Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 72 433
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Нямам намерение да споря с когото и да е, нито съм купена, нито съм продажна. Искам просто да споделя опита си от Espiro EnzoEvo. Взехме количка за 850 лв. а тя се разбрица на 5-тия месец. Който не вярва може да дойде до вкъщи да му покажа - хлопа, тропа, скърца, рамката се клати във всички посоки, дори плата на кошницата отдолу се скапа за 2 пранета НА РЪКА! Ниско качество, не отговарящо на сумата, която сме платили. Ако исках количка, която за нищо да не става на 5-тия месец, щях да си взема такава от 200 лв. и да си я сменям на всяка половин година с чисто нова пак от 200 лв. По-евтино щеше да ми излезе!

# 241
Нямам намерение да споря с когото и да е, нито съм купена, нито съм продажна. Искам просто да споделя опита си от Espiro EnzoEvo. Взехме количка за 850 лв. а тя се разбрица на 5-тия месец. Който не вярва може да дойде до вкъщи да му покажа - хлопа, тропа, скърца, рамката се клати във всички посоки, дори плата на кошницата отдолу се скапа за 2 пранета НА РЪКА! Ниско качество, не отговарящо на сумата, която сме платили. Ако исках количка, която за нищо да не става на 5-тия месец, щях да си взема такава от 200 лв. и да си я сменям на всяка половин година с чисто нова пак от 200 лв. По-евтино щеше да ми излезе!

С пълно право се възмущаваш , особено да ти пробутат мостра Чиполино,  за незнайно колко време  Peace

# 242
ani8703 , много съм разочарована да прочета мнението ти, защото и аз съм с нея.
Предвид че от всички неща, които си накупихме от този м-н като неопитни млади родители, около 90% се оказаха боклук или неподходящи или просто много скъпи, вече съм на тръни дали няма да се раздрънка и количката, защото падна голямо избиране. Не ми се иска наистина 850лв да отидат на боклука Close

# 243
Сега да споделя от опит. Купихме си Espiro, модел EnzoEvo (Еспиро са високия клас на Babydesign) от официалното им представителство в София. Количката струва 850 лв. за две в едно, а заедно със столчето за кола дадохме 1100 лв. Пълно разочарование!!! Не си купувайте от този магазин нищо. Безумно некоректни са. Имаме проблем с количката на 5-тия месец от закупуването й, всичко хлопа и тропа, скърца, рамката се мести и т.н. Лошото е, че ни предлагат ремонт! Да я вземат и да я поправят неопределен срок, а да ни дадат за ползване някаква си количка - оборотна, кой знае каква е за 200 лв. Аз съм преценила че искам количка за 1100 лв, купувам я, а те ми предлагат РЕМОНТ на 5-тия месец!!! Как ще я ползвам 2 или 3 години като тя се разпадна съвсем в началото?! Във всяка нормална държава щяха да я заменят веднага с нова, само за да си запазят името, а те ми предлагат оборотна Чиполино от 200 лв?! Това е безумие!

Колко интересно . Една позната на моя приятелка имаше същия проблем с такава количка . След 2-рия месец дръжката направо й се разглобила в ръцете и отново се върнала в официалния им магазин ,при което отказали ремонт с оправданието, че е нейна вината . А бебчо е съвсем мъничък. Тя писа на потребителите . След инспекцията и подадената жалба се стреснали и й подменили количката направо с нова . Количката до колкото разбрах е била Espiro Vector Pro .Защо не пишеш и ти ? Може пък да има същият ефект?!

# 244
Здравейте момичета предстой ми избор на бебешка количка за сега сме се спряли на MAMBA i MARSEL. Моля някой да си изкаже мнението за колички:ABC design mamba i marsel

# 245
ani8703 Всичко е на късмет, понякога количка от 200 лв е много по-удобна и здрава от скъпи колички. По-добре си вземи оборотната да пробваш поне Simple Smile па да ги видин какви ще ги свършат с ремонта.... Дано всичко да е наред.

РониНаправо ме разсмя, как ще искаш "оборотни обувки:  Joy Joy Joy

Иначе мойто диване вече не иска в количка. На няколко пъти се измъква от коланите и тръгва да скача в движение, та сега и взехме "тракало" ( триколка с родителски контрол). В тракалото си седи и ми е даже една идея по-лесно за бутане особено по разбит асвалт. Количките със завиващи колела имат проблем по разбити плочки и разбит асвалт, ама пък и незавиващите пак не са оферта.

