СЕПТЕМВРИЙСКА мама се чеши по корема, дали и тя августинче няма да си гледа. №23

• 29 983
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Честити бебчета на Диана и ColdEyes!Да растат живи и здрави и носят радост на всички!
На мамите пожелавам бързо възстановяване  bouquet Hug

# 616
Шамс, хубаво е да изчакаш до 37ма седмица или поне 36 и малко да си сигурна, че няма да има проблеми с бъбречетата. Пък като влезеш в 37ма седмица е ясно, че ще преносиш  Mr. Green

андреа77 Скоро ще е при теб, щом се е фиксирало вече в позиция, главичката едва ли ще порасне много повече, а и доколкото знам зависи и колко голяма е фонтанелата и колко ще се свие при раждане.

Станала съм много тежкотоварна от няколко дни... Едва успях да стигна да разгледам едно детско магазинче, търсих едни памперси, но то нямаше нищо освен дрехи вътре.

# 617
Честито и тук на обебилите се мами. Да радтат живи и здрави бебоците и много да ви радват Simple Smile
Аз днес се уморих доста, подреждахме, чистихме, нагласихме кошарата, сега чакам матрачето Simple Smile
Появиха се пак тия менструални болки ниско долу Sad , може би щото се изморих  Tired
Вече имам помпа и стерилизатор Simple Smile
Още малко неща остават Simple Smile
Лека вечер и почивайте Simple Smile

# 618
Здравейте!!Аз съм готова със всичко само беба чакам да се пръкне,неска ходих на консултация та всичко уж е наред но каза че бебка му се виждала малко малка 2500кг.а съм в 37г.с.трябва ли да се притеснявам,вашите моми колко са?

# 619
trudka, бебета са различни, а ехографите - често неточни, не мисля, че има за какво ( а и за кога да се притесняваш).

Честито и тук на мама ColdEyes - нашата смелчага с естествено раждане Simple Smile, на DianaR и на Естреа!Да са живи и здрави бебоците и да растат много спокойни и щастливи!

Естреа, а защо са я оставили в болница да трупа грамчета? Rolling Eyes За мен най-добрият начин едно бебе да трупа грамчета е като се залепи за гърдите на мама. Във всеки случай, стискам палци бързо да се прибира и тя при вас.

Момичета, Дианчето като роди и няма кой да обнови новите бебоци на първа страница? newsm78

За подвижността - колкото повече лежа, толкова по-трудно подвижна ставам. Днес бях на крак почти целия ден и се чувствам много по-добре Peace

# 620
Днес бях по задачки и какво да видя вечерта -цели три бебета се появили на белият свят . Честото и тук на майчетата им - Нека са живи и здрави !!!
Тази вечер като се бърсах след пишкане и на хартията остана някаква слуз , каквато никога не съм виждала до сега . Приличаше на нещо като силикон   Rolling Eyes Дали тапата не започва да пада  Thinking
Аз днес много се движих и много вървях та може и за това ...
Много ми се спи вече а исках да пиша повечко  Tired
лека нощ !

# 621
Привет в този късен час Simple Smile Към 1 часа станах мама на прекрасно момиченце,тежащо 3.150гр. 49 см.Малката по последни данни ще се казва Цвета Simple Smile В момента лежа на магарето и чакам да минат 2 часа иначе за около час родих наложи се малко да ме цепнат ,но си ме зашиха сега и дано всичко е наред Simple Smile Успех на всички!

# 622
Привет в този късен час Simple Smile Към 1 часа станах мама на прекрасно момиченце,тежащо 3.150гр. 49 см.Малката по последни данни ще се казва Цвета Simple Smile В момента лежа на магарето и чакам да минат 2 часа иначе за около час родих наложи се малко да ме цепнат ,но си ме зашиха сега и дано всичко е наред Simple Smile Успех на всички!
Честито момиченцеее!!!  newsm18 newsm18 newsm18

Момичета, няма ли да напишете по някой разказ за вашето раждане, в коя болница, впечатления от болница и доктори?  newsm78 Ние, октомврийки, ноемврийки и сие... се вълнуваме от тези неща Simple Smile

# 623
Radito22, честита ти дъщеричка с пожелания да расте здрава и много щастлива, а на теб бързо възстановяване. Simple Smile  Възхищавам се на силатата ти в ттози момент да пишеш Simple Smile

# 624
Радито,Честита ти рожба. Да ти е жива и здрава и само да те радва !
Мен са ме обхванали едни мисли... Сън няма!

# 625

Честито! Да ви е жива и здрава! А на теб бързо възстановяване!  bouquet

# 626

Да ви е жива и здрава малката Цвета, а на теб бързо възстановяване!

Аз от 9 ч съм на тонове, хубав ден от мен сладурки  Hug
Дундички и Хихи бяха предложили да подновят темата. Ако някои от тях им се занимава да актуализират и бебчета, че те са на "ти" бихме им били благодарни   bouquet

# 627
 Добро утро момичета!

Ради, честита дъщеричка! Да е жива и здрава малката Цвета!
 От няколко дни ме сърби ужасно корема и постоянно се чеша.  Shocked

# 628
Ради, честита ви дъщеричка! Да е жива и здрава! Да расте умно и спокойно дете и да радва мама и тате! Hug

# 629
Честито бебче на мама РАди  bouquet

Аз та нощ спах непробудно, ама защото трябва да излизм след малко и имам работа и трябваше да стана рано Twisted Evil бебка и тя вече май много се вълнува и най-интересното е че реагира вече почти на всичко като звук от вън Embarassed

Айде хубав ви ден, леко раждане на всички дето ще им се случи днес после ще чета Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт