Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 73 182
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте мили мами очакващи своите съкровища през декември.
Сигурна съм,че вече сте почти готови с голямото пазаруване Simple Smile аз лично вече съм на края,но съм изправена пред най-трудната ми покупка ooooh! КОЛИЧКАТА!!!! По цял ден разглеждам ли разглеждам ли и все нищо не избирам  newsm78.Та моля ВИ за съвет каква количка да избера,комбинирана 2в1 или 3в1?Тъй като бебечо ще се роди през декември и нямам представа каква ще е най-подходящата количка,защото кошниците за кола са от 0-13кг ,колко точно можем да я ползваме тази кошница ,като възраст изглеждат ми много мънички.Или за сега да купя само кошница за кола и впоследствие летна количка или какво  #Crazy.Много съм объркана с избора за това ВИ моля за помощ  baby_neutral.Благодаря на всички ВИ и ВИ пожелавам много леко раждане и спокойни бебечета.

# 286
ако споделиш сумата,която можете да отделите за количка ще е по-лесно да помагаме

# 287

Силвето_85 това забравих да го спомена Simple Smile ами мислим да отделим  500-600лв

# 288
Здравейте и от мен Simple Smile И аз ще следя темичката, че много се обърках с тези колички. Тези дни понеже е много студено, даже си мисля, че декември-януари ще е дори по-студено и едва ли ще извеждаме бебоците навън за много време. Та засега отлагам количката, ще купим само кощница за кола, че без нея няма как. Ние почти бяхме решили да вземем тази http://www.hippoland.net/cangaroo-kombinirana-kolichka-angie обаче като отидохме в магазина, разбрахме, че няма специален кош за новородено, а си е един кошът и после просто се ползват различните позиции, когато бебето почне да може да седи.. Иначе и нашият бюджет е до 500-600 макс лв.

# 289
Здравейте, бъдещи мамчета! Аз като мама на ноемврийско бебе 2012 искам да Ви споделя какво се случва при нас.. в момента сме на 11 месеца и тежим 9,100кг, та ние си закупихме количка само, че модел 2012 но да ви кажа нямат разлика.. та те са 3в1 коша за кола е 0-13кг ами събира се в него все още, но той е легнал като за начало добре, но в момента не мога да го задържа там пада страшен рев, та силно се съмнявам да се използва докато стане 13кг.. колички Ви съветвам да гледате много.. на мен понеже ми е първо дете и нямах никакъв опит общо взето платих марката на количката.. изобщо не съм доволна има толкова неща, които не са изпипани.. тя дори няма напълно седнало положение.. гумите се кривят както им дойде.. за това гледайте пробвайте. Успех с покупките и лек финал иии най - вече здрави и послушни бебета   bouquet

# 290
Здравейте мами,днес попаднах на един модел 2в1 какво мислите цената е много добра http://www.beb4opernik.com/content/detska-kombinirana-kolichka-joy

# 291
Може ли да се включа пак с молба за помощ - този път за избор на столче за кола. Моля, ако има отделна тема за столчетата, да ме насочите - не можах да намеря такава  Embarassed

7 кг е бебока и тъпият Матрикс ни е малък още от третия месец! Затова съм се насочила към столче 0-18кг - група 0+1. След доста ровене се спях на Britax First Class Plus или Besafe Izi Combi X3. Последното е доста солено. Както и Cybex Sirona  Crazy. Въпросът ми е - има ли нещо малко по-евтино, с подобни х-ки, което да съм пропуснала  newsm78 ?

Да се допълня какво имам предвид под подобни характеристики:
- да е с добри показатели на краш тестовете
- да може да се обръща по посока, обратна на движението

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 21:26 от bellaK

# 292
# 293
  • На остров
От триколките има и други марки, които са доста стабилни. Всичко е въпрос на вкус и предпочитания, качествата на една количка не се определят по размерите и според мен Peace!

# 294
Здравейте, знаете ли къде в София се продава Нуна Пепп, нищо не мога да намеря в интернет, за Варна видях, че има в Сладури, но нямам сега път натам. И някой ако я е използвал с новородено също да сподели отзиви.

# 295
Нуната за мен е количката,която най-много ме разочарова след виждане на живо  CrazyТака да се бях влюбила и запалила по нея от гледане в нета,че няма до къде.За това и най ме разочарова,защото големи очаквания имах за нея.Мислех да я поръчвам на сляпо,защото бях сигурна че ще ми хареса,а и нямаше къде да я видя на живо.Но случайно в един магазин я видях.....и се стреснах ooooh!Направо ''количка-джудже'' #CrazyИзобщо не предполагах ,че е толкова ниска и миниатюрна. 5 мин.  не можех да примигна от шока и 3 пъти попитах''Сигурни ли сте,че това е Нуна?!''Що клипове бях изгледала,що снимки,за това изобщо не се усъмних в размера и.А не съм от високите-1,68см .Абе има колички за кукли с нейните размери. Crossing ArmsОт тогава имам едно на ум,на  снимки в нета не вярвам. Crossing Arms
Omnia Vincit Amor ,ти търсиш да я видиш ли или да я купиш?
До колкото си спомням не ставаше за новородено.Нямаше напълно легнало положение.

# 296
  • Варна
Нямаше напълно легнало положение.

Има, има. Специално Пепп. Не знам дали има други модификации на Нуна. Ама верно е много миниатюрна.

# 297
  • By the sea
В нашата отчетна има мама, която ползва Нуна Пеп, купи си я за лятна количка. Супердоволна е, а м/у другото е най-високата сред нас - близо 1.80 Grinning За новородено не бих я ползвала обаче  newsm78

# 298
Има само 2 позиции на гръбчето.Аз я исках за лятна,за след 6-ти месец.
http://www.bebe-best.com/nuna-pepp-2012-bisque-bebeshka-kolitchka-p-34528.html
Не знам,наредена до другите колички,беше най-дребничка,миньонче  Joy,абе точно като ''количка за кукли''Чак ми дожаля за нея Mr. GreenМного е важно магазина как ще си нареди и представи стоката.Трябвало е отделно да я сложат,за да не се откроява толкова очевадно на фона на останалите.ММ като я видя,само ми каза:''Това ли ти беше количката мечта?Представи си да я беше купила и видяла у дома!'' JoyА той е 1.90 висок.Като сме двамата навън,той бута количката.Просто с нея щеше да е карикатура(ако изобщо се наведе да я бута)

# 299
  • София
Тя дръжката й все пак се удължава, т.е. не е задължително да е неудобна за висок човек Wink Може в магазина да е била макс смъкната. Всъщност старите бяха за деца над 6м, с 2 позиции на гръбчето, новата нуна е с 3 позиции вкл. пълно легнало и става и за новородено.

Общи условия

Активация на акаунт