КАРТИ ТАРО - ТЕМА 12

• 49 752
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
Много се двоумя дали да подаря подарък на един човек или не. ВЪпросът е струва ли си усилието и как ще бъде изтълкуван жестът. Та реших да метна таро, което не разбрах какво иска да ми каже - 9 чаши, празна карта, крал мечове... 
Каква е тази празна карта newsm78

# 496
Здравейте,
 до края на годината ще имам ли флирт, който да прерастне във връзка през 2015та година?

Паж Чаши
Императорът
Паж Мечове

Благодаря ви! Heart Eyes
Марги, картите ти показват, че има или ще има любовна авантюра с мъж , силен, авторитетен, лидер по душа или човек с ръководна длъжност, може да е работодателят ти, прекия началник или мъж със собствен бизнес , с добро материално положение.Обича да контролира и ръководи. Вероятно имате голяма разлика в годините. Имам чувството обаче, че това е връзка в тайна или той крие нещо от теб,защото Паж мечове показва разясняване на ситуация, някакви факти и истина излизат наяве и така се разкрива истинския смисъл на случващото се.

Арктик Фокс,много ти благодаря!
Не зная какво да кажа....в момента нямам връзка.Харесвам някакви мъже от работата,наистина си падам по издигнати в кариерата,но не е нищо реално и засега няма действия и реализация.
Единственото ново запознанство е с едно много по-младо момче от мен,което някакси обсеби мислите ми.Пак го срещнах в работата си.Но той е много по-малък от мен и не смея да мисля за подобни любовни неща.Зодия овен е и ако приложим думите,които си казала за силен,авторитетен,лидер по душа би могло да се каже,че му пасват.

Не знам,просто не знам.....
Възможно ли е да е той-младият?

# 497
Теглих три карти на въпрос: Ще имам ли добро развитие смяната на служебна позиция до пролетта на следващата година? паднаха се : звезда, девятка чаши- (много ме обнадежди), десятка жезли
  Как мислите, да се радвам ли или да чакам? Grinning

Не разбирам дали вече си си сменила работата или имаш такива намрения? newsm78

Цвета, какво означава празна карта? Simple Smile

# 498
Теглих три карти на въпрос: Ще имам ли добро развитие смяната на служебна позиция до пролетта на следващата година? паднаха се : звезда, девятка чаши- (много ме обнадежди), десятка жезли

Да очаквам ли такава смяна е по-точният въпрос?

# 499
Здравейте,
 до края на годината ще имам ли флирт, който да прерастне във връзка през 2015та година?

Паж Чаши
Императорът
Паж Мечове

Благодаря ви! Heart Eyes
Марги, картите ти показват, че има или ще има любовна авантюра с мъж , силен, авторитетен, лидер по душа или човек с ръководна длъжност, може да е работодателят ти, прекия началник или мъж със собствен бизнес , с добро материално положение.Обича да контролира и ръководи. Вероятно имате голяма разлика в годините. Имам чувството обаче, че това е връзка в тайна или той крие нещо от теб,защото Паж мечове показва разясняване на ситуация, някакви факти и истина излизат наяве и така се разкрива истинския смисъл на случващото се.

Арктик Фокс,много ти благодаря!
Не зная какво да кажа....в момента нямам връзка.Харесвам някакви мъже от работата,наистина си падам по издигнати в кариерата,но не е нищо реално и засега няма действия и реализация.
Единственото ново запознанство е с едно много по-младо момче от мен,което някакси обсеби мислите ми.Пак го срещнах в работата си.Но той е много по-малък от мен и не смея да мисля за подобни любовни неща.Зодия овен е и ако приложим думите,които си казала за силен,авторитетен,лидер по душа би могло да се каже,че му пасват.

Не знам,просто не знам.....
Възможно ли е да е той-младият?
Възможно е.  Обаче внимавай. Въртят се някакви интриги, стават неща за които не знаеш,а изясняването им няма да е приятно за теб. Ако искаш хвърли карти какво е неговото отношение към теб.
А каква длъжност заема това момче?

# 500
О за сега никаква,още не е назначен......но може и да съм си внушила нещо. Идва да се обучава. Иначе не си падам по млади ,просто си правя асоциации. Може би възможният ,за който споменаваш да не съм го срещнала още или го знам, пък не се познаваме. Преди няколко месеца зададох подобен въпрос и пак отговорът беше,че ще е от работата и вид шеф.....но ето, още нищо на лице.

