От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 307
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
тъкмо сега получих имейл за пратка на УКтоБГ, пътуваща с този за 16ти - раздават днес.
 Peace
Кой курс се раздава днес - 146, тръгнал на 08.12 ли ? Аз много се надявам да съм от натоварените на 12.12 и уж пише че пристига днес и май ще се раздава утре, някой има ли инфо?

# 586
тъкмо сега получих имейл за пратка на УКтоБГ, пътуваща с този за 16ти - раздават днес.
 Peace
Кой курс се раздава днес - 146, тръгнал на 08.12 ли ? Аз много се надявам да съм от натоварените на 12.12 и уж пише че пристига днес и май ще се раздава утре, някой има ли инфо?

Надали ще се раздава утре,щом още не е със статус обработка.Курсът от 8-ми го радват чак днес,та много се надявам този от 16-ти да е до края на седмицата,ама знае ли се  Whistling

# 587
 Peace

Надали ще се раздава утре,щом още не е със статус обработка.Курсът от 8-ми го радват чак днес,та много се надявам този от 16-ти да е до края на седмицата,ама знае ли се  Whistling
И при мен вероятността да съм на този от 12.12 (147 номер) е много малка, по-скоро 16.12, има ли шанс да се раздаде до края на седмицата ?
Понеже получавам с тях за пръв път - е-мейл ли да очкавам и колко време преди раздаването - в същия ден ли?

Иначе в страницата им във фейсбук за 147 курс пише очаквана дата на раздаване утре, но пък в официалния им сайт си стои пътува към България ....

# 588
 Peace

Надали ще се раздава утре,щом още не е със статус обработка.Курсът от 8-ми го радват чак днес,та много се надявам този от 16-ти да е до края на седмицата,ама знае ли се  Whistling
И при мен вероятността да съм на този от 12.12 (147 номер) е много малка, по-скоро 16.12, има ли шанс да се раздаде до края на седмицата ?
Понеже получавам с тях за пръв път - е-мейл ли да очкавам и колко време преди раздаването - в същия ден ли?

Иначе в страницата им във фейсбук за 147 курс пише очаквана дата на раздаване утре, но пък в официалния им сайт си стои пътува към България ....

Ама и аз съм се объркала,от 12-ти имах предвид,че трябваше да пристигне днес по график.А от 16-ти ме съмнява,по-скоро 24-ти ако работят до обяд примерно или след Коледа.

# 589

Ама и аз съм се объркала,от 12-ти имах предвид,че трябваше да пристигне днес по график.А от 16-ти ме съмнява,по-скоро 24-ти ако работят до обяд примерно или след Коледа.
Peace А иначе колко време преди раздаването получавате е-мейл ?

# 590

Peace А иначе колко време преди раздаването получавате е-мейл ?

Предния ден в повечето случаи,понякога и същия.

# 591
Кеф Simple Smile мога да пишааааааа Simple Smile най-накрая си върнаха стария вид на темите Simple Smile пфуууу  Crazy

Молба от УК (и от мен  Blush) - Моля, всички, които имат пристигнали пратки в курса, който се раздава в момента, а от предни курсове, да ходят бързичко да си ги взимат.
В противен случай няма да започнат да оправят новия курс. Пристигнал е и палетите чакат в двора. Няма място къде да сортират  ooooh!

Как става всички бързат да им пристигат багажите и накрая не се вясват по 2-3 дни поне  Rolling Eyes Имат от преди 4 курса сумати пакети нераздадени .. а тука всички мрънкат, че се бавят. Ами бавят се.. защото не се взимат пратките навреме и няма къде да се обработват новите. А багажът по това време разбираемо е много.

Та моля, малко да си мръднете дупарите (който още не е  Mr. Green) - за да може в събота да раздават и новия курс.

# 592
.... - за да може в събота да раздават и новия курс.
Дано  Peace иначе аз ги ползвам за първи път и затова звуча малко неориентирано , в никакъв случай не се оплаквам, още като поръчвах на 10.12 знаех че трудно ще дойде за Коледа, но при супер късмет - да е натоварена в деня в който е получена и курсът да се обработи и раздаде преди 22 има мъъничка вероятност  Praynig Сега разбрах че пратките се сортират в БГ, аз мислех че е в UK и започнах да им се обяснявам на хората понеже за капак на пакета ми няма ИД ... Освен това не съм наясно ако ме няма като раздават курса как да уведомя -  в офиса в Пловдив ли остава или ми я пращат на адреса, понеже аз ще мога чак след 06.01 ако не стане до неделя ...

# 593
  • Варна
  yesyes, KD вече обработват и утре ще раздават / то вече днес де, на 20-ти /. Всичките ми пратки са тук, олекна ми  Mr. Green

# 594
  • София
Някой знае ли, утре дали ще работи склада в София на УКтоБГ?

# 595
Здравейте, днес ще направя поръчка на бебешки пюрета от Амазон, обаче излизат около 20 кг., можете ли да ме посъветвате с кой превозвач ще ми излезе най-евтино? Тка като гледам ми се стори, че с доставка-англия май е най добре, някой сеща ли се за по-евтин вариант? newsm78
Благодаря  bouquet

# 596
 Peace

Съобщението е за пратка от курса, които се очакваше да пристигне по график на 16ти, а е тръгнал на 08ми.

Вчера освободих мноооооого място в склада за следващите поръчки (не ме убивайте, не са били изостанали, а обемни от настоящия курс).  Mr. Green

# 597
Някой получил ли е мейл за раздаване на курс 147 ?

# 598
Няма как да получите докато не го оправят целия Simple Smile Утре в най-добрия случай (обещаха да направят всичко възможно).

# 599
 Peace Благодаря
Няма как да получите докато не го оправят целия Simple Smile Утре в най-добрия случай (обещаха да направят всичко възможно).

Общи условия

Активация на акаунт