Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите колички за неравен терен и кои са най-добрите модели?
Какви са отзивите за детската количка Navington Cadet?
Какви са мненията за количката Coletto Marco Polo?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите колички за неравен терен и кои са най-добрите модели?
Най-добрите колички за нервен терен имат истински амортизатори и помпащи се гуми. Препоръчителните модели включват Espiro Enzo Evo и GTX, Stoke Xploory, както и някои модели на TACO и Kinder Kraft 3 in 1. Тези колички са подходящи за нервен терен благодарение на истински амортизатори и помпащи се гуми.
-
Какви са отзивите за детската количка Navington Cadet?
-
Какви са мненията за количката Coletto Marco Polo?
-
Какви са мненията за количките Inglesina Avio и Maxi-Cosi Elea?
-
Какви са мненията за количката Quinny Buzz 4?
аз лично вече съм на края,но съм изправена пред най-трудната ми покупка
КОЛИЧКАТА!!!! По цял ден разглеждам ли разглеждам ли и все нищо не избирам
.Та моля ВИ за съвет каква количка да избера,комбинирана 2в1 или 3в1?Тъй като бебечо ще се роди през декември и нямам представа каква ще е най-подходящата количка,защото кошниците за кола са от 0-13кг ,колко точно можем да я ползваме тази кошница ,като възраст изглеждат ми много мънички.Или за сега да купя само кошница за кола и впоследствие летна количка или какво
.Много съм объркана с избора за това ВИ моля за помощ
.Благодаря на всички ВИ и ВИ пожелавам много леко раждане и спокойни бебечета.
. Въпросът ми е - има ли нещо малко по-евтино, с подобни х-ки, което да съм пропуснала
!
От тогава имам едно на ум,на снимки в нета не вярвам.
За новородено не бих я ползвала обаче
,абе точно като ''количка за кукли''Чак ми дожаля за нея
Може в магазина да е била макс смъкната. Всъщност старите бяха за деца над 6м, с 2 позиции на гръбчето, новата нуна е с 3 позиции вкл. пълно легнало и става и за новородено.