СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 30 125
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Мамита някоя от вас да е пила малинови листенца за болки,помогна ли ли са ви,а някоя знае ли от къде мога да си купя стелизатор благодаря предварително  Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 541
Добро утро !
Радито , кървенето обилно ли е ? Или е просто зацапване ? Пускат ли ти тонове на беб ? надявам се всичко да мине като по вода и да завърши благополучно  Praynig
Аз вчера се разбих просто от чистене , подреждане и.т.н ....Само докато изгладя всички огромни пердета и ми причерня . Тази седмица въобще ми се очертава доста напрегната и забързана. А аз съм като куха лейка , помня точно 5 минути нещо и посе ми изиза от главата . Също напоседък почти не е минал ден да не счупя нещо . Crazy
Записах си час за сряда след "леко" повишаване на тон по теефона . Първата реакция разбирасе беше , че няма никакви часове и няма как да се получи за тази седмица .. ...оказа се че можело и още как  Mr. Green
В петък ми звъня и счетоводителката - изпратила съм си този път болничният без да го заверя  ooooh! Само това ми липсваше сега и с това да се занимавам , ама като няма нищо вече в таз кратунка к'во да правя нямам избор  Tired
Аз трябва да раждам след 5.9 , че тогава вече ще има кой да ми гледа малката докато ме няма , преди това съм му забранила на беб да излиза  Mr. Green
хайде хубав ден от мен  Hug

# 542
Радито, всичко ще е наред! Стискаме палци днес да си видиш бебче!
Тази нощ ставах два пъти, спах на пресекулки - чак призори съм се унесла, но пък ми звънна алармата на телефона, че не съм я променяла.  Joy Вчера прах, изгладих няколко неща за Бърколинка, сготвих, изгорих си пръстите... Днес само ще изгладя щорите и ще им сложа пръчките обратно. И мисля да се занеса на маникюр и педикюр.  Simple Smile Хубав ден ви желая!
Шамс, не се пререждай, моля! 9 месеца зор да задържиш, сега - да прередиш!  Joy

# 543
Здравейте, мамчета Hug Аз днес 14 часа съм на преглед. Цяла нощ не можах да спя нормално и сънувах какви ли не щуротии и как на прегледа АГ ми казва хайде време е да раждаш и ме приемат в болницата. Приготвила съм си един огромен списък с въпроси hahaha Стискайте палци Blush След прегледа ще пиша.
radito22 дано всичко да е наред. Имаш палчета и от мен Wink

# 544
  • София
Добро утро!

Ние се прибрахме от почивка и моето диваненце пак започна да става в 7.30 Confused

Аз от вчера официално съм в паника, че нищо не съм приготвила Mr. Green  Утре изпращам дребното на ясла и започвам.

радито, всичко ще е наред, не се настройвай негативно, нещата ще се случат, а колкото по-естествено, толкова по-добре.  Стискам палци!

Решихме, че ще купим детско креватче за "голямата", пък след няколко месеца ще преместим бебето в нейната кошара.  Предлагайте места в София, където може да има хубави креватчета.

# 545
Добро утро!

Късмет на всички които са на преглед.

# 546
  • София
Ама вие сериозно ме накарахте да се замисля за обръщение към бебето - искам и аз някоя "пумпалка", "пухкавелка" или "бърколинка"...  Laughing

# 547
  • Пловдив
Добро утро и от мен. Вече станах, закусих, пия кафе. Събуждам се по-изморена, отколкото като си лягам. Всичко ме боли, а имам грандиозни планове да си свърша задачите за деня. Накрая едва успявам да сготвя и някоя пералня да пусна и простра. Tired
Успех на прегледите. Аз нямам никакви признаци за раждане, ни контракции, ни тапи, то е и рано, де. Така, че си натискам парцалите и чакам да стане поне 9.09. , че да ида до болницата.  Mr. Green
Сакът ми е почти готов, дрешките за изписването също. За моите още се чудя.  newsm78 Все пак една част от корема ми няма да я има. Мисля го още.
Gabriela Shotlekova, стерилизатори има във "Вис Виталис" най-различни.
radito22, дано всички мине бързо и лесно.  Hug

# 548
Радито,успех и леко раждане и то мен! Вярвам,че нещата ще се случат по най-добрия за теб и бебето начин! Чакаме те с новини!  Hug
Кикито ,успех  и на теб на прегледа! Да минеш на отчет!   bouquet
Аз днес уж се събуждам малко по-добре от вчера,поне не ми е така отпаднало. Дано се задържа,че имам задачки за изпълнение. А утре съм на ЖК да видим как е положението.

