Отговори
# 660
  • ул. "Мечтание"
Благодаря ви!  Hug Heart Eyes Скоро ще разкажа подробно!  Hug
Беше много интересно раждане.

# 661
Честито !!! Да е жива и здрава Зорница и много радост да ви носи   bouquet

# 662
  • На Джансел в сърцето..
Честита принцеса!Нека расте жива и здрава за радост на всички вкъщи.С нетърпение очаквам разказа ти Нощни очи.. Laughing Laughing Laughing Hug

# 663
Добре дошла да е Зорница! Hug Бъдете здрави и много щастливи заедно!  bouquet

# 664
  • София
Честита дъщеричка, Нощни очи! Прекрасни мигове заедно ви желая!
И аз чакам с нетърпение разказа!

# 665
Днес трябва да се видя с Киров най-накрая и треска ме тресе. Много ме е шубе да не ми откаже и да ми каже, че съм си за секцио...

# 666
  • София
Олеее, чак сега виждам! Честита Зорница, Нощни очи  Hug Да ви е жива, здрава, много радост да ви носи.

Ренденце, стискам палци. Пише как е минала срещата Wink

# 667
Оказа се че днес му изникнало нещо и нямаше слеща, само се разкарах до там. Оставихме го да петък, дано да се видим вече защото почвам да се изнервям без лекар.

Да ви попитам как точно става да отидеш и да си искаш да ти направят запис на тонове. За Тина Киркова специално питам. Може да ви се стори много тъп въпроса, но не ми се е случвало до сега, а май вече ми е време.

# 668
До сега не бях чувала някой да определи раждане като "интересно", още по- нетърпелива съм сега Simple Smile.

Ренденце, отиваш, плащаш на регистратурата и после чакаш пред кабинета, не мога да ти кажа номера, но там ще ти обяснят къде е. Ако знаеш тоалетните на медицинския център къде са, той е точно преди тях.

# 669
Благодаря,  не знам къде са, но съм сигурна че ще ми обяснят, важното е че разбрах, че първо на регистратурата се ходи  Wink

# 670
  • ул. "Мечтание"
 Hug Hug Hug

Ренденце, стискам палци да останеш удовлетворена от срещата с Киров. Hug Hug Hug

# 671
Момичета, видях се с Киров. Поговорихме, обясних му как е протекло предишното раждане, кога, защо и т.н. и човека каза, че няма никакъв проблем да си раждам нормално пък ако се наложи секцио по всяко време може да се направи. Успокоих се, ММ не можа да повярва, защото той много се беше стресирал от предишния лекар. Като излезнахме от доктора ММ ми каза, че си е мислел, че ми е станало нещо от хормоните и си го е представял, че едва ли не шансът да се случи нещо лошо е 99.8 %, никога не бил си представял, че един доктор ще се изкаже толкова негативно за нормалното раждане, а друг ще го приеме толкова естествено и нормално - сега и той ме подкрепя още повече.
Питах доктора за присъствието на таткото и той каза, че няма нищо против като цяло, но има против ВИП родилната зала, която не била ремонтирана и била в ужасно състояние. Ще си помисля още малко за това, може и да раждам без таткото този път. Ако наистина е зле родилната зала (както чух и от други хора) може би е по-добре да раждам в обикновенна...
Сега мога спокойно да си чакам малката шушулка да реши че и е време да излиза  Heart Eyes

# 672
rendence, ВИП родилната наистина е доста неприятна. На мен самият ѝ изглед ми подейства ужасно. Колкото и да разправят, че едва ли не обстановката няма значение, според мен определено се отразява на психиката.
Прецени доколко държиш на присъствието на бащата, все пак, защото аз не исках да оставам сама.

Радвам се, че д-р Киров ти е допаднал, стискам палци всичко да се получи, както желаеш.

# 673
  • ул. "Мечтание"
rendence, чудесни новини! Hug Стискам палци всичко да мине добре.

# 674
  • София
Rendence, много се радвам, че срещата с Киров е миналта така добре  Hug И не съм чувала добри неща за ВИП родилната зала.

Общи условия

Активация на акаунт