За мене интерпретирайки картата по този начин и поставена до 5 мечове е положителен отговор на въпроса ми за ситуацията за която питам. Един вид признаване че някой е победен и най-накрая си казва истина и понася последствията от действията си....

Ти си първият човек,който от много време насам с думите си ме накара да се усмихна 

Най-накрая да видя и аз някой на същото мнение за тази подредба! Да не говорим, че съм теглила много пъти карти онлайн и никога няма нищо вярно! Едиинствено в астролоджи ком са излизат - проверено с години.
Начинаеща съм все още,така че не ми вярвай на 100%
За връщането се съмнявам, така се развиха нещата че не мисля че има такава вероятност. просто си дадох сметка че наистина нямам отговор на този въпрос и не знам причината и реших да питам картите но явно и те не ми го дават
За мене интерпретирайки картата по този начин и поставена до 5 мечове е положителен отговор на въпроса ми за ситуацията за която питам. Един вид признаване че някой е победен и най-накрая си казва истина и понася последствията от действията си....
( въпреки, че с това асо са по-скоро моите проекции)Препоръчани теми