неподготвена Sad
radito22 честита рожба! Да ви е жива, здрава и много да ви радва. Бързо възстановяване Crazy

# 663
Else, точно на ваше (ЛЛЛ) мнение се надявах, но знам, че ти е малко нанагорно в момента с няколко отчетни, затова и не адресирах мнението дирестно към вас.
Много благодаря  Hug Май й се вталявам повече от необходимото - отговаляме си на описаните от теб условия  Simple Smile Като спре дъжда ще отскочим и до педиатърката да видим колко е наддала за 1 седмица от изписването.

ku4o, не се притеснявай да питаш  Hug Не съм сама в темата ви  Wink Само моля, когато питането е към нас да пише Ла Лече Лига или ЛЛЛ за да знаем.

Надявам се резултата след прегледа да те успокои и да се насладиш на новата роля в живота ти - да бъдеш майка  Hug

# 664
Здравейте мамчета,
 Честито на мама Ради, много здраве, щастие и успех на цялото им семейство.  bouquet
При мен няма нищо ново, уж малко остана, а си има още време. За ласки и разни такива неща и дума не може да става, само мисълта, че там има друго човече и не се получава.

# 665
Хрумна ми заглавие  Mr. Green
СЕПТЕМВРИйка вече няма търпение, да погледне бебчо с умиление

# 666
  • София
Хрумна ми заглавие  Mr. Green
СЕПТЕМВРИйка вече няма търпение, да погледне бебчо с умиление

Чудно е Peace  Само без запетайката Wink

# 667
Предложение за заглавие:

Септемврийска мама багажа за болницата стяга, че време не остана  

# 668
Здравейте, мами!
Честито на мама Ради! Бебчето да е живо и здраво и много да радва мама и тати!
Като чета, че някой вече си има бебе и ми става такова миличко, че нямам търпение и аз да гушна вече моето мишле. Но имам чувството,че нищо не съм приготвила и още толкова неща трябва да купя, така че ѝ казвам да почака още 2-3 седмици поне  Grinning

# 669
От раждането насам за първи път успявам да влеза във форума. Записвам се, а колко ще имам време да ви следя, незнам и аз още. Обаче искам да виждам новите бебоци:)

# 670
  • Пловдив
radito22, честита дъщеричка! Да расте здрава, кротка и щастлива Цвета! Бързо възстановяваване на теб и много красиви мигове с новият член на семейството ти желая!
 Днес ходих да дам кръв, за да си имам документ за кръвната група. И аз и ММ. Ще ми направят и на картонче да имам. Ходих и до Кожния диспансер да ме тестуват за упойки и т.н., но една строга леля с големи лупи ми се скара, че нямам направление/ въобще не видя, че съм бременна, защото беше зад едно много интересно гише/ и ме върна. ЛЛ рече, че то това си си плаща и ми написа една зелена бележка. Въобще веселба. Нямам никакви признаци да раждам, така че поне тези глупости ще си оправя на спокойствие. И до банките бях да си оправя личните данни, че нали смених лична карта. В общи линии свърших полезна дейност.
Пих кафе с едни бременни мами, с които пак тук се запознах/ във форума/ , пък те се оказаха комшийки. Много приятно ми беше и ще си имам компания за разходки.
Подстригах малкото с машинката, но по принцип обирам на ММ плешивата глава и голям зор видях, че дребното бая коса има.  Mr. Green И предният зъб единия му падна и прилича на рецидивист. hahaha Дано го вземе днес баща му за няколко дни, че нещо много се е разлигавил напоследък.
Не са ми превели още болничния и не ми харесва тази работа.  newsm78
Много ми се яде тези дни и то все сладко.
Заглавие ще помисля до довечера дали някоя щуротия няма да ме осени.

# 671
  • До морето :)
За да продължи /не спира/ СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж, ще нападаме таткото с копнеж

hahaha

# 672
За да продължи СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж, ще нападаме таткото с копнеж

hahaha

Лече определено твоето ми харесва най-много и под секрет и аз съм намислила да нападам таткото днес че не издържам вече, искам да видя резултата от тия 9 месеца  Mr. Green

# 673
За да продължи /не спира/ СЕПТЕМВРИЙСКИЯ бебевалеж, ще нападаме таткото с копнеж

hahaha
   ха ха ха яко е Лече да му мислят татковците Mr. Green

# 674
  • Пловдив

hahaha
Супер, приема се с две ръце. Лече, нападай и ти и не се ослушвай. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт