Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 73 182
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, имам нужда от съвета ви. Страшно много се обърках от опити да намеря перфектната количка за мен. Всичките ми изисквания се покриват от Bebetto Pascal и Bebetto Solaris, единствения недостатък за мен са помпащите гуми  Cry Така че, съм в търсене на количка като посочените, но с обикновенни гуми. Моля, ако някоя от вас е виждала подобно "животно" да сподели. Благодаря  Peace

# 331
  • UK
Не знам дали ще  е същата, в английските сайтове тече пре-ордър за ноември за количката, много се съмнявам тук вече да се внася и продава, след като не е пусната в продажба там дори. Може би сте гледали Giggle? http://www.cosatto.com/products/pushchairs/giggle-3-in-1-combi-pushchair/sunny ???

Незнам, не мога да преценя Crazy аз гледах близнашките колички и съвсем случайно се загледах по това косато защото имах друг спомен за тях Crazy

Ами да ви кажа честно, аз не съм сигурна за името на модела, дамаската беше такава: http://www.cosatto.com/products/pushchairs/giggle-3-in-1-combi-pushchair/treet

За Макларън, според мен е подходящ за зимата  Peace  За зимата си трябва кош, затворен от всякъде, бебчето да е закрито, увито. Това е моето мнение  Peace

TDI
ама Макларъна, няма зимен кош newsm78 и с тези малки колеленца Mr. Green незнам, как би се справила в сняг примерно, на мен, ми изглежда по-скоро, като лятна количка, отворена отвсякъде и сякаш ненаправена за нашите си улици и тротоари Crazy

# 332
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
 ooooh!  Ох, голяма съм.... исках да напиша, че НЕ е подходяща за зимата... изтървала съм НЕ-то и целия смисъл е отишъл на кино.
Според мен Макларън си е лятна количка, за зимата НЕ е подходяща.

За близнаци аз съм виждала на живо на  X-Lander : http://www.x-lander.bg/detailsScrollers.php?model=xTwin
Като цяло съм с добри впечатления от тази марка, моя приятелка си изгледа и двете деца с една от тези колички  Peace  като единствен недостатък намирам големите им гуми, които за да се прибере количката в багажник трябва да се свалят, но предполагам, че при този тип колички така или иначе няма да имаш друг вариант  Peace

Аз не знам дали се похвалих, че в крайна сметка си взех Jane-то. Коша се надявам да го ползвам до 3-ти месец и после ще мина на лятна част  (април месец). Ще пиша отзиви по-нататък  Peace

# 333
  • София
Кокона, виждала съм двойния Макларън на съфорумка в сняг, добре се справяше - маневрена е и проходима. Друг е въпросът дали ще ти допадне за зимни новородени бебета  Peace На мен ми е много ниска и както си писала лятна, но и тя и Косатото по принцип със зимни чувалчета не пречи да се ползват от новородени.

# 334
  • UK
ТДИ  Hug

Кокона, виждала съм двойния Макларън на съфорумка в сняг, добре се справяше - маневрена е и проходима. Друг е въпросът дали ще ти допадне за зимни новородени бебета  Peace На мен ми е много ниска и както си писала лятна, но и тя и Косатото по принцип със зимни чувалчета не пречи да се ползват от новородени.

И двете са с много малки гуми и доста ниски, само това не им харесвам Crazy

# 335
Аз не знам дали се похвалих, че в крайна сметка си взех Jane-то. Коша се надявам да го ползвам до 3-ти месец и после ще мина на лятна част  (април месец). Ще пиша отзиви по-нататък  Peace

Каква точно? Ако е Муум, аз онзи ден пак ходих да я гледам и май категорично ще се откажа. Sad Шасито ми се струва прекалено клатещо се.

# 336
# 337
Кремена докъде стигна с избора на количка , аз съм в задънена улица и незнам какво да правя . Между другото и на мен ми минават мисли за Макларън , това е количката с голямо К , имам една от синът ми и съм много доволна , само да можеше бебето да гледа към мен нямаше да се замисля . Не ми се дават и много пари за травел систем защото така или иначе ще се ползва една година , след това един Макларън . Направо немога да повярвам колко ми е труден избора на една количка, със синът нямах такъв проблем  Simple Smile

И аз така  Laughing Много беше лесно с баткото, имах точно 140 лв в джоба, влзязох в магазина и взех количка за 140 лв. Тя пък излезе куче, две години й изтърках гумите от миткане с дружки и съфорукмки по пловдивските улици.

Сега, обаче не знам какво искам, а и избора и Оргооооменн!

На същото мнение съм за макларъните и ще се возим в такава , но ще е другата зима.
За първите няколко дъждовни месеца все си мисля, че рамката с коша за кола ще ми е оптималният вариант докато водя баткото на училище, ако сме на по-дълга разходка в коша за новородено.
После като почне да сяда малкото маймунче искам по-отворена количка, и тогава е ясно - Макларън.
Искам хем да е супер лека, хем да е лесна за трансформация, хем да не е с три гуми  Crazy

За сега единствено Phil and Teds Smart ми отговаря на изискванията, а като цена ме устройва идеално. около 300 лири.

В краен случай ако не намеря смелост да поръчам нея ще играя на сигурно с Куини Бъз за 300 лири, и ще прежаля трите гуми.  Crazy

# 338
  • София
А варианта сайбекс калисто и кош за новородено или be agile с кош или нещо подобно?

# 339
  • Лондон/Пловдив
Кремена ти видя ли летния кош на phil and teds? Много не практичен ми се стори и ако духа вятