КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 790
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • София; Дружбето
Аз да се оплача, че напоследък като си гледам на себе си, картите въобще не познават Sad Сякаш отразяват желанията ми, а не действителността... мрън  Cry  Едни Слънца валят, Съда, Звезди, често и Мага - нищо подобно не се случва...

И аз от няколко дни така. Едни неща излизат..нищо общо с мен  Crazy и реших да поспра за малко  Crossing Arms
Същата работа. Даже дневните нямат нищо общо с това, което се случва. Тегли ми приятелка и ми познава... не знам какво става Simple Smile

# 451
  • София, Лагера
Ми звънкай, Цвета, или пиши по скайпа, това мога да ти предложа  Laughing

# 452
Същата работа и при мене  Close

# 453
Здравейте,
 какви са чувствата на Х към мен?
магът, крал мечове, кралица мечове

( как не мога да ги тълкувам дворцовите  Rolling Eyes)

# 454
  • плевен
Здравейте,
 какви са чувствата на Х към мен?
магът, крал мечове, кралица мечове

Здравей.Според мен когато е с теб увеличава личният си магнетизъм,чувства се по-силен,по-смел.Разчита на разума си да преодолее потиснатостта и проблемите,ако има такива помежду ви.Но той е изправен пред необходимост от вземане на решения относно вас.Дилемата му е дали  да сложи край на връзка, която не върви на добре от доста време и се е оплела в скандали и прехвърляне на вина. Той слуша разума,дистанцирайки се от емоциите.Според мен трябва да избира между теб и друга уверена в себе си жена,плащеша мъжете по принцип,караща ги да се чувстват неловко или чувства точно това -страх от теб.Той не може да те разбере напълно каква си,какво искаш,не показваш емоции.Наложило ти се е  да станеш такава, каквато си сега – изглеждаш студена в неговите очи,но е  трябвало да си пробиваш път нагоре сама, да доказваш нееднократно, че си по-умна от мъжете. Сърцето ти е разбивано прекалено много пъти .Затова издигаш стена между себе си и света, за да се предпазиш. Страдаш сама без никой да разбере!
 Peace Peace Peace

# 455
Здравейте! Много ще се раздвам ако ми помогнете в следната комбинация:

2 чаши - 2 меча - Дявола

Отговаря на въпроса: Защо даден човек отново се е появил в живота ми. Аз самата имам своята концепция, но тъй като се касае за мен самата и съм субективна ще си я запазя за себе си. Simple Smile

Хубава вечер,  Hug

Джеми, намери ли каквото търсеше? Simple Smile

# 456
  • София
И при мен винаги е било така, като си тегля за мен карти показват мойте желания и мисли, а не реалните. При мен е по-добре като тегля онлайн в такива случаи.

# 457
  • плевен
Здравейте! Много ще се раздвам ако ми помогнете в следната комбинация:

2 чаши - 2 меча - Дявола

Отговаря на въпроса: Защо даден човек отново се е появил в живота ми. Аз самата имам своята концепция, но тъй като се касае за мен самата и съм субективна ще си я запазя за себе си. Simple Smile

Като за начало една от причините мисля,че е че той има чувства към теб,приятелство,флирт,но и чувства хармония,уединение.Перфектно се допълвате като двойка.Ако не говорим за любовна връзка ,възможно е да сте много близки приятели с много сходни  характери. Може да говорим и за бизнес партньори,определено имате мноого общо.Но той елиминира чувствата си,не ги показва и демонстрира фалшив баланс.Възможно е да се преструва на някой,който не е ,само и само да ти се хареса.Но жертвите и усилията му ще са напразни,няма да те впечатли определено.Вижда в теб едно спасение,т.е в момента е попаднал в неприятна ситуация, в която нещо материално го задържа привързан, и  просто не може да види  изход от нея.Той  наистина може да излезе сам от ситуацията, точно както сам се е вкарал в нея. Само че материалното, към което е привикнал – пари, удобства, секс, власт, обикновено го държи сляп за изхода или пък все още го кара да се колебае.Т.е според мен вижда в теб едно спасение и надежда,че ще се измъкне от капана в който се намира,като ще се опита да те омилостиви с чувствата си!!!

# 458
Цвете,   bouquet  bouquet  bouquet много благодаря за задълбочения и подробен анализ.  Hug
Тъй като се касае за бившия ми приятел, нямаше как гледам на комбинацията обективно. Много ме плаши дявола когато става въпрос за връзки, защото го свързвам с обсебване, с това единия партньор да изпадне в зависимост от другия. Понякога той обаче ми се е появявал чисто и просто за огромно сексуално привличане. Не знам в случая какво ще излезе, но определено твоето тълкуване се доближава до истината, такава каквато е в момента. Ще поживеем и ще видим.  Peace

# 459
Тези на които картите им са спрели да показват верни неща да си ги минат през тамян и да ги напръскат със светена вода. Преди процедурата си намокрете ръцете и вие със светена вода.
Помага. Приемете го като пречистване, като зареждане. Можете също да ги наръсите със сол и да ги оставите известно време така. Солта попива негативното и изчиства.

# 460
  • София, Лагера
Аз да споделя какво ме насочи една интересна жена вчера. Конкретно за моя случай. Картите (Звездата, Слънцето, Умереност), бидейки от Големите аркани, отразяват дълбокия смисъл, не ежедневната, настоящата ситуация. Конкретно за мен: тези карти ми показват, че това е развръзка на по-високо ниво, в която независимо, че ми е трудно, аз се освобождавам от тежка кармично-разплащателна връзка. Затова показва нещо толкова хубаво, прекратявам, изчиствам връзката, повече няма да си я нося със себе си.
Интересна гледна точка, още не мога да спра да мисля за това...

Цвета, това според мен важи и за теб и твоята Луна...

# 461
  • София; Дружбето
Е тя моята Луна показва заблуда Simple Smile а че е кармична ми е ясно отдавна

# 462
Нещо става и с моите карти ще ги наръся със светена вода. Благодаря за съвета Simple Smile   bouquet

# 463
Момичета какво мислите за картите 4 пентакли, Рицар Пентакли и Справедливост? Питам дали бебето, което ще се роди скоро ще е здраво?
По 4 пентакли се вижда, че притесненията от евентуална загуба са прекалено силни. Рицарят обаче би трябвало да подсказва, че всичко е сигурно и всичко ще е наред, но Справедливостта за какво говори?
До някаква степен Справедливостта заедно с Рицаря си мисля, че говори за това, че ще наследи родителя с по тъмни коси и лице. Надявам се да не говори за наследствени болести.
Какво мислите вие?

# 464
Деяна Димитрова, аз лично отбягвам да питам картите за каквито и да било въпроси свързани със здраве, но все пак по твоята подредба си мисля, че може да означава следното:

4 Пентакли - поготовката за бебето, чисто финансово. Да се купят дрешки, да се планува и осигури появата му. Simple Smile
РП - ще се роди, когато то си реши и когато е готово. Неговата поява е подчинена на законите на Вселената, а не на хората.
Справедливостта - може да означава самата болница, институцията, акта за ражадне. Още повече, ако родителите не са в брак, може да означава признаването на детето от бащата.  Peace

С една дума, според мен всичко ще е наред и скоро семейството ще се радва на нов член.  Peace Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт