Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 35

• 82 065
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Хули,  Hug Не знам какво да кажа... дано организмът на мъжа ти успее да се справи!

Просто споделих статията  Embarassed (въпреки споменаването на илюминатите и масоните)
Аз самата никога нищо не съм пробвала- само "напитката" с алое вера след операцията и химиотерапията (и то само защото на една приятелка майка и ни я приготви и беше направила и невъзможното да ни намери и изцеди пресен сок). Но понякога нещо много простичко може да се окаже гениално и да помогне. Не да излекува рака, а да помогне на биомашината ни да се пребори за оцеляването си.

# 91
Хули,мила надявам се и пожелавам на семейството ви да оздравее съпругът ти и да сте заедно живи и здрави всички у дома!

# 92
  • на път
И да ви кажа това, което от месец ме тревожи...
Съпруга ми е в много тежко състояние. ....................

Здрав, прав, спортист, професионален... не пие и не пуши и никога не го е правил.
Цироза и то в напреднал стадий, не мога да го асимилирам.

Praynig
Дано се случи някакво чудо ...

# 93
# 94
# 95
Хули,нямам думи,как така изведнъж такава диагноза?дано да се оправи и да се гледате още дълги години! Peace Praynig  Hug Hug Hug

# 96
Здравейте!
Нова съм в темата и се надявам да ме приемете радушно.
Все още нямам диагноза, тъй като операцията ми предстои, следващата седмица. Истински се притеснявам. Дори ме е страх.
След дълги терзания взех решение, което не беше лесно, но не беше и много трудно, а именно - да си направя двойна мастектомия. Операция ми се налага така или иначе, имам сериозна фамилна обремененост, желанието да елиминирам бъдещи проблеми е доминиращо.
Иска ми се, ако някой е минал по този път, да сподели с мен малко опит за това какво е състоянието след операцията.
Стискам силно палци на всички момичета, които пишат тук! Желая ви здраве и дълги, дълги години радост и хармония!

# 97
Здравейте!
Все още нямам диагноза, тъй като операцията ми предстои, следващата седмица. Истински се притеснявам. Дори ме е страх.
След дълги терзания взех решение, което не беше лесно, но не беше и много трудно, а именно - да си направя двойна мастектомия. Операция ми се налага така или иначе, имам сериозна фамилна обремененост, желанието да елиминирам бъдещи проблеми е доминиращо.
Иска ми се, ако някой е минал по този път, да сподели с мен малко опит за това какво е състоянието след операцията.
Стискам силно палци на всички момичета, които пишат тук! Желая ви здраве и дълги, дълги години радост и хармония!

Лекарите ли предлагат двойна масектомия, или ти взе решение? Това не е ли крайна превенция?

# 98
  • София
Хули,  Shocked Знам, че макар и с искрено съчувствие, не мога да ти помогна. И все пак....

# 99
Здравейте!

Лекарите ли предлагат двойна масектомия, или ти взе решение? Това не е ли крайна превенция?

И аз силно се вълнувам по този въпрос, защото също обмислям профилактична мастектомия на двете гърди. Ще се радвам ако някоя дама преминала през това сподели!

# 100
И аз силно се вълнувам по този въпрос, защото също обмислям профилактична мастектомия на двете гърди. Ще се радвам ако някоя дама преминала през това сподели!

Профилактично !!!  Rolling Eyes Това не е ли малко "лудичко"? А зъбите ще си извадите ли, докато са здрави? Чувала съм, че се образуват кариеси и други страшни неща!

# 101
Здравейте!
Някой знае ли нещо за гъбите на фирма Green Valley или да ги е взимал?
Препоръчаха ми ги уж като най добрите, а няма никъде информация точно за тях освен в един  сайт в който оставените координати имейл и телефон не са актуални. Имам предвид ганодерма и кордицепс.

# 102
И аз исках двойна мастектомия, но хирургът ми не се съгласи. Сега изчаквам да приключа с активното лечение и обмислям да намеря начин да махна и другата гърда.
Citron, толкова тихомълком и ходейки през 6 месеца на профилактичен преглед се оказах с голям карцином и няколко заразени лимфни възела, че ще махна всичко, без което мога да живея на драго сърце. Още повече, че за лобуларния карцином казват, че много често рецидивира в другата гърда. Не ми се играе отново в тази лотария. Съжалявам само, че ще трябва да го правя на два пъти, а не наведнъж да приключа с цялата тази история.

# 103
  • на път

Профилактично !!!  Rolling Eyes Това не е ли малко "лудичко"? А зъбите ще си извадите ли, докато са здрави? Чувала съм, че се образуват кариеси и други страшни неща!

Това се прави от много жени. Правих ХТ с една мила млада жена дошла от Канада за операция и лечение в Бг (живееше от скоро в Канада и нямаше застраховка там). Тя го направи след като месец преди да дойде загубила майка - отишла си от рецидив във втората гърда (живяла е и се е лекувала в Куба).
Докторът в София не могъл да пречупи мотивацията и и беше направил пластиките на двете гърди по време на интервенцията.

Решението е трудно и всеки поема своята отговорност според собственото състояние и убеждение.
Стискам палци момичета ...

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 09:25 от Д_Ива

# 104

Профилактично !!!  Rolling Eyes Това не е ли малко "лудичко"? А зъбите ще си извадите ли, докато са здрави? Чувала съм, че се образуват кариеси и други страшни неща!

лудичко е за този, който няма фамилна обремененост или не му се е случвало да пипне страшната болест.

Общи условия

Активация на акаунт