Вальо понеже трудно яде плодове, го излъгвам и му слагам в киселото мляко.
С поста си визирах ССФ, които никога не дават "боклуци" на децата си и т.н. Нямам намерение да споря. Провокирана бях, обаче, от включванията ти, които в 99% от случаите съдържат жлъчни коментари за някои или нещо. Явно имаш проблем и някаква болка, но никой от нас не ти е виновен. Предполагам знаеш, че някои деца имат например здравословни проблеми и не е препоръчително да консумират някои храни или е препоръчително да приемат допълнително витамини/минерали. Никой не е тръгнал да си тъпче детето, защото е модно. 

утре имаме родителска среща и мисля да повдигна въпроса
малко ме притеснява как ще реагират другите родители,че то тук *у наше село* хал хабер си нямат от здравословно хранене.............

полудявам,разбира се не се прекалява..но...и оделно като сме на някое кафе и там като види витрината със сокчетата,зайковците и край....
Вече давам сок от всичко, лятото набягах на сезонните плодове. Скоро пак ще ограничим до ябълки и портокали.
В зелената кооперация с/у Американското пазарче има магазинче за кафе (в задния двор). Там жената продава всякакви такива органични истории. Плюс това консултира, доста е компетентна. Не, че при мен помогна, но като цяло има нюх. 
Много се радвам!И аз често си мисля за вас, но във Фб виждам, че постваш...значи сте добре
Дано на Йо му хареса!Аз също мисля, че в един момент е хубаво да ходят, да се сблъскват с различни неща. Аз лично съм решила за Ая този момент да е след 3-3,5, макарда мога и тогава да я гледам. Още повече то вече е удоволствие. Но трябва да разширят света си в един момент. И няма да я спра. щом покаже, че е готова и иска да е там, там ще бъде:)
Имаме тук на село и давам редовно.
Илиянче , успех на Влади!И браво за пампито. Май и ние трябва да почнем да ставаме нощем. Още е с пампита, сутрин си е пълен, даже няколко дни пропускат. Ние сме с едно нови , уж био и те, нали имаше на крачетата отзад едни червенинки миналата година и тогава й сменихме памперса. Може би не са така добри като предишните., едни немски бяха..ей тия немци всичко правят добре,...и като се пробудя и я усетя, понамокрена, откачам.Та ще почна и аз твоята система.
Браво на Йо,че се е адаптирал бързо в детската градина.
Препоръчани теми