От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 308
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте Simple Smile Може ли линк с графика на раздаване на КД, намирам някакъв за септември, но от 2011-а.... явно нещо не мога да се оправя със сайта им...

Здравейте, и аз се интересувам от същото. Къде проверявате графика на курсовете на КД към България?

# 181
  • Пловдив
ДАТА НА ТРЪГВАНЕ 26.09. ДАТА НА ПРИСТИГАНЕ 03.10. това е пътуващият курс на KD за момента.Обявяват ги в деня на тръгването им в секция Новини.

# 182
след като си пуснал поръчка , до колко дни пристига на английския адрес? На 27-ми пуснах поръчка , за първи път ми е , и съм малко притеснена дали всичко съм направила както трябва.  Peace

# 183
Зависи от магазина, куриера и вида услуга.
По мое мнение за поръчка от 27.09 е рано да е доставена. Предвид почивните дни, най-вероятно предстои търговеца да я изпрати, след което бих дала 2-3 дни за доставка.
 Peace

Някои магазини изпращат имейл при предаване на пратката на куриера, други изпращат номер за проследяване, трети дават ориентировъчна дата за доставка...

# 184
  • Berlin
Момичета за поръчка от Некст кой доставчик бихте ми препоръчали за София? Честно казано само Гъбко знам и другите изобщо не съм гледала какви условия предлагат. Или пък да взема да си поръчам директно от некстдирект.. малко неща ще са.

# 185
  • Варна
И аз искам няколко дрешки от Некст и се каня да пробвам общите поръчки на КД. Моля, ако някой има опит с тях, да сподели. Бави ли се много поръчката, на какъв курс смятат паунда? Бих ги пуснала от европейския сайт, ама точно това което харесах или го няма, или са изчерпани размерите.

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 16:29 от k a t r i n

# 186
Момичета, препоръчайте ми доставчик за Бургас?

# 187
  • Бургас
Момичета много ми е спешно, по погрешка съм зафичила една поръчка от Марк и Спенсър до адреса на Емпреса - Empresa.mail 335-351
Rainham road south
Dagenham
RM10 8QR
Като превозвач съществуват ли и къде да си търся нещата newsm78
Благодаря.

# 188
  • Варна
И аз искам няколко дрешки от Некст и се каня да пробвам общите поръчки на КД. Моля, ако някой има опит с тях, да сподели. Бави ли се много поръчката, на какъв курс смятат паунда? Бих ги пуснала от европейския сайт, ама точно това което харесах или го няма, или са изчерпани размерите.
Обща поръчка от КД не съм правила, но някой ми каза, че смятали курса на 2, 60. Аз лично съм си поръчва а индивидуално с тях и не с м имала никакви проблеми. Смятат курса на 2, 40, като крайната цена се калкулира  о следния начин: стойност на продуктите, които сте избрали + такса доставка (3, 99 £)×5%×2, 40 лв. След като си изпратите заявката в рамките на 24 часа те ви отговарят с дължима сума и банкова сметка по която да преведете парите (досега са ми отговаряли в рамките на 2 часа) и вие в рамките на 24 часа трябва да ги преведете и да им изпратите копие от платежно по имейл. Вече няколко пъти поръчвам така, като последния път беше на 20.08 от намаленията. Пристигат за около 2-3 седмици в зарисимост от курса. Моите пристигнаха на третата седмица, но е ставало и за две. Ако някой артикул е изчерпан и не могат да го поръчат, а ти си го платила ти връщат парите. Имай напредвит, че някои артикула може да са с отложена доставка и тогава чакаш повече. Аз лично в заявката която пращам пиша като забележка да поръчат само наличните в момента артикули, а за другите да ми върнат парите. Че първия п т единия артикул беше отложен за след 6 седмици и ми се изчака чакането. Накрая бях забравила, че изобщо чакам нещо  newsm78

# 189
  • насън...
момичета, раздават ли вече курса на КД, който трябваше да пристигне вчера? чудя се дали първите ми поръчки са пристигнали сега или да ги чакам с другия курс....

# 190
  • Варна
mamaraya, благодаря. Направих заявка за днешната поръчка, ще видим какво ще стане. Аз обаче си мислех, че първо поръчват и после плащаш до 24 часа. Защото по намаленията всичко свършва за часове и след 24 часа я е останало нещо, я не.

# 191
mamaraya, благодаря. Направих заявка за днешната поръчка, ще видим какво ще стане. Аз обаче си мислех, че първо поръчват и после плащаш до 24 часа. Защото по намаленията всичко свършва за часове и след 24 часа я е останало нещо, я не.
Те се пазят в кошницата като ги сложиш - и ако платиш след като направиш заявка, няма проблем да ти ги поръчат (предполагам, че така правят).  Peace

# 192
  • Бургас
Момичета много ми е спешно, по погрешка съм зафичила една поръчка от Марк и Спенсър до адреса на Емпреса - Empresa.mail 335-351
Rainham road south
Dagenham
RM10 8QR
Като превозвач съществуват ли и къде да си търся нещата newsm78
Благодаря.

Да си повторя питането, ако някой има някакво инфо моля да ми пише ЛС да не пълним темата. Много ме е яд как съм недогледала и съм изпратила нещата на този адрес. Намерих стар мейл и още един от последния им сайт писах, но до момента глас в пустиня. Чудя се какво да правя, да пиша ли на Марк и Спенсър, че съм изпратила поръчката на погрешен адрес, но ако е взета от някой...... как да докажа, че това не съм аз.

# 193
Момичета, да сте срещали рокля за повод за едногодишна дама? Нещо такова търся: http://www.marksandspencer.com/Autograph-Spotted-Embroidery-Dres … s=related-items-3 ама на тази не ми харесва, че е изкуствена.

# 194
Момичета, да сте срещали рокля за повод за едногодишна дама? Нещо такова търся: http://www.marksandspencer.com/Autograph-Spotted-Embroidery-Dres … s=related-items-3 ама на тази не ми харесва, че е изкуствена.
Ей с такава беше беба лятото на една сватба - от Мадъркеър - 100% памук, вкл. и подплатата. Доста търсих подобна, защото повечето бяха с изкуствени подплати.
Виж там  Peace
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/970996_62 … 1_950005309_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт