Заспа стабилно към 12 сега пак шава де.
Изводите- мъжа ми не може да я приспива, спокойствието без Марти и действа добре, разходките навън, но разходки, не седене в двора. Мисля обаче че био гаята я кара да ака толкова често и да не може да спи. Днес я дадох в 5 след обяд и тогава започна да се буди често и да ака на всяко събуждане. Утре сме без био гая и да видим дали ще ръмжи. Биба и евтината не я иска. Май се изнервя от нея, като и се спи предпочита да не цока нищо.
Бемолче, този песен не я знам, дай я насам.
Катенце, благодаря за хубавата приказка и за мен и това ще мине ми е девиз с ддецата и действа, но откачам все пак.
Данче, весело на сватбата.
Хера добре си е наддало детето.
Джине, моята коса също е много зле, пада на кичури направо. Май ще ттрябва и аз да направя маска. Ама при нас много место спират водата, та малко ме е страх да не стане като при теб
))Ох имаще още и към другите, но заспалият ми мозък забрави
Аз утре стягам багажа за морето, стискайте палци да слушат дребосъците.
Леко нощ и поспаливи бебета ви желая
))Аз утре стягам багажа.

Липсвахте ми (когато имах време да се сещам за вас, ма ш'мъ извинявате - малко неща съм заета напоследък

За първи път гледам клипче от този род.

Сори ама нямам никакво време. А ако случайно седна на компа вечер докато има кой да гледа баткото и в нас настава война. Та целта на компютъра в нас е да събира прах. Прах, който също нямам особено време да изчистя. 
Пия Лецитин за отпушване на каналите, но като ме видя миналата седмица една акушерка каза че въпреки Лецитина дето го пия още не са ми отпушени всички канали
) Мааа,Неее,Ооо ..