От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 337
  • 776
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ок - мерси. Значи да си чакам. Аз се надявах, че днес ще ги раздават Sad

# 301
  • София
Много бавни тия от Габко, значи ...  Crazy Пууу, камионът от Германия пристигна в сряда сутринта в София по данни от техния сайт, а още не са обработили пратките. За пръв път поръчвам с тях и засега все още съм в пълно неведение, дали пакета ми е при тях.  Crossing Arms  Направи ми впечатление, че разстоянието от UK и Германия се взима за едно и също време, при положение, че от Германия(Бавария) до Бг е може би около 1000 км по-малко, отколкото от UK. То от 7 дена път, камионът 2 дена пътува стотина км разстояние в Германия и за 3 дена изпътува 80-те км през Словакия (по данни от техния сайт) ...  Joyhahaha

# 302
Някой ползвал ли е услугите на фирмите, които имат офиси в Стара Загора и какво ви е менението за тях? Благодаря

# 303
В сайта на Габко пише "предполагаемо раздаване 04.11".

# 304
  • София
В сайта на Габко пише "предполагаемо раздаване 04.11".

УжасТ. Много предполагат, явно курсовете още не са пристигнали, иначе какво толкова има да се "предполага". Mr. Green

# 305
Дойде мейлът от Габко:

Скрит текст:
"РАЗДАВАНЕ ОТ UK/DE :

- ЗАЯВИЛИТЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ПОЛИГОНА:
  - 02.11.2013г. от 12.00ч. до 16.00ч.
  - 04.11.2013г. от 09.00ч. до 16.00ч.
Адрес: гр.София, ж.к.Полигона, ул. Проф.Петър Мутафчиев, бл.13

- ЗАЯВИЛИТЕ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРАТКА ОТ СКЛАД СОФИЯ - ИВАН ВАЗОВ:
  - 02.11.2013г. от 12.00ч. до 16.00ч.
  - 04.11.2013г. от 09.00ч. до 16.00ч.
Адрес: гр.София, кв. Иван Вазов, бул. Петко Каравелов № 36.
За пакет доставен в склад/депо София - Иван Вазов, се начислява допълнителна такса от 1,00лв.(независимо от брой пакети в рамките един курс).

- ЗАЯВИЛИТЕ ДОСТАВКА С "ЕКОНТ" и "СПИДИ":
Пратката ще бъде препратена на 04.11.2013г. по посоченият във Вашият профил начин. Доставките ще се извършат на 05.11.2013г. "

# 306
  • София
Екстра Simple Smile Мейл нямам още, но  sms -а дойде.

# 307
А някой знае ли курс 108 на Уктубг кога ще се изпраща по Еконт?

# 308
  • София
От Габко имам и мейл и sms вече. По-спокойна съм. Grinning

# 309
  • София
пише 02.11.2013г.  Rolling Eyes

аз пък чакам 109, предния път дойде един ден по-рано и се чудя дали да не скокна да проверя  newsm78

# 310
пише 02.11.2013г.  Rolling Eyes

аз пък чакам 109, предния път дойде един ден по-рано и се чудя дали да не скокна да проверя  newsm78

Дори и да е дошъл,сигурно няма да ти дадат нещата,едва ли са започнали да обработват.108 се очакваше да пристигне в четвъртък,но раздаваха вчера.

# 311
Здравейте имам следното много спешно запитване тъй като бях поръчала едни дрешки да ми ги доставят Buyers но нещо се случило и не ми ги доставиха а ги бях поръчала още миналия месец и тъй като са ми за подарък който ще пращам в чужбина питането ми е следното мога ли тъй като изобщо не съм наясно и нямам много време през кой и с кой сайт да поръчам та искам да попитам мога ли на някоя от вас да поръчам и да преведа пари по еконт и дали ще дойдат примерно дрешките което ми е най - важно до 13.10. най късно 14.10. да са при мен в Стара Загора. Надявам се да ми отговорите и благодаря предварително.

# 312
Здравейте имам следното много спешно запитване тъй като бях поръчала едни дрешки да ми ги доставят Buyers но нещо се случило и не ми ги доставиха а ги бях поръчала още миналия месец и тъй като са ми за подарък който ще пращам в чужбина питането ми е следното мога ли тъй като изобщо не съм наясно и нямам много време през кой и с кой сайт да поръчам та искам да попитам мога ли на някоя от вас да поръчам и да преведа пари по еконт и дали ще дойдат примерно дрешките което ми е най - важно до 13.10. най късно 14.10. да са при мен в Стара Загора. Надявам се да ми отговорите и благодаря предварително.
Ако пишеш от кой сайт може по- да стане  Laughing
До 14ти да са при теб в Стара Загора много на ръба.. Трябва да се поръча днес с доставка за утре и превозвачът да има курс утре или в сряда най-късно... и после всичко да е по план с транспорта, да не се забави ... и тамън на 13-14 ще са при теб.
Но има много АКО Simple Smile

# 313
Благодаря ,но много се чудя и май не ми се рискува и ще търся по магазините подарък . Още веднъж благодаря за отзивчивостта.

# 314
Благодаря ,но много се чудя и май не ми се рискува и ще търся по магазините подарък . Още веднъж благодаря за отзивчивостта.
Трудно ще стане и по-скоро не.. Такива "на ръба" винаги нещо се случва я по пътя, я със самата доставка.. и идват на другия ден  Twisted Evil

Кажи все пак за кой сайт става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт