От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 315
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
Сега видях цените за матрак, като стана дума: Матрак 200/210 - 230 лв Grinning Матрак 180/200 - 195. лв. Не е като да няма значение обема.

# 511
Сега видях цените за матрак, като стана дума: Матрак 200/210 - 230 лв Grinning Матрак 180/200 - 195. лв. Не е като да няма значение обема.
А според вас колко тежи един такъв матрак Simple Smile
Вкъщи имаме матрак 180/200 и тежи точно 88 кг. ... Да не говорим, че съм работила 5 години във фирма за матраци и съм возила цели тирове с такива Simple Smile Теглото си отговаря на обема (освен ако не е само дунапрен, което е вече различно от матрак).
Просто са написали унифицирани цени, за да не ги питат постоянно такива подобни това колко, онова колко - досадно е наистина  Tired

# 512
До сега случвало ли се е на някой да му е изгубена пратка от Уктобг?

# 513
Какво ти липсва?

# 514

Имаше преди с няколко ограбени пратки на границата или нещо такова,сами се свързаха с клиентите да ги предупредят и им върнаха парите.Иначе не знам някой да се е оплакал да са му загубили пратка.Докато от Габко примерно за доста такива случаи съм чела тук.

# 515
А, нищо не ми липсва, не съм ги ползвала още. Ползвам КД, но щом и укто са коректни, а и са по-евтинки и бързи , мисля тях да почна да ползвам.

# 516
  • софия
Искам да поръчам бонбони за подаръци. Не мога да реша към коя фирма да ги пусна. Използвам Габко, но се притеснявам дали ще дойдат до 19-ти ако пусна поръчка от теско утре сутрин.
Габко обикновенно обрабтват поръчките 1-3 дена след като пристигнат в София. А курса, който тръгва на 10-ти ше е тук на 18-ти.
Гледах сайта на Габриели. И те имат курсове на 10 и 13-ти декември.
Колко дни след пристигането в София се раздават курсовете на Габриели?

Може ли да ми препоръчате друга сигурна фирма,чийто курс ще пристигне преди 19-ти?
Теско доставят на следвашия ден, така, че ще мога да ги поръчам утре  и да ги доставят на 10-ти сутринта.
Ползвала съм всички (без КД) фирми. От повече от 1/2 година ползвам http://www.ggbg.bg/pages/kursove и мога да кажа,  че съм най-доволна от тях - няма надменното отношение към клиента, което Габко демонстрират, откакто се оядоха; не съм длъжна  Tired да описвам всяка пратка, но въпреки това знам, когато е пристигнала при тях, тръгнала насам, пристигнала тук; имаше само 1закъснял курс; винаги са били отзивчиви и любезни; карат ми нещата до офиса на много прилична цена. Всъщност това беше причината да започна да ги ползвам. Обработката - днес пристига камионът, макс до обяд на следващия ден е обработено и си уведомен и на следващия ден си си получил нещата. Страх ме е да го кажа, но се надявам и те да не са поредните, които ще се самозабравят.

# 517
И аз съм чувала само добри отзиви за тези,  но пък са само в Сф.

# 518
Здравейте! За пръв път ще ползвам услугите на превозвач - от мненията ви избрах уктобг.ком . И все пак - исках да им задам няколко въпроса, а никой не вдига телефона, посочен в контакти. За това ще попитам вас - поръчвам от амазон и там ми иска телефон - този, който им е английския на сайта ли трябва да оставя или моя си личен телфон в България? и друго - амазон ме пита дали този адрес (техният адрес в Англия) е моят invoice address. Да отметна ли , че не е и после да си допълня моя си(който ми е на картата) или да отметна, че това ми е инвойс адреса?
Много ще се радвам на бърз съвет, че в момента поръчвам - благодаря ви! Simple Smile

# 519
  • София
Фактурирането да си е на твоя адрес, а за адрес на доставка можеш да въведеш много варианти.

# 520
Здравейте! За пръв път ще ползвам услугите на превозвач - от мненията ви избрах уктобг.ком . И все пак - исках да им задам няколко въпроса, а никой не вдига телефона, посочен в контакти. За това ще попитам вас - поръчвам от амазон и там ми иска телефон - този, който им е английския на сайта ли трябва да оставя или моя си личен телфон в България? и друго - амазон ме пита дали този адрес (техният адрес в Англия) е моят invoice address. Да отметна ли , че не е и после да си допълня моя си(който ми е на картата) или да отметна, че това ми е инвойс адреса?
Много ще се радвам на бърз съвет, че в момента поръчвам - благодаря ви! Simple Smile
Ако ще поръчвам на адрес на превозвач, винаги пиша адресът на превозвача за билинг и шипинг, както и давам негови данни - телефон и т.н.
Ако ще ги пускам директно до БГ - тогава пиша моя адрес и на двете места.

# 521
Пуснах поръчката с доставка до техния адрес и телефона от сайта им(който те не са дали в примерната бланка за попълване при правене на поръчка, а само като контакт за клиентите си, а на мен амазон ми го изиска и друг не намерих в сайта). За билинг си дадох моите адрес и телефон - сайта ми изписа, че си го връзва с картата, с която плащам, така че сметнах да не давам техния адрес...дано не се обърка нещо... Confused

# 522
Изпуснала съм темата, но УКтобг спряха да ми изпращат мейли за движение на пратките ми. Ориентирам се единствено, ако сама им проверявам сайта кога раздават курс и ако евентуално знам, че имам пратка в него. Само в моя телевизор ли е проблемът?

# 523
  • София
аз получавам мейли за всяко движение на пратките ми от уктобг.
кога са получени, кога натоварени, кога са обработени, само не и кога съм ги прибрала, преди и за това ме уведомяваха.

# 524
  • София
Ползвала съм всички (без КД) фирми. От повече от 1/2 година ползвам http://www.ggbg.bg/pages/kursove и мога да кажа,  че съм най-доволна от тях - няма надменното отношение към клиента, което Габко демонстрират, откакто се оядоха; не съм длъжна  Tired да описвам всяка пратка, но въпреки това знам, когато е пристигнала при тях, тръгнала насам, пристигнала тук; имаше само 1закъснял курс; винаги са били отзивчиви и любезни; карат ми нещата до офиса на много прилична цена. Всъщност това беше причината да започна да ги ползвам. Обработката - днес пристига камионът, макс до обяд на следващия ден е обработено и си уведомен и на следващия ден си си получил нещата. Страх ме е да го кажа, но се надявам и те да не са поредните, които ще се самозабравят.
Това все едно аз съм го писала,и аз съм отскоро при тях и съм много доволна. Даже като се обаждах за нещо не можах да повярвам,че някой ми вдига, че и ми отговаря любезно.

Общи условия

Активация на акаунт