КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 833
  • 732
  •   1
Отговори
# 300
Да, няма да е сега, ще трябва да имаш много, много търпение, но пък има надежда да изградите здрава и стабилна връзка. Все пак за повече яснота си прави по-големи подредби- 7 или 9 карти.

# 301
Здравейте!

Интересно ми е какво мислите за следната комбинация:

Асо жезли - 5 жезли - Рицар Мечове

Отговаря на въпроса как ще мине срещата между Х и У, които са бивши гаджета и сега ще се срещнаат за пръв път след раздялата от преди няколко месеца.

Според мен тази комбинация казва, че се дава шанс безмислената битка за надмощие на характерите да бъде прекратена, но този шанс ще буде пропилян от бързия и импулсивен рицар мечове.

Ще се радвам ако и вие тълкувате.  Peace Hug

# 302
За съжаление срещата няма да мине добре, единия е много ядосан на другия. Освен това има и борба между двамата за налагане на егото , всеки иска да стане на неговото. Накрая ще се скарат и единия ще си тръгне жестоко обиден и наранен от безцеремонното отношение на другия.

# 303
  • София
Съгласна съм, срещата няма да мине добре, няма да се разберат, тежки думи ще бъдат казани....

Да питам и аз чувствата на А към Б
Влюбените 4жезли 9 чаши
Как ще се развият отношенията между А и Б
Рицар жезли Влюбените крал чаши.
Първото нареждане ми е горе долу ясно любов, желание за семейатво щастие, но второто ми малко объркано с дворцовите карти  Rolling Eyes

# 304
Хммм помогнете малко,гледам за себе си и не се справям.
Какво мисли А.?
глупакът-2чаши-императрицата

# 305
Съгласна съм, срещата няма да мине добре, няма да се разберат, тежки думи ще бъдат казани....

Влюбените 4жезли 9 чаши
Първото нареждане ми е горе долу ясно любов, желание за семейатво щастие, но второто ми малко объркано с дворцовите карти  Rolling Eyes
Човекът А в момента е изправен пред много сериозна морална дилема да послуша ли сърцето си или не, може би избира между двама души или между Б и някаква житейска пречка, това са две възможности и към едната го тегли сърцето, а към другата дългът. В момента се чувства по-комфортно сам.

# 306
Хммм помогнете малко,гледам за себе си и не се справям.
Какво мисли А.?
глупакът-2чаши-императрицата

В момента е в началото на нещо ново, нова връзка може би, семенцето на новото е посято , но ще е нужно да мине доста време - чувствата му са все още само на фаза симпатия и привличане, но има потенциал да станат по-сериозни след време.

# 307
  • София
Човекът А в момента е изправен пред много сериозна морална дилема да послуша ли сърцето си или не, може би избира между двама души или между Б и някаква житейска пречка, това са две възможности и към едната го тегли сърцето, а към другата дългът. В момента се чувства по-комфортно сам.
Колко точно описа ситуацията.... Ама то това Б си го знае дефакто картите отговор не дават  какво ще се случи Rolling Eyes

# 308
Artic fox, Lailah - благодаря!   bouquet

Влюбените 4жезли 9 чаши

Тя Artic fox вече е отговорила и съм съгласна с всичко написано от нея, ама и аз да добавя нещо.

Общо и за двете подредби. Да не би този А да е женен?  newsm78 Според мен е имало силен импулс, привличане в началото, обаче сега нещата са се задълбочили и е дошло време за избор. Ще му се наложи да направи избор между Б и другата жена, а според мен такава има и макар да се чувства по- добре сам в момента ще се върне към семейното огнище.  Peace

# 309
За да разберем дали е женен, трябва да се наредят повече карти, тези три не дават съвсем точна информация . Но според мен не е женен. По-скоро му е писнало от всичко и си седи сам в къщи или с приятели.

# 310
Ще чакаме Lailah за обратна връзка.  Peace

Аз съдя, че може да е женен по крал чаши.  Peace

# 311
  • София
Хахах  Joy
Не е женен Wink избора е между преработване и любовта... Краля чаши според мен излиза заради зодията - рак е, с ясно изразените отрицателни качества на зодията  Mr. Green
Какво мислите по наредбите след това изяснение  Rolling Eyes

# 312
Крал чаши показва,че ще обърне повече внимание на емоционалната страна от живота си и изпитва дълбоки чувства към тази жена.

# 313
  • Някъде на юг
Здравейте, момичета! Чета ви близо от една седмица и искам да попитам -  Може ли да ми разтълкувате една подредба за мен. Въпросът ми е : Ще настъпи ли по-благоприятен период за мен- в работата, любовта, семейството, като цяло? Ето я и подредбата: асо чаши-паж на пентаклите-глупакът. Благодаря предварително!

# 314
  • София
Мерси Артик Фокс  Hug
Да питам ли картите жената какви действия трябва да предприеме или няма смисъл и да изчакаме  Rolling Eyes
Зам според мен въпроса ти е много обширен за тази подредба  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт