Но вярно е, че храненето й за през нощта винаги е било на АМ, че на мен вечер ми секваше кранчето. И друго. Аз, все пак между храненията давам и вода, и залъгалка - а това са все начини бебето да се успокои и да се самохипнотизира, да заспи. Аз изключитемно много държа на детския сън, тъй като недоспиването срива и имунната, и нервната системи. Моите дори големите тийнове си лягат по учебно време в 22.30 - не е по "команда" вече, а просто така са свикнали и не издържат дълго да будуват вечер.
Ама ти не мойш' ли една своя лига да основеш, че се вреш по чуждите

Ама ти не мойш' ли една своя лига да основеш, че се вреш по чуждите 

Нищо не ти пречи, Бобо докато спи, да спретнеш някоя гозба. 
От погачата остана цяла отворена бутилка Бейлис, та викам да не се развали, да не иде зян, като витамин це-то, все пак съдържа сменана /или мляко/ и рискуваме да се развали. Иначе такива лигочи не пия, но съм практична.
))) Разбира се, случва се да иска да заспи на ръце, но това е като се превъзбуди, или го е страх (прибиране по тъмно и много се страхва от големи дървета). Режим има и спи през деня (кой беше питал). Спи по около общо 6-7 часа през деня, като прави едно дълго спане по около 3 часа, останалите ги разкъсва. Аз, като Сандалка, много държа на съня, съответно правя необходимото - като видя, че тр да спи вече, намаляме активните занимания, кротко хапване, тихо говорене и в количката/креватчето. Гледам да е около 5-6 часа навън и му идва добре. Вечер преди 10 часа гледам да е нахранен и в кревата, добре му се отразява. Едиснтвеният, но сериозен проблем засега, е акането - на повече от 24 часа, страшна драма и гърчене. Вторият, който май ще се появи, е задна хрема или стафилококова инфекция или и аз не знам, но гъгне постоянно и сутрин едва диша. Ше му взимам секрет и да видим.
. Вече полудяваме всички майчета, сигурна съм.
)))
))) Отивам да вечерям
)) 
Тя, от добро жената, сигурно си мисли, че така ще те облегчи
А и това са бели кахъри с роднини, повярвай ми, тепърва ще има да се съобразяваш и съобразяваш с допълнителните им обстоятелства. Малко е шоково, когато човек от самостоятелен (разбирай - ергенски) живот преминава в семеен и тогава родството натежава с окови... Но няма какво да се прави, ще лавираш и туйто.
Ще чукне месец, месец и нещо, и твойта бебка ще намали темпото. Стискай зъби още малко 
спи по корем върху мен или върху баща си и ако решиш да го оставиш в леглото му започва такъв рев, все едно има таралежи в това легло! Но това е ако има колики, иначе си спи кротко в неговото си легълце.
моя мъник категорично е многооо гладен между 3 и 4 часа
и такъв рев започва, че все едно не е ял от поне 2 дни!

))
Сега героите са уморени, поне за половината гарантирам, Ири 

РРРР
)))
)))) 
Бях се отказала,обаче преди два дни заспа на прахосмукачката докато чистех и реших да пробвам пак. Втора вечер заспива с него...малко трудно де...не от раз,ама поне не я разнасям на ръце.
Оставих я в леглото със сешоара,порева малко (не се е драла) и на 20-та минута беше заспала. Явно вече мога да се опитам да и направя някакъв режим. Иначе си спинка доволно. Като заспеше към 12 и откарва до 7 сутринта. Сега пропусна храненето в 12 и ще я видя докога ще изкара.
Иначе държи главичка много добре и като я оставя по корем на спалнята след известно напъване и зор се обръща по гръб.
Желязна си значи. 
Имам кола,така че придвижването не е трудно. А и искам да ви видя
Лазар май не ти дава и минута свободно време
Препоръчани теми