7 пентакли - луната - отшелникът
Според мен няма никакви чувства,Х не е готов да започне нова връзка с конкретната жена.Вашето мнение какво е?
Въпросът не е зададен както трябва и заради това и картите, които си изтеглила няма как да отговорят на това, което питаш. Ако се интересуваш от чувствата на Х към теб или към някого трябва да зададеш въпроса точно така. Ако ли пък искаш да знаеш дали има романтични/ колегиални/приятелски или някакви други чувства попитай си направо, така и картите, които изтеглиш ще са по- ясни.

Що се отнася до тази подредба, на мен тя ми говори за един силно разочарован човек, който се чувства толкова изгубен и обладан от страховете си, че няма реална представа, кое е истинско и кое е плод на въображението му. Гледа към резултатите от труда, който до сега е полагал и той му носи разочарование. Не знае дали има право на това разочарование, дали изобщо трябва да се разочарова или просто той иска твърде много от живота. Всички тези въпроси, които в момента го разкъсват ще станат причина да се откъсне от хората за малко, да насочи поглед навътре и да преоткрие себе си и истински важните за себе си неща, преди да продължи напред.