# 501

Да очаквам ли такава смяна е по-точният въпрос?
Ще има смяна на служебната позиция. От една страна ще си доволна,ще има по-добро заплащане, но от друга страна направо ще си претоварена с работа, ще работиш извънредно, ще поемаш и чужди задължения, повече от колкото можеш да понесеш и ще се чувстваш преуморена и стресирана. Имаш голямо желание да преуспееш, но не слагай на плещите си прекалено голямо бреме, за да не се отрази това негативно на други аспекти от живота ти.

# 502
Здравейте
Питам какви ще ни бъдат отношенията през следващите 6 месеца?

9 меча  Луната 8 пентакли

Ще имаме ли любовни отношения?

10 меча Крал жезли 5 чаши

Hug Hug Hug    bouquet

МНОГО ВИ МОЛЯ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ В РАЗЧИТАНЕТО

През следващите 6месеца ще изпитваш тревога, съмнение, отчаяние и силна самота. Ще ти е много трудно. Този мъж направо ще изтръгне сърцето ти без упойка.Твърде възможно е да имате връзка,защото на този мъж трудно може да се устои,прави впечатление на жените, но е флиртаджия, обича парите и лукса, и да си живее живота. Това е човек,който прави каквото той реши и чувствата няма да го спрат да върви по пътя, който е избрал и ще ти обърне гръб.   Накрая за теб ще последва продължителен период на печал,  депресия и огромно разочарование.

# 503
  • София; Дружбето
В тестето м има две карти, които са нещо като жокер Simple Smile използвам ги и тях и ако е въпрос и се падне тази карта го тълкувам като картите да не искат да ми отговорят Simple Smile Но този крал мечове в трета позиция ме обърква много

# 504
Arctic fox много ти благодаря!!! Hug  bouquet Ще внимавам с този човек, ще послушам съвета на картите.

# 505
Момичета, много , много ви моля за мнение, помощ и съвет в разтълкуването на картите ми.

Какво трябва да знам за чувствата и към мен ? Дадох период от 6 месеца.

Силата Кралица чаши Колесницата

И понеже не знам как да задам въпрос, дали ще ме обича изобщо, питах дали ще има любовни чувства към мен?

6 меча  Умереност  Кралица чаши

Много, Много Много ви моля да ми помогнете!!! Благодаря ви момичета!  Искам да уточня, че нямаме връзка на този етап.

# 506
allnature1, съжалявам, но аз не виждам връзка тук. Не ми се иска да тълкувам тъй като има доста карти от големите аркани, които говорят за значим и труден период в живота ти, в който ще се наложи да проявиш много търпение и сила, за да го преодолееш. Колкото и да си мислиш в момента, че това е идеалната жена за теб, в един момент ще се наложи да се оттеглиш от тези отношения. Единственото, което може да ти помогне да е да потърсиш и намериш баланса,външен и вътрешен, защото само така ще успееш да преминеш през този период.  Peace

# 507
Здравейте, влизам за малко помощ.
Как ще се развият нещата между Х и У?
крал чаши обърнат , императорът обърнат, паж жезли

Обърнатия император за мен е страх да се действа, и някаква нерешителност - ту си готов да действаш, ту се разколебаваш, това съм аз в подредбата. Само че не мога да разбера трябва ли да действам или да изчакам. Паж жезли ме обнадеждава, но бих искала вашето мнение  Praynig

и какво желае У от Х?

6 чаши, 9 пентакли, 4 чаши

bouquet

# 508
Момичета, много ви моля за помощта ви за следната подредба.  Hug Praynig
До 3 месеца, чувствата му ще прераснат ли в нещо повече от симпатии?
Карта на цепене Жрецът

Крал жезли 4 меча 10 пентакли

Какво си помисли за нея последния път, като я видя?

Карта на цепене Жрецт

Рицар чаши  Отшелникът Паж чаши

Благодаря ви !!!
 Hug

Тук се изпуска важен момент (важен за теб). Той е имал отношения наскоро или някакви отношения с някои са го или го натоварват.
Човекът изпитва чувства, но желанието му да се отдръпне, да се отдели и откъсне е по-силно. Има нужда от почивка, но има и спомени, които все още го топлят.
Самата мисъл за евентуален контакт с жената го изнервя.

Последна редакция: нд, 21 дек 2014, 23:35 от Деяна Димитрова

# 509
Деяна Димитрова  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт