От Англия до България - превоз и закупуване на поръчките ни - 11

• 60 308
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • софия
До къде сме/са ни докарали - да сме щастливи, че ни отговарят любезно, защото сме клиенти  ooooh!  Много е тъжно.

# 526
Доволна съм от Габко за доставки от Германия.
За Англия ползвам Габиели. Нямам забележки.

# 527
Изпуснала съм темата, но УКтобг спряха да ми изпращат мейли за движение на пратките ми. Ориентирам се единствено, ако сама им проверявам сайта кога раздават курс и ако евентуално знам, че имам пратка в него. Само в моя телевизор ли е проблемът?

С обновения сайт и аз спрях да получавам имейли, но пък на сайта ясно пише на коя дата какъв е статуса, та да знам кога пристигат курсовете и моите пратки.

Относно наистина обемните неща, определено считам, че е коректно да направим запитване и да ги уведомим какво се очаква. Все пак и те трябва да могат да плануват, за да ни доставят нещото бързо...  Нямам предвид обичайни пратки и големи кашони с наши покупки, а наистина обемни и/или странни по форма неща като диван, матрак, велоаргометър и т.н.

Иначе за мен Габиели нямат равни - бързина, цена, коректност.
Чета, че понякога не ви отговарят, но аз не съм имала такива трудности - на телефон, на имейл отговарят и намират решение на даден казус. Но и аз не ги безпокоя за добър ден  Mr. Green

Наскоро даже малко прекалих с исканията си и те ме "изтърпяха", но за това ще пиша друг път....
 Peace

# 528
Габиели и уктобг едни и същи ли са?

# 529
  • софия
Габиели и уктобг едни и същи ли са?
Да.

# 530
  • Пловдив
Някой друг да има проблем със сайта на Ук-то? Имам натоварена пратка с курса на 4-ти, получих имейл и имам спомен, че пристига на 11-ти, но сега не мога да отворя сайта да проверя. И имейл за пристигнала пратка нямам  newsm78.

# 531
Някой друг да има проблем със сайта на Ук-то? Имам натоварена пратка с курса на 4-ти, получих имейл и имам спомен, че пристига на 11-ти, но сега не мога да отворя сайта да проверя. И имейл за пристигнала пратка нямам  newsm78.

И аз имам пратки в този курс,но никакво известие още да го обработват.Напоследък раздават 1-2 дни след ориентировъчната дата,явно и този ще е така,вече са по-тежки условията по пътя и е нормално да има закъснения.

# 532
  • Пловдив
Отворих сайта, пише, че пътува. Лъвица, предполагам, че наистина има малко забавяне. Днес раздават курса от 1-ви. Simple Smile

# 533
Спиди разнасят ли в събота?

# 534
  • Бургас
Спиди разнасят ли в събота?
Разнасят. Или поне в Бургас разнасят...

# 535
Имате ли някаква информация за 144 на Габиели? Трябваше да пристигне на 11-ти, а още пътува. Crossing Arms
Ха, точно го написах и погледнах пак! Вече се обработва.Simple Smile

# 536
УКтобг раздават! Момчето от склада в Пловдив вчера ми каза, че имат проблеми с @мейлите към пощи в яхуу и за това не получаваме @мейли напоследък. Дано оправят проблема скоро!

# 537
Може ли да ми кажете къде точно им е офиса в София? Т.е. в коя сграда е? На google maps виждам някаква синя и до нея доста по-малки, едноетажни складове. Къде трябва да отида?

# 538
  • София
в една барака е, има табели по улицата, точно срещу входа на Овъргаз, може би тя е синята сграда

# 539
  • София
Пратките на КД,не пристигаха ли с камионите на УКтоБГ или аз съм се заблудила нещо?

Общи условия

Активация на акаунт