От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 318
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
duhi_puhi ,много си права. Току-що получих мейл, с който ме информират, че поръчката е пристигнала и утре мога да си я взема  Party

# 211
  • Варна
Искам да попитам, тези от вас, които ползват shopper.bg , в какъв вид си получавате пратките? Направих поръчка от Амазон до немския им адрес и я получих само в найлонов плик, прозрачен и естествено без име и адрес върху него. Явно от фирмата са отворили кашона, най-вероятно за да не заема място, знам ли? Напъхали са фактурата и разните рекламни брошури в найлона на продукта и така са я транспортирали. Що за безотговорно поведение, така ли се прави бизнес  #Cussing out Аз държа да получавам пратките си в оригиналната им опаковка. Няма да повторя с тях, но ми стана интересно дали това е начина им на работа по принцип.

# 212
  • Бг
Искам да попитам, тези от вас, които ползват shopper.bg , в какъв вид си получавате пратките? Направих поръчка от Амазон до немския им адрес и я получих само в найлонов плик, прозрачен и естествено без име и адрес върху него. Явно от фирмата са отворили кашона, най-вероятно за да не заема място, знам ли? Напъхали са фактурата и разните рекламни брошури в найлона на продукта и така са я транспортирали. Що за безотговорно поведение, така ли се прави бизнес  #Cussing out Аз държа да получавам пратките си в оригиналната им опаковка. Няма да повторя с тях, но ми стана интересно дали това е начина им на работа по принцип.

Катрин, писах в обувната тема, по този въпрос. Последните няколко поръчки и от Англия, и от Германия получих кашоните отлепяни и залепени отново. Беше ми обяснено, че от фирмата плащали на обемно тегло, и за това се налагало да отварят кашоните и да допълват, че иначе трябвало да вдигната цената на превоза. Е, хубаво ама мен това какво ме касае, обявили сте цена за превозваческата услуга на сайта, значи сте си направили сметката кое ви е изгодно, и не би трябвало да преопаковате нещата.
Не знам дали отварят само амазонските кашони, като знаят, че обикновено има доста амбалаж вътре или всички пратки се отварят, но и на мен ми стана супер неприятно. И при теб явно точно така се е получило.
Замислила съм се сериозно за смяна, единствено ме спира факта, че са ми наблизо и не ми се налага да прекося целия град, за да си взема пратката, та ще видим.
Сега чакам поръчка от Фрагранса, ще видя дали и тя ще е преопакована, и ще реша за мен какво ще правя.

# 213
Е как така ще ви отварят пратките  Rolling Eyes
Аз получавам доста често кашни, наполовина пълни с балончета въздух - никога не са ми разопаковали нищо да пренареждат...
Много гадно така  Tired

# 214
  • sofia
Моля, препоръчайте ми фирма, която доставя възможно най бързо. Трябва сега да поръчам нещо от george и на 25ти най късно да е при мен  Praynig.
Ползвам фирма превозвач, която няма да ми свърши работа за такъв кратък срок а ми е спешно.

За София става въпрос. Благодаря!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 215
  • София
Моля, препоръчайте ми фирма, която доставя възможно най бързо. Трябва сега да поръчам нещо от george и на 25ти най късно да е при мен  Praynig.
Ползвам фирма превозвач, която няма да ми свърши работа за такъв кратък срок а ми е спешно.
Кога ще пристигнат нещата зависи най-вече от това кога ще ти ги изпратят. Ако избереш next day delivery с който и да е превозвач ще ти дойдат навреме нещата. Аз ползвам габко. Имат по 2 курса на седмица.

# 216

За мен лично Габиели са най-бързи и ползвам само тях. Вече зависи и от Джордж колко ще се замотаят.

# 217
  • София близо до Витоша
аз също ползвам габко и съм много доволна .

# 218

УК (Габиели) имат биквално на всеки 2 дни камиони.
Поръчваш с доставка на следващия ден. И тръгва почти веднага.
Ако пуснеш веднага Азда с доставка за утре, може да хванеш курса им в неделя и да бъде при теб на 21 Simple Smile

# 219
даааа, UKtoBG (Габиели) са определено най-бързи - 2-3 за доставка до тях и после 6-7 до София. Днес взех неща купени в началото на октомври и тръгнали с курса на 03ти!  Heart Eyes
Много от другите превозвачи, реално ползват тях за транспорт.  Peace

# 220
даааа, UKtoBG (Габиели) са определено най-бързи - 2-3 за доставка до тях и после 6-7 до София. Днес взех неща купени в началото на октомври и тръгнали с курса на 03ти!  Heart Eyes
Много от другите превозвачи, реално ползват тях за транспорт.  Peace
newsm10
Рекордът ми с тях е 8 дни от датата на поръчката. Обикновено за 10 съм си събрала нещата Simple Smile
Рядко стават 12-14 и започвам да нервнича  Laughing

# 221
  • sofia
Благодаря, пуснах с доставка на следващия ден и написах адреса на GABIELI. Далече са ми от в къщи, но няма пълно щастие  Simple Smile.

# 222
Момичета ползвам uktobg и тъй като имах малък проблем с пратката..абе забавиха се нещата. Сега обаче влизам в сайта на превозвача и си виждам поръчката в изгубени пратки. Как се процедира оттук натам ? Пиша на пощата им обаче никакъв отговор. Звънях и тук в София не вдигат.

# 223
  • София
ol Не съм имала изгубена пратка, но вярвам, че ще се разберете. Звънни им след 12ч.

# 224
Момичета ползвам uktobg и тъй като имах малък проблем с пратката..абе забавиха се нещата. Сега обаче влизам в сайта на превозвача и си виждам поръчката в изгубени пратки. Как се процедира оттук натам ? Пиша на пощата им обаче никакъв отговор. Звънях и тук в София не вдигат.
Явно не са ти написали правилно името и ID (подателя) - затова не са разбрали на кой е Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт