КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 795
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
Какви са чувствата на Х ?
7  пентакли - луната - отшелникът

Според мен няма никакви чувства,Х не е готов да започне нова връзка с конкретната жена.Вашето мнение какво е?

Въпросът не е зададен както трябва и заради това и картите, които си изтеглила няма как да отговорят на това, което питаш. Ако се интересуваш от чувствата на Х към теб или към някого трябва да зададеш въпроса точно така. Ако ли пък искаш да знаеш дали има романтични/ колегиални/приятелски или някакви други чувства попитай си направо, така и картите, които изтеглиш ще са по- ясни.  Peace

Що се отнася до тази подредба, на мен тя ми говори за един силно разочарован човек, който се чувства толкова изгубен и обладан от страховете си, че няма реална представа, кое е истинско и кое е плод на въображението му. Гледа към резултатите от труда, който до сега е полагал и той му носи разочарование. Не знае дали има право на това разочарование, дали изобщо трябва да се разочарова или просто той иска твърде много от живота. Всички тези въпроси, които в момента го разкъсват ще станат причина да се откъсне от хората за малко, да насочи поглед навътре и да преоткрие себе си и истински важните за себе си неща, преди да продължи напред.  Peace

# 526
Здравейте и за много години на всички!

Докато се ровех из нета попаднах на една много интересна годишна подредба, която споделям тук, за тези които проявяват интерес. Simple Smile

http://tarot-manija.forumlatvia.com/t3-topic

# 527
  • Варна
Здравейте, имам въпрос и моля да ме насочите- подходящо ли е Артуровото таро за начинаещ и мога ли да ползвам стандартните тълкувания на картите от различни източници, когато ползвам тази колода?

# 528
  • София
Обича ли Х - У?
8 пентакли 5 мечове крал чаши  newsm78
Какви са чувствата на Х към У?
Глупакът 10пентакли Висшата Жрица
Как ще се развият взаимоотношенията между Х и У?
Смърта (допълнителна карта Паж Жезли) Звездата Кралица пентакли
Благодаря за коментарите?
Аз си имам теория ама ми се иска да чуя независимо мнение?

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 23:09 от Lailah

# 529
  • София
Съгласна съм, срещата няма да мине добре, няма да се разберат, тежки думи ще бъдат казани....

Да питам и аз чувствата на А към Б
Влюбените 4жезли 9 чаши
Как ще се развият отношенията между А и Б
Рицар жезли Влюбените крал чаши.
Първото нареждане ми е горе долу ясно любов, желание за семейатво щастие, но второто ми малко объркано с дворцовите карти  Rolling Eyes
Човекът А в момента е изправен пред много сериозна морална дилема да послуша ли сърцето си или не, може би избира между двама души или между Б и някаква житейска пречка, това са две възможности и към едната го тегли сърцето, а към другата дългът. В момента се чувства по-комфортно сам.
Обещах да дам фийдбек ако има развитие. Та Артик Фокс беша права човека реши да се отдаде на чувствата си, но за кратка. Сега отново имаме затваряне сам в къщи  Mr. Green

# 530
Обича ли Х - У?
8 пентакли 5 мечове крал чаши  newsm78
Глупакът 10пентакли Висшата

Според мен предстои конфликт или спор между двамата. Х за мен има някакви чувства. Ако двамата нямат връзка, има шанс да започнат, а ако имат може за вбъдеще да се задълбочи, тоест някакъв напредък в отношенията, положителен. Но напредъка ще е бавен, ще се правят анализи, избори и обмисляния.Висшата жрица нали се сързва с "идеалната жена" така че може мъжа да я възприема и така.  В последния въпрос виждам страст, секс, бурни емоции, според мен ще има положително развитие по звездата, където вече са положени някакви усилия и основи на нещо, и кралица пентакли, при която нещата бавно, но сигурно стават.

Аз обаче не съм много веща, кажи и ти самата какво смяташ, пък и другите да се включат, това си е само моето тълкувание   bouquet
Аз винаги тегля същите въпроси  Laughing но хайде сега ще се огранича с два:
как ще се развият отношенията между Х и У?
асо чаши обърнато, 6 чаши, кралица жезли обърната

и ( за друг човек е това) какво мисли А за Б?
глупакът, 2 пентакли, колесницата обърната

# 531
Здравейте! Бих искала да се включа към вас, защото от доста време не ми се е случвало нещо да ми привлече вниманието, но последните дни се запалих по Таро. Много съм нова - на няколко дни. Още нищо не схващам, трудно ми е, но пък ми се иска да положа необходимите усилия.
Пробвах едно "гледане". Колодата ми Друиди и Уика. Днес имах ситуация с един човек, в когото съм влюбена от доста време. Бях натрупала негативности и си излях помията върху него, при което той каза да не го занимавам повече и спря да ми пише. След това се чувствах като отритнато коте. До изестна степен се бях разлигавила и реших, че мога да си позволя фриволно безнаказано поведение, като от другата страна очаквах да ми се свалят звезди. Не стана както аз бях планирала. Реших да видя дали интуицията ми ще се разработи без да гледам значения на картите, а само да ползвам картинките.

Зададох въпрос какво е състоянието на отношенията ми с въпросния човек. Паднаха се петица пентакли за моето състояние в момента и седмица пентакли за неговото. ,

Някъде прочетох, че 5-ца пентакли е любовна карта. И действително изображението е някак тъжно, замислено, очакващо, каквато бях днес цял ден. В очакване на милост от негова страна към мен (колкото и недостойно да звучи), да ми прости, да ми пише, да се поинтересува от мен - чист егоизъм и страдание, че не се случва това, което аз искам по начин, по който аз искам. Демек аз не страдам толкова по него, колкото себе си жаля, че не ми се угажда да се случва това, което на мен ми харесва - т.е. да получавам внимание и одобрение. От негова страна, неговата карта седмица пентакли, чисто на практическо ниво от картинката, нещата в главата ми се свеждат до конкретиката, че човекът си работи по неговите си неща и не се занимава въобще с мен. Т.е. движи си живота, живее си го, което е и правилно и редно за нормално уважаващ себе си се човек, кове си собственото щастие, но за разлика от мен е достатъчно зрял, че да не си пилее времето с разглезена пикла, която се чуди каква глупост да сътвори поради достатъчно свободно време. Не знам, сигурно съм в грешка, ще ми е интересно да чуя други предложения, това е изцяло аматьорско и импровизирано.  Laughing

# 532
Здравей ПККС,  Hug

5-ца пентакли е картата на безнадежната, несподелена любов.  Peace
7-ма пентакли според мен в случая може да значи, че той очаква от теб или свърза с теб някакъв вид работа/дейност или пък се познавате по повод работата и идея няма защо ти се държиш по този начин. Не знам, но според мен, човекът хал - хабер няма какво всъщност става с теб. Аз в неговата карта чувства не виждам. От друга страна, ако ти не си показала чувствата си към него и виждаш само служебно отношение може би е причината да изпитваш тази безнадежност.  Peace

Аз също се уча, така че не мога да се ангажирам, че гаданията ми са 100% истина. За изучаването на таро много ми помагат тези два сайта, които препоръчвам: Simple Smile

http://78stories.wordpress.com/znacheniya-na-kartite/

http://sha-tarrot.blogspot.com/

Успех и се надявам да пишеш често. Simple Smile

# 533
Благодаря за топлото посрещане. Да, той не знае какви са моите чувства, поради редица факти идващи от малкото здрав разум, който ми е останал. По-голям е от мен с 20 години. Има жена и дете. В друг град е. Моето е просто някаква увлечение, което продължава по-дълго отколкото си мислех и не ми позволява да водя своя си живот нормално и ефективно, а ме държи парирана в очакване на негово появяване в скайп или фейсбук. Луда самоубийствена работа.  Grinning

# 534
Здравейте,
някой може ли да ми разтълкува подредбата на картите? Въпросът ми беше имам ли бъдеще със Х.

http://prikachi.com/images.php?images/605/7833605T.jpg

Последна редакция: ср, 07 яну 2015, 16:40 от Malka Rusalka

# 535
До твоя PC с юзер Павел трудно ще стигнем. Не е съвсем невъзможно  Mr. Green

# 536
Ох, как да кача подредбата?

# 537
Обича ли Х - У?
8 пентакли 5 мечове крал чаши  newsm78
Глупакът 10пентакли Висшата Жрица

Като погледна всички тези карти взети заедно, не виждам любов от страна на Х. Това е човек, който има много тайни и действа задкулистно.   Появи ли се Глупакът на първа позиция,  въпросът ви е излишен и означава буквално глупост. Висшата жрица ви казва, че интуитивно вече знаете отговора- Х има вече сигурен и уреден живот , предпочита да  следва вече установени правила и дори бих казала, че има семейни задължения. В третата подредба Смъртта на първа позиция показва отношения, които вече са изживени и приключили, и са отстъпили място за нова възможност( с нов човек ). Кралицата пентакли ви казва, да слезете на земята и да предприемете един по-делничен, по-земен подход към ситуацията, да се концентрирате над изпълнението на материални задачи като работа, кариера, домакинство, плащане на сметки и т.н.  , и това може да ви върне усещането за контрол и това, че се справяте с живота  и не е дошъл краят на света.

# 538
Извинявайте може ли да ми кажете как да кача една снимка???

# 539
Извинявайте може ли да ми кажете как да кача една снимка???

http://prikachi.com/

Общи условия

Активация на акаунт