Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 72 528
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
absolutpartystar ще чакаме тогава отзиви от теб за количката Simple Smile
А някакви мнения и отзиви за тази:http://koli4ki.com/product_info.php/cPath/23_33/products_id/7956

Никой ли няма отзиви за тази количка, че аз също се интересувам от нея. По- точно се двоумя между нея и тази:http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/43657

Помагайте, че от толкова избиране бебка ще дойде на бял свят, а ние още ще сме без количка.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 22:41 от Nadiva

# 136
Nadiva, Stokke-то, което си показала е само със седалка, т.е. без кош за новородено. За лятна количка тези почти 12 кг са страшно много. А Грако-то колко килограма е, че не видях такава информация?

# 137
Гракото я пишат че е 6,5 кг!!!  и наистина е лека, и маневрена. Цветовете ѝ нещо не ми допаднаха много. Някак си доста тъмна ни изглежда като цяло. Аз и двете ги видях на живо. Стокето също е много лесна за управление и ме впечатли сгъването ѝ. Има напълно легнало положение, а  ние столче за кола си имаме, така че варианта само с летния кош ме устройва.

# 138
Гракото я пишат че е 6,5 кг!!!  и наистина е лека, и маневрена. Цветовете ѝ нещо не ми допаднаха много. Някак си доста тъмна ни изглежда като цяло. Аз и двете ги видях на живо. Стокето също е много лесна за управление и ме впечатли сгъването ѝ. Има напълно легнало положение, а  ние столче за кола си имаме, така че варианта само с летния кош ме устройва.

Nadiva, а защо не обърнеш внимание и на Mima Xari, моето мнение е е че по-обмисленна от Stokketo! Аз много се колебаех между двете, но Mimaта натежа, във форума има и отделна тема за двете ако ти е интересно може да видиш и на другите момичета мненията  Simple Smile

# 139

6.5кг със сигурност е рамата (и сигурно без гуми и багажник  Mr. Green). Ужасно се дразня от подобна грешна информация. Цялата количка на вдигане е не по-малко от 9.5-10кг. Сравнявах я с други колички в магазина.

# 140
  • София
Mima също е тежичка, само рамата й тежи към 10 кила. Зълва ми я има и на мен лично не ми е много удобна, но тя е висока и си й е добре.

# 141
Здравейте и от мен!
За сега съм се спряла на тази количка http://www.9plus.bg/products/strollers_acessories/chicco/trio_living/ Сравнително лека и доста маневрена ми се видя,единствено цветовете много не ми допадат.Като цяло отговаря на това,което искам.
Все пак някой ако има впечатления от тази количка нека сподели

# 142
Здравейте и от мен!
За сега съм се спряла на тази количка http://www.9plus.bg/products/strollers_acessories/chicco/trio_living/ Сравнително лека и доста маневрена ми се видя,единствено цветовете много не ми допадат.Като цяло отговаря на това,което искам.
Все пак някой ако има впечатления от тази количка нека сподели
Зълва ми беше с такава и много бързо я продаде. По принцип са много тесни самите колички и като поотрасне бебето му опират раменете отстрани на седалката. А да спи в такава количка по-голямо бебе си е мисия невъзможна... Цена и удобство не си отговарят  Money

# 143
  • Бургас
Едни съседи имат такава същата, подкрепям горното мнение. Освен това тази, която те имат, много скърца.

# 144
Момичета,помагайте с мнение -bebetto torino или  bebetto holland ??? ooooh!

# 145
  • Бургас
Бебетто Торино. Peace

# 146
  • Варна
Здравейте и от мен Simple Smile Незнам доколко ще мога да се върна назад и да ви прочета , но имам достатъчно време тъй като очаквам нашата принцеса декември месец. Май количката вярно ще е най-трудната покупка, тъй като са много на пазара, а аз грам не разбирам....  newsm78 Това което си търся е на първо място да е лесно проходима, да може да я ползвам доста време примерно до към 3 год., и да е комбинирана зимна и лятна даже незнам дали има такива   Thinking Ще съм благодарна да помагате тъй като сте по -компетентни по тази тема Simple Smile

Инъче имам позната която ми хвали Чиполино само това като марка досега имам

# 147
galslr85 аз пък ще си похваля моята Espiro Vector Pro,лесно проходима е,с два коша е за новородено и седящ.И аз по същия начин като тебе мисля да я ползвам и другото лято.А сега да ти кажа обикалям града с нея и пречки не съм видяла,но ти все пак трябва да поразгледаш моделите,да поразпиташ.

anndji11 въпреки всичко май не можеш да се откажеш от bebetto  newsm78?

# 148
  • Варна
Мерси Elica ще разгледам и като се спра на определени моделчета ще питам за съвет Simple Smile Твоята изглежда много добре Simple Smile

# 149

офф,Ели,страшна работа,последно вече на тях съм се спряла,само немога да реша коя от двете,понеже едната я дават 10 см по-височка,ама едва ли ще се забелязва разлика чак толкова......та така,остава последното решение и да взимаме,че времето наближи Hug Praynig
p.s. вече съм +2 гласа за ториното,помагайте.... Wink

Общи условия

Активация на акаунт