Отговори
# 360
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 361
Диспансерки как сте душици
виждам че дозите си ги вземате редовно и не пропускате  Mr. Green

Аз да питам без да ме биете спряхте ли преводите
и кога по БИТИВИТО шИ дойде ред на 44 оригинал , че там не гледам ама стигнат ли до непреведено шЪ загледам , ьйде Бабче бъди така добра и ме информирай да не те давим в големия гьол след пет дена като додам  Mr. Green

# 362
тьойбе,тьойбе пак сЪ размирисЪло на тамян  Praynig Praynig  Praynigимперията отвръща на удара

# 363
  • Още у мъглата ...
Ето ги днес в Стамбула след веселото прекарване в Найт

Бонбончета!!!

Можета да си кадите, пушите, квот искате, хубавото си е хубаво!

Габи, вчера го гледах тоз 56, много са ми сладки, а Ферито е огън направо, а той влюбен, влюбен, та заг*бен  newsm76 txtloves Heart Eyes Two Hearts loveuuu

Джейн, аз онази нощ го погледах също и ... ривах, бе smile3518, направо луда работа, предишни пъти не съм ревала, ама като ги гледах колко се искат и ... хайдеее сълзите  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 364
  • Още у мъглата ...

Ух, туй "Приливи и отливи" малко на критическата ми бий, то вълни, то чудо  Mr. Green Joy Joy

# 365

Ух, туй "Приливи и отливи" малко на критическата ми бий, то вълни, то чудо  Mr. Green Joy Joy
Габооо, само глей кви вълни ш' са УбразУват...цунами ш' сЪ вдига от секс... Mr. Green

# 366
Чек и аз bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Благодаря за пожеланията newsm51 newsm51 newsm51

Ирка честито smile3501

Много хубави колажи  bouquet  bouquet  bouquet

Туити весело изкарване Heart Eyes

Невероятен Болт newsm44 smile3501

# 367
аз забегвам за малко от мен  Wink  Следобедна чаша спокойствие Hug Hug Hug

Скрит текст:
и на къде без ФЕМИР Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 368
  • Варненска клюкарка
Ирче, клипа е newsm10 newsm10 newsm10 Много ги харесвам в първия сезон...много сладко, как му се гушна Фери... и двамата в розовко-сладури. А песента ми е от любимите. Браво!!!

пп Стига с туй прикаждане бре Crazy Не смея да пусна компа, че ми усмърдяхтИ къщата Laughing

# 369
  • В света на мечтите... ❤

# 370
Хех,пак сте нагласили оръжията...
Аз колкото повече гледам Серенайката,толкова повече ми харесва...само червеното червило да не слага  Crazy Седи добре до Ча,ся няма какво да се лъжем ...(айдее,изпросих си една атака  Joy)
 Вие сега нещо манекенските и мерки май не 'аресвате...еми,какво е виновно девойчето,че се е родила с дълги крака.Айде,молим ви се!  Mr. Green На нея да не мислите,че и е лесно (от опит казвам).То са го казали хората - който каквото няма,това иска! Не случайно Ча беше казал,че харесвал не мн високи жени, еми така е с неговите дълги крака...противоположностите се привличат доста често.

Мен по ме притеснява туй Хазалче к'во ще прави.Малиии,не мога я прежали...ама,пък като знаем какви севгилита имаше,хич няма да се учудя баш при тях заварката да стане...хайде може и за там да прекадите малко. Twisted Evil

# 371
НиЙ кадим редовно...ама ако ти фанИш кандилУтУ няма те върнем... Whistling

Алоооуууу...ФемиркитИ...хади разчистих ви полигонЯ сЪ трепИтИ на воля... Mr. Green

# 372
  • Плевен
Момичета, здравейте!   bouquet
Тъй като съм на почивка и не съм ви чела от няколко дни искам да попитам къде са преведените епизоди от 1 стр. или вее не ги качвате тук?
Благодаря!  Hug

# 373
готово бе,ей на  

# 374
Бравос!!!  Peace
Е тва е... bishop bishop bishop Сал СерТай и ХаканЗал... tooth tooth tooth tooth

Общи условия

Активация на акаунт