Честита годишнина на Си_ти!!Желая дълъг и щастлив семеен живот,изпълнен с много усмивки и любов!!

Честит имен ден на Самуил,на Белатв!Здраво и послушно детенце да бъде и много да радва мама!
Аз днес пропуснах сутрешната разходка,че малката вчера така се беше превъзбудила,че не спа целия ден.Не беше спала и предната нощ и снощи към 21ч вече беше видимо много изморена.Мъчеше се да заспи и не можеше,а най-тъпото беше,че и аз не можех да й помогна.Гушках,гушках,но продължаваше да плаче.Накрая я оставих в креватчето й,дадох й бибата и тя заспа сама.Дори не беше яла.Очаквах да поспи 1-2 часа и да се събуди гладна,а тя откара чак до 3.А беше яла последно в 18:30ч.За това пък,като яде в 3,оригна се и си заспа отново,та чак до 6.Та днес реших да я оставя в къщи малко,че почти съм сигурна,че вчера беше такава,вследствие на всичките тези мачкания и щипкания,които преживява като излезе навън.Ма значи разбирам,че е много сладка,ама как пък не се съобразяват някои хора,че това е малко бебе и му се нахвърлят отгоре.Говорят й с един преправен гласец,задават й въпроси/като че ли тя ще им отговори/,пипат я по ръцете/което тотално ме вбесява/ и я целуват по лицето.
Може и да ме смятате за някаква маниячка,орлица майка,но пък не ми е приятно.Сега си спи на терасата в количката и ми е супер спокойна.Съответно и аз.

Започвам да действам по дом.задачи.Лек ден на всички ви!
Ние изпратихме гостите и приспахме бебето. Остана да
Ограничаването по какъвто и да е начин, може да наруши тази естествена взаимовръзка и да доведе до нежелани резултати.
но се изкъпахме и изчистихме в нас. Да! Ние
Няма да забравя едно фрикасе, което готвих цял следобяд. Давам и да суче, тя уж заспива, слагам я в кошарата, отивам в кухнята, започвам да бъркам и тя се разплаква. Спирам котлона, пак давам да суче .... накрая фрикасето ми стана на буци, ева беше изнервена, аз бях останала без крака и ръце. Тогава реших, че няма да се зоря, ако реве, лягам до нея и толкова.
Вчера свекърва ми предложи да я гледа докато отида до социалните и само като каза "..остави я..' и мен ме сви стомаха. Нали знаете като сънувате, че падате от високо и усещате под лъжичката адреналин+страх, точно така се почувствах. И реших, че на никакви лекции няма да ходя. 
А беше на 4-6 месеца!)

, не сте единствените,тази сутрин Ивета като никога реши да излезем заедно, а аз лудата я гледах в ръцете щото тя искала да бута количка, пък аз давам само ако е по тротоара, ама не и да слиза или да се качва от него.
Е как пък видях,че имате годишнина,пък не видях че и твоят син се казва Самуил?!?Да ти е честит,Си_ти,жив и здрав да е и много да слуша мама и тати! 
ти ме изненада много приятно, че си видяла годишнината ни
. Боже, ако има по-некадърно нещо от бг доктор... Тази д-р Маринова каква специалност е?
Въобще не й броя храненията.Първия месец в къщи беше като в казармата.Всичко се случваше под час.Бебето се хранеше на два часа и половина и нито секунда повече.Будех я ако не се събуждаше сама.След като на консултацията видях,че наддава добре,се поуспокоих,а и педито препоръча да я оставя тя да води.Сега тя определя режима.Яде когато е гладна.