# 549
Добро утро коремчета  Hug
Sleeping Beauty Магазини Дибо,Лабиринт,Вис Виталис-на Симеоновско
Kikito86 Недей бърза да раждаш-първо изчакай да спазим традицията с кафенцето тази седмица,пък после те пускаме  hahaha
radito22 Имаш палчета от нас всичко да мине леко и безпроблемно
sealover И аз що неща изпочупих,ръцете ми са като кашкавалени  Mr. Green
Мен нещо голям мързел ме е хванал,не мога да се мобилизирам,само ми се лежи.Не мога да се позная.
За апетита да не говорим-постоянно ми се яде нещо вредно.Успокоявам се,че е за последно  Joy
Слънчев ден от мен  Hug

# 550
Добро утро!

Аз от вчера официално съм в паника, че нищо не съм приготвила Mr. Green  Утре изпращам дребното на ясла и започвам.

yes Ъхъ!
Иначе за креватчетата направо не знам - всичко ми изглежда еднакво. Ние от Икеата ще вземем, но и там няма кой знае какъв избор. Харесахме едно страхотно легло, но решихме, че е малка още Стела за него - самото легло е на горно ниво, а отдолу е кът за игра.

Ради, стискаме ти палци и ще чакаме добри новини днес!

Аз пък хич не искам да идва по-рано бебето - имам толкова неща да свърша преди това! Пък и като знам какво неспане ме чака  Laughing

Пете, точно описваш и моето състояние - събуждам се по-уморена отколкото като си лягам. Как е възможно това  ooooh! И всичко го върша по 5 часа... Днес вече ще си подреждам гардероба в спалнята, защото дрехите ни още са по куфари и кашони. Стига само Стела да не ми "помага" в тази задача. Милия ми мъж снощи като се върнахме от пикника хванал измил всички подове, банята, прострял... А аз бях откъртила вече със Стелинда, която цял ден на поляната не успя да се нарани, но като се прибра вкъщи си чукна главата и сега си има цицина Simple Smile

Кикито, ще разкажеш после какво става, дали има нещо ново  Simple Smile

Ох, на мен тая седмица ще ми мине в Щерев - в сряда ще пускам изследванията, в четвъртък на консултация с анестезиолога и кардиолога и в петък на ЖК. Ох, много ме мързи, но трябва да се свърши това.

# 551
Добро утро!

И мен ме е хванал огромен мързел. Просто не мога да се събера да довърша последните останали шкафчета за подреждане и да изгладя малко детски дрешки. И помпата си извадих преди 3 дни и още не съм я пускала да видя дали работи  ooooh!

Днес ходих пак за урина, дано не излязат бактерии, че за кога ще ги лекувам  Crazy

А напоследък имам някаква постоянна слаба болка ниско долу и се чудя да не взема да се обебя рано рано.

# 552
Здравейте!

След като си пих магнерота снощи и болките ми минаха и така сладко съм спала. Сутринта станах по-рано, че да се обадя на АГ за час, естествено свободни часове нямаше, но тя ме вмести между часовете. И така в 15 часа съм при нея. Дано вече днес определим датата, имам и един куп въпроси към нея. И аз като Кикито сънувах, че след прегледа и ме праща в болницата да раждам. Само тази седмица ми остана, взех да се вълнувам за  дългоочакваното събитие.

Успех на всички, които днес са на преглед.

# 553
Мамита някоя от вас да е пила малинови листенца за болки,помогна ли ли са ви
Чаят не е болкоуспокояващ, а подпомага само процесите на матката.

Радито, изпращам всичките си положителни мисли към теб  Peace

# 554
  • София
Добро утро Simple Smile

Да се разпиша и аз. Ходих сутринта да пускам предоперативните изследвания в болницата, в която ще раждам и към петък вече му се вижда края на бременния ми период Laughing

Вчера и аз оправях гардероби, прах и гладих пердета, моя мъж бърса прозорци. Днес продължавам, поне детето е на градина и няма и с него да се занимавам Rolling Eyes

Иначе и аз съм много бавна, тромава, едва вървя, а как изкачвам стълби.... ooooh!Коремчето ми е огромно и смешно, все едно диня съм глътнала CrazyНо пък със съня спрях да имам проблеми, спя като бебе, ставам до ВЦ-то, лягам и пак заспивам и все ми се спи. Каква е тази настройка на организма сега, идея нямам Thinking

Радито, стискам палци всичко да мине бързо Hug

Нинка,  Hug Hug

Хайде ставам, че работа ме чака, но ще ви наглеждам Peace

Общи условия

Активация на акаунт