Пера в момента с бебешкия Рекс, изпира добре, заредила съм се и с Персил. Не ползвам олио, а едно лосионче, попива много добре. Влюбена съм в аромата на бебешкия омекотител Чико/белия/

Болничния за юли ми го изплатиха отдавна, с ПИК кода може да видиш дали изобщо ти е занесен в НОИ болничния. Аз имах малко проблеми с моите работодатели относно носенето на 2 болнични в НОИ, наложи се да им напомням многократно и пак подминаха срока...

Вчера бяхме на консултация и вече сме 5600гр и 61см. За месец е пораснал с 5.5см и 850гр. Биха ни 2-те ваксинки, мисля че добре ги понася, не е имал температура, но е малко кисел от вчера... ЛЛ малко ме притесни, защото каза че някаква кост на главичката не била достатъчно твърда... подговори нещо са симптоми на рахит. За сега каза да не увеличаваме капките вит.Д, уж нямало нищо притеснително, но ще ходя и при частния педи за всеки случай

ще чакам този за август.
само и втъкнах задължението да глади бебешките дрехи, иначе не знам кога щях да намирам време.
и почивка събота и неделя, и техните точно другата седмица решили да ми се друснат, а сигурно като за нова служба няма и отпуска да може да вземе.
Маги криви очите като й приближа някой предмет по-близо, тогава придобива физиономия стил Мистър Бийн 

) и малкия от самото начало не може да ги налапа, така че почнах да го храня със силиконови протектори. Един два пъти успях да го излъжа да яде на голо, но като цяло не иска - свикнал си е със силикона и това е, а и му е много по-лесно - той налапва само стърчащата част. Има ли някаква стратегия как да се отучи бебето от силиконовите протектори и да се приучи да яде директно от гърда?

.Аз съм убедена ,че освен мен ,всички останали са му безразлични,но неее,баба била
Много е сериозен.