Мислех да попитам и аз защо се дава толкова рано сок и то от ябълка, ама след толкова постове с този въпрос се отказвам. Соковете са най-вредното нещо за малки бебета, особено ако имат чувствително стомахче и колики. За първи път сок дадох на Марти, когато беше на година и половина и то, защото вече разбираше и видя друго дете да пие. Иначе съм за късното захранване - след 6ти месец. Но все пак всеки си има свои разбирания и начини за отглеждане на детенце, не бива да се бъркаме

Био Гая и аз давам редовно от миналата седмица/четвъртък/ и си имам още наполовина пълно шишенце. Задължително джуркам преди употреба, защото на дъното остава утайка...както при всяко лекарство.
Ние сме на памперс Актив бейби - изключително съм доволна. С баткото ползвахме същите и нямам забележки.

Обеци ще слагам догодина...евентуално. Не съм сигурна още кога ще е точно

Още незная за колко време ще свърши, но ще почна да разклащам по-сериозно, че май забравям, а как разбирате колко има в шишенцето, то етикета скрива нивото на съдържанието
Всеки явно трябва да реши на кое твърдение е склонен да повярва! От мен наздраве