Отговори
# 330
  • Пловдив
Привет, момичета!
Аз съм на почивка и няма да мога да влизам често  Cry
Рени   bouquet благодарности за новата темичка  Hug Гледам вчера си качвала готини клипчета на Фемир, страхотни са, разчувствах се  Hug

# 331
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ади Сертайкиииииииииии:blush:чабук бурда бе ееееееее Blushнерде сЪ изпокриФти У мишите дупки ъъъъъъъъъ Simple Smile Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кой сЪ кри в миши дупки снощи а...? Ка' видехтИ арсИналчИтУ ми и дим да ви нема:mrgreen:
Влъх, сЪ упрЪвда с некви мъфини...друг манджи готви...алооооуууу... Whistling Mr. Green
Аз съм си тук съм си... Joy Joy Joy

# 332
ади и от мен грозотия  Whistling

# 333
ади Сертайкиииииииииии:blush:чабук бурда бе ееееееее Blushнерде сЪ изпокриФти У мишите дупки ъъъъъъъъъ Simple Smile Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Кой сЪ кри в миши дупки снощи а...? Ка' видехтИ арсИналчИтУ ми и дим да ви нема:mrgreen:
Влъх, сЪ упрЪвда с некви мъфини...друг манджи готви...алооооуууу... Whistling Mr. Green
мани като ги есрам да си признаят ,че губят...се разшетваъ други пък готвят мани мани Whistling

# 334
Жани  Hug Гъбке  Hug  липсвахте ми тия дни само влизах за малко и нямах време да пиша ама съм вече на линия  Mr. Green

# 335
Жани  Hug Гъбке  Hug  липсвахте ми тия дни само влизах за малко и нямах време да пиша ама съм вече на линия  Mr. Green

от утре и на мен ще ми липсвате повече Blushче отпуската свърши и пак на работа Hug

# 336
Ай' скоро не е кадИно...огИн с кандилатааааааа... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 337
аз да си прикадя вие си плямпайти,чи не си подхождат  Whistling  bishop bishop bishop

# 338
  • У Диспансера ...♥♥♥
мани като ги есрам да си признаят ,че губят...се разшетваъ други пък готвят мани мани Whistling
Кой се е оправдал бе ,веднага се включих в славната ни победа,като ги турнах да се пекат  Mr. Green

# 339
Кой се е оправдал бе ,веднага се включих в славната ни победа,като ги турнах да се пекат  Mr. Green
и са изпогърмяхте и от срам се запътихте набържи у Хилса  Mr. Green

# 340
Ко' си сЪ явила бе Влъх....бойните действия бяха на приключване...тактическата група тамън сЪ беха изпотрепали... Mr. Green
Ти влезна кат партизанин на 9-ти септември...(за борбите) Joy Joy Joy Joy
Страх тЪ бешИ ти не раздрънкат ламарин'тИ тия твойте бойни единици... Laughing

# 341
  • Някъде там
 Здравейте момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Днес цял ден  newsm28 newsm75 wash hang 1ironing 1dishes  Mr. Green

Рени Много си готинааааааааааааааа  Hug Hug Hug Hug Благодаря ти прекрасната темичка
Скрит текст:
За всички които се трудят за нашата темичка

Скрит текст:

И за всички диспансерки    Hug
Скрит текст:

Масата е готова и после у Хилса  Mr. Green

Бреееее ,хухавелки амен 1000 гледания има тоя клип,направо се шашардисах като видях  Blush Blush

Ирка Страхотен клип  Hug Майсторка си ти  Heart Eyes

# 342
  • Русе
Много сте напреднали с писането.... Не мога да ви изчета... Видях току що във фейса "страхотна" новина!!!  #Crazy Откачих... Би ти ви то в почивка!!! тоест нашето сериалче.... Не стига, че ни спряха сериите тук ами и чак до януари ще чакама да ги гледаме там!!! Откачам!!!  #Crazy #2gunfire

# 343
  • Още у мъглата ...
Ай' скоро не е кадИно...огИн с кандилатааааааа... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Хай спрете се де, тендовагинит ша прифанити вечи  Mr. Green  Joy Joy Joy

# 344
  • Пловдив
Да ви почерпя Hug Hug Hug за синчето на мама Laughingднес има ден Heart Eyes

Скрит текст:

Рени да ти е жив и здрав сина, нека винаги да те кара да се гордееш с него! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт