явно растат децата и нямат вече нужда от толкова сън
))))
Моя мъж за първи път миналата година се качи на ски и има голям мерак пак. Но мен нещо не ми се чува. Нямам възможност за отпуск в момента, а пък на нас най близкото ни е Габрово и за два дни не ми се стяга багаж. Както казва Рика, свикнах на топличко и много, много не ми се мърда.
Че това ми е тегава задача..и ботушите..Ама да не говоря,че представям си с две каква задача е за сам човек да го свърши.Кое да облечеш да се вари,кое да е второ..а ти как оцеляваш навлечен е друг въпрос:)Аз някой път имам чувството че ще припадна от жега...
Сутрин спи до към 7-8ч когато не е на ясла , обичайно към 7:30ч вече е буден , затова и следобед още в 13ч мога да го сложа да спи и с малко или повече усилия заспи за половин час . За някакъв навик имаме си и ние - най- най противния - иска си биберона ... е няма такова чудо , това дете е като пристрастено и незнам ама все се глася да събера нерви и да му го махна , но тайничко се надявам да порастне изведнъж и да се откаже сам ... като заляга не му ли го дадем веднага настава рев, сълзи , сополи, страдание , като че ли е загубил най-ценното ... ама то май това му е най-ценното, с такова умиление говори за биберона , нарича я Мимата и мед му капе от устата
А като му я дам като надрусан е ... ужас . Та така ...

Препоръчани теми