Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 35

• 82 061
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
здравейте,момичета!искам да вметна информацията за черен бъз.Както е писала milmich,най-добре е да се пие сироп,но и изсушените зрънца пак стават.Например,моята дъщеря ограничава захарта и за това предпочита на зрънца.Децата след 5-годишна възраст също могат да го пият в малки дози.Отровни са ЗЕЛЕНИТЕ зрънца.Стават и от черен БЪЗ и от БЪЗАК ,и двете растения са много полезни за имунната система.
Пожелавам на всички здраве и късмет! Peace Praynig Hug

# 76
Здравейте, момиченца!!   Hug

Много съжалявам, но без да искам съм затрила  таблицата за прегледите, докато си реорганизирах снимките   Shocked. Сега не знам как да я върна на старото и място (някъде там в началото на темите, където е важното инфо)   ooooh!. Не ми остава нищо друго, освен да я постна пак.

http://dox.bg/files/dw?a=f96031ce1e

# 77
  • пловдив
borana проблема е отстранен, модераторите ни обичат и откликнаха на молбата ми за помощ  Peace табличката вече си е на мястото  Hug

# 78
# 79
Днес заложих първата партида бъзак- 4 кг. плод. Използвах прерязана туба от минерална вода.  Simple Smile Не мисля да спирам до тук, ще направя още 4-5 туби. Въпросът ми е после как да съхранявам сока, след като го прелея в бутилки. Миналата година имах само едно шише и го държах в хладилника. Сега ще са повече...Дали може да  са в гаража например?

# 80
Устремена,ако сложиш достатъчно захар,бутилките ще ти стоят 1 година без проблем при нормална температура,аз ги държах на балкона,който е затворен,  до лятото.Аз за сега още чакам,някой да се сети за мен и да ми донесат плодчетата.Аз го и суших миналата година,пак става за пиене после.Който може-събирайте бъзака или бъз и правете сиропи!

# 81
  • Пловдив
Здравейте момичета, извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но се нуждая от информация. Къде в Пловдив мога да си направя ехографско изследване на млечни жлези, при добър диагностик??? Преди 2-3 години правих мамография - оказа се, че за моите гърди не е показателна, тъй като имам много жлезиста тъкан и образите се наслагват един върху друг. След мамографията ми правиха и ехографско изследване - показа се една киста на лява гърда, и съответно ми препоръчаха на 2 години да правя повторни изследвания. Съответно след като мамографията не дава достатъчно данни при мен, ми се струва излишно пак да се подлагам на нея...и искам да отида само на ехо, но моля ви, ако разбира се имате впечатления, да ме насочите при добър специалист за ехография....
Предварително благодаря за отговора, и искам да кажа, че мисленно съм с вас и борбата, която водите.

# 82
  • София
Д-р Ваня Балева ,гр.Пловдив ,ул.Костки Пеев №5 ,0887-94-37-56 , 032/65-35-27

# 83
  • София
Попаднах на това и просто искам да го споделя. Не го коментирам. Чувала съм някога нещо за кайсиевите ядки (не съм пробвала, въпреки, че много ги обичах и хрупах като дете). Доверила съм се 100% на традиционната медицина. И все пак човек трябва да е информиран.

http://www.snews.bg/bg/statiya/tayni-obshtestva-ot-godini-kriyat … iec-na-raka:31790

# 84
  • Варна
Мда, дааааа, кайсиеви ядки, бадем и прочие много полезни неща борят рак и мерак. Но не всеки може да си отглежда бадем, кайсиева овошка или лешник в саксия на терасата в панелния блок, нали?  Simple Smile Ядките, които се продават пакетирани са преминали множество химични интервенции с цел запазване на търговския вид и предпазване от диверсанти. А какво се случва с алфатоксините?
С риск това да бъде разбрано неправилно ... Мисля, че човек трябва да е подготвен психически, че всички тези медийни противоракови бомби всъщност целят само едно - продажби - на медийно пространство в случая. Вижте какви рекламки примамливо ни намигват отгоре, отдолу и встрани от статията.
Истината е, че никой не знае какво ще му се случи утре, вдруги ден или след седмица. Но всеки търси сигурност и бъдеще. И прочелите тази статия и ще започнат да хрупат от шепичка ядчици. Аз също. Но винаги ще имам едно наум. Особено пък за масоните, ... че и за Мелодия на годината ... защо спряха мелодия на годината питам аз .... в Русия съм, в Русия съм  smile3534

# 85
  • София
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ееее, не... Ангелари много ще се изкефи на този ми пост  Joy Joy Joy
Нанастеф, ти ме утрепа  bowuu

# 86
  • В царството на игрите:)
Аз нямам нищо против да чета за всички онези чудодейни билки, треви, семенца, добавки, гъби, глини, прахчета, вещества, витамини, които успешно лекуват рака..Голяма част от тях дори ги вземам и дори и проблеми съм си навличала от тях.... Mr. Green Сега пак съм се отворила на едни добавки - еша си нямам #Crazy Но от всичко, което чета оставам с впечатление, че по - лесно за лечение заболяване от рака НЯМА...Много народ му е разгонил фамилията отдавна, но видиш ли, не му дават да се развива newsm78 Тайната е дълбоко, дълбоко пазена - толкова дълбока, че вече никой не може да се сети къде....Много теории, много нещо - много открития, много надежди, а реалността каква е? Въпреки всички тези грандиозни открития или дълбоко пазени тайни всеки ден умират и се разболяват хора от рак /дори и тези, които само пасат трева Thinking/
Нямам нищо против нетрадиционната медицина, не отричам и полезните свойства на много природни продукти, но парите, които харчат хората за всяко ново "откритие" и купуват с щедра ръка /включително и аз/ всякакви хапченца, капсулки, отварки и чайчета въобще не са по - малък бизнес от онзи на "гадните" фармацевтичните компании Naughty
А в една група във ФБ направо ми се взе акъла от всевъзможни лекове - вече са на списък и ще ги почвам един по един! Mr. Green

# 87
Само да добавя, че в момента моя близка е на лечение в Австрия в клиника за алтернативна медицина...Хипертермия на тялото, имуностимулатори и т.н.
Тотала на 4 те седмици прекарани там ще е 23000 евра...
За какви измами и за какви спекулации говорим в традиционната медицина, щом като нетрадиционната също борави с хиляди евра?
Става ми смешно...и тъжно.... Rolling Eyes
Не казвам, че няма да и помогнат, а че тази помощ въобще не е по - евтина и природна Mr. Green

# 88
  • София
И да ви кажа това, което от месец ме тревожи...
Съпруга ми е в много тежко състояние. Няма да изпадам в подробности, как и какво се случи...
Окончателната диагноза на този етап е многоорганна недостатъчност.
Здрав, прав, спортист, професионален... не пие и не пуши и никога не го е правил.
Цироза и то в напреднал стадий, не мога да го асимилирам.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 14:57 от Хули

# 89
И да ви кажа това, което от месец ме тревожи...
Съпруга ми е в много тежко състояние. Няма да изпадам в подробности, как и какво се случи...
Окончателната диагноза на този етап е многоорганна недостатъчност.
Здрав, прав, спортист, професионален... не пие и не пуши и никога не го е правил.
Цироза и то в напреднал стадий, не мога да го асимилирам.
Е, Хулита, тази диагноза пък откъде дойде? Нали има лекарства за нея?

Общи условия

Активация на акаунт