# 246
Аз като ползвател от4 месеца на Еспиро Вектор Про и приятелката ми на Атлантик от почти 1 година сме доволни от количките си.И аз мисля,че е на късмет работа.Никой не е застрахован от счупване,дори и голяма марка като Еспиро.

Ани какво лошо има в това да ти предлагат ремонт,нали за това е тази гаранция.

За обувките и мен ме хвана смях! rotfImbo

# 247
Какво ще кажете за полските колички?

# 248

Има много марки полски колички , на коя си се спряла? Като цяло са здрави.

# 249

спряла съм се на MARSEL ADBOR

# 250

спряла съм се на MARSEL ADBOR

Аз и моята приятелка позваме S-line Adbor и сме изключителни доволни . Не бих наложила мнението си ,но количката излезе много здрава , страшно удобна и широка,както и практична . Няма нищо общо с количките от по 15 килограма . Тя е едва 11 килограма и си я бутам с един пръст. Marsel го видях на живо и също не беше лоша количка .Мисля,че също няма да имаш никакъв проблем с нея -даже съм сигурна. Сега гледам,че са пуснали и някакъв нов модел в страницата им във фейсбук Carrera , но до колкото гледам е 2 в 1 само . Прелича ми на моята ,но има някакви дръжки на зимния кош и тежи само 8 килограма. Също ми изглежда много готина. Като цяло всички мами, с които съм разговаряла и имат колички Adbor си извозват и двете дечица в тях и са доволни. Всичко е въпрос на личен избор Simple Smile Надявам се да съм помогнала ! 

# 251
притесняваме само че изцяло е пластмасова и че са помпещи гумите

# 252
  • София
Момичета, а за това мнения http://www.mothercare.com/Maclaren-Techno-XLR-Stroller---Silver/ … aren%20pushchairs

Дават го подходящо за новородено, на мен ми прилича на количка , която бих ползвала бебето като стане на 10 месеца, годинка.
Неведнъж съм хвалила Макларън, бях с Techno XT преди 5г. и след нея малко колички ми влизат в графата 'маневрени'. Супер маневрена и удобна. Нооо, не бих я ползвала за новородено. Не виждам как сега в това студено и хладно време бих сложила малко бебе в открита количка (а и предпочитам бебо да гледа към мен, поне в началото). Аз я купих за малкия ни батко, когато беше ок. годинка.

притесняваме само че изцяло е пластмасова и че са помпещи гумите
Помпещите гуми возят много по-меко, особено по разбит терен.  Peace

ani8703, според мен е трябвало да си купите друга марка количка Rolling Eyes; щом държиш на здраво и качествено за 1 000лв. има много доказали се марки.
А това за подмяната на количката става само в чужбина (за съжаление). Пак е добре че, са ти предложили ремонт и оборотна количка, доколкото съм чела из форумите не веднъж и за ремонт се дърпат вносителите.

# 253
  • София

Полските колички са толкова полски, колкото Чиполино, Кенгуру и Мони са български

# 254

А това за подмяната на количката става само в чужбина (за съжаление). Пак е добре че, са ти предложили ремонт и оборотна количка, доколкото съм чела из форумите не веднъж и за ремонт се дърпат вносителите.

Скоро JJ Okocha беше споделила, че са й подменили шасито с ново даже малко извън срока на гаранцията. Браво на сервиза.  Hug
Явно и тук, в БГ някои са коректни и мислят за потребителите си в дългосрочен план.

И понеже имам подобен проблем - новата ми количка, струваща 450 лв. без допълненията, ползващи се към нея, след поредния дефект "производствен", реших да си предявя гаранцията /пише 1 год./, казаха едва ли не, че аз ще си заплатя ремонта, дадоха ми оборотна за не повече от 150 лв., тип "лятна" и т.н. - моля, да ми пратите някъде, черно на бяло, това за 2 год. гаранция за всички стоки в ЕС - май пак JJ го беше написала. Няма сега да напиша модела и марката, че тук се е регистрирала "спомената" марка и фирма и ми се ще да видя развръзката. Все още чакам инфо за количката ми от сервиза и въобще не мога да мръдна от нас с "лятна" количка и 9 мес. си малка дъщеря в това време. Дано и те са коректни и оправят нещата бързо и без излишни разправии.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт