От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 332
  • 776
  •   1
Отговори
# 285
  • София
момичета, има ли тема за доставки от Германия? То май само Габко превозват.

Доколкото знам - няма тема. Освен Габко тук по темите съм срещала и други, но съм си записала само http://dostaviam.com/
Допълвам http://shopper.bg/

# 286
  • Русе
Много скъпо от тази Германия, повече от Франция.

# 287
vanian, благодаря ти много!

# 288
  • Русе
Не можах да разбера на КД трябва ли да пращам заявка за всяка поръчка и ако да къде? На запитвана за поръчка ли в свободен текст или не?

# 289
  • Бургас
Не можах да разбера на КД трябва ли да пращам заявка за всяка поръчка и ако да къде? На запитвана за поръчка ли в свободен текст или не?

Не, не е нужно всеки път да им пишеш.
Само първия път, за да ги уведомиш как се казваш и по какъв начин ще получаваш пратките си.

# 290
  • Русе

Не, не е нужно всеки път да им пишеш.
Само първия път, за да ги уведомиш как се казваш и по какъв начин ще получаваш пратките си.

Мерси, само дето ми отказаха поръчката, сега да видя какво ще измислят от Асда-та.

# 291

Добре, защо тогава сайтът позволява да се въведат до 5 адреса на доставка за един акаунт?  newsm78
Трябва "оригиналният" да ти е вързан с картата, а другите се потвърждават пак с картата като се въвеждат.

Чудесно, значи отговарям на условието, оригиналният адрес (английски) Е вързан с картата и на него е поръчвано неколкократно. Сега искам просто да изпратя до друг адрес, т.е алтернативен. Само че трябва да е жилищен, има ли някой превозвач с жилищен адрес?
Аз ползвах ukshopsbg ама си смениха адресът и вече не е ...

Аз също използвам ukshops-bg.Преди седмица поръчах от next на новият им адрес и нещата вече са при мен.Много се изненадах че стана,защото пише че не доставят до нежилищен адрес.

# 292
Здравейте!

Отдавна не бях пазарувала от SportsDirect-а и от UK изобщо (толкова, че последния път беше със SmartDelivery, които явно, по някаква причина са умряли).
Та тръгнах да се регистрирам в Gabco и попълвам адреса им в поленцето ми за доставка от SportsDDirect, обаче става така, че мястото ми за адреса не ми побира адреса на Габковци. Предполагам някой друг преди също е питал, но ще се радвам, ако ме светнете как и аз да го сгъчкам Simple Smile

# 293

Добре, защо тогава сайтът позволява да се въведат до 5 адреса на доставка за един акаунт?  newsm78
Трябва "оригиналният" да ти е вързан с картата, а другите се потвърждават пак с картата като се въвеждат.

Чудесно, значи отговарям на условието, оригиналният адрес (английски) Е вързан с картата и на него е поръчвано неколкократно. Сега искам просто да изпратя до друг адрес, т.е алтернативен. Само че трябва да е жилищен, има ли някой превозвач с жилищен адрес?

Аз също използвам ukshops-bg.Преди седмица поръчах от next на новият им адрес и нещата вече са при мен.Много се изненадах че стана,защото пише че не доставят до нежилищен адрес.
"Enter Delivery Address
We do not recognise this as a residential postcode."
Това ми изписва като въвеждам новият им адрес.
Как е станало при теб, че и преди седмица и вече са тук силно ме съмнява.. последните им курсове се мотат повече от седмица напоследък  Rolling Eyes

# 294

"Enter Delivery Address
We do not recognise this as a residential postcode."
Това ми изписва като въвеждам новият им адрес.
Как е станало при теб, че и преди седмица и вече са тук силно ме съмнява.. последните им курсове се мотат повече от седмица напоследък  Rolling Eyes

Поръчах на 16.10 ,тръгнали са на 18.10(изпратиха ми имейл) и на 24.10 си го взех.И на мен така ми изписа като въвеждах адреса.Появява се надпис  If you are having problems search by street.Натискаш  search by street, попълваш полетата и излиза надпис We can not find your address. Please try again, or add your address manually.Напискаш add your address manually ,попълваш полетата и готово.След това ти иска данните на картата ,адреса на който е регистрирана картата.Успех!

# 295
  • София
момичета, има ли тема за доставки от Германия? То май само Габко превозват.
Последния път ползвах pratki.de

# 296
Реших да ползвам УКтоБГ за първа поръчка след като изчетох старата тема и да попитам някои поръчвал ли е парфюми/витамини/таблетки разни, защото на сайта им пише, че не се пренасят тютюневи изделия, лекарства. Дали ще има проблем за 1-2 парфюма?

Писах им на мейла, но не са ми отговорили вече 2 дни?  newsm78
И парфюми, и витамини съм поръчвала Simple Smile
Проблеми никакви  Peace
момичета, дайте линкове на добавки, които сте поръчвали, аз съм фенка за витамини и добавки с профилактична цел:-))

# 297
  • София
Дали някой си получи имейл за раздаване на камион 225 на Габко?

# 298
Аз не още.

# 299
  • Sofia
И аз още не, чакам поръчка от Маркс и спенсър.

Общи условия

Активация на акаунт