От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 321
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
duhi_puhi , благодаря   bouquet

# 436
А самата карта каква е - Виза, Маестро...?

# 437
А самата карта каква е - Виза, Маестро...?
Visa.
С Маестро няма как Simple Smile Таз карта за нищо не става  Stop

# 438
  • София
Извинявам се за невежеството си,но може ли някой да ми обясни какво значи цена при поръчка?
Т.е. плаща се на килограм доставка и отделно се плаща определен % от стойността на поръчката така ли?

# 439
Извинявам се за невежеството си,но може ли някой да ми обясни какво значи цена при поръчка?
Т.е. плаща се на килограм доставка и отделно се плаща определен % от стойността на поръчката така ли?

Ако ти се явяват посредник и пускат поръчка вместо теб,да,плащаш освен теглото и % комисионна.

# 440
  • София
Благодаря много за бързия отговор  Hug
По-скоро само за доставката мислим да ги ползваме,мерси много.Тъкмо се притесних,че пак излиза скъпо Laughing

# 441
На мен Kiddicare не ми прие картите  ooooh! Visa на ПИБ, Булбанк
и Mastercard на ЦКБ - това за информация

# 442
http://wwwapps.ups.com/WebTracking/processPOD?Requester=NES& … rs=&loc=en_GB
Когато ви доставят от Адидас в склада на КД това ли излиза? Не искам да зарадва някой англичанин с безплатна грейка Embarassed

# 443
  • София
аз също имам една направена поръчка от Kiddicare без проблем, с карта на ПИБ.

# 444
A KD ще раздават ли утре в Бургас

# 445
А на кой адрес поръчваш ?
При мен не става / картата е кредитна/ - няма как да вкарам български billing address и предполагам това е проблема.
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile

# 446
А на кой адрес поръчваш ?
При мен не става / картата е кредитна/ - няма как да вкарам български billing address и предполагам това е проблема.
Благодаря на всички за отговорите Simple Smile
И двата адреса пиша на превозвача винаги

# 447

[/quote]
... тъй де ... ама не става .... ще ме накараш да си вадя карта от ЦКБ
и един въпрос не по темата някой има ли ангийска карта и какво е необходимо да си извадя .
мерси ви и спорен ден

# 448
Цитат

... тъй де ... ама не става .... ще ме накараш да си вадя карта от ЦКБ
и един въпрос не по темата някой има ли ангийска карта и какво е необходимо да си извадя .
мерси ви и спорен ден
Трябва да имаш адрес в Англия, на който да докажеш, че живееш. Доказателство е например сметка за електричество или вода на твое име на съответния адрес.

# 449
Имам въпрос: пуснах 2 поръчки през uktobg, едната пристигна и всичко е ОК, изпращаха ми постоянно e-mail-и, когато й се промени статусът и т.н. Обаче втората е получена в склада им в Англия (поръчката е от Асос и техният тракинг ми дава статус Signature from customer, т.е. получена, с дата 25/11), а те дори не са ми го потвърдили, да не говорим, че в сайта им си стои на статус Заявена, а не Депо Лондон  newsm78  Писах им преди два дни-не отговарят. Какво става с тази поръчка, според вас? Защо не я отразяват? А знаете ли колко врем им трябва, за да отговорят на e-mail-а ми?
Благодаря на отзовалите се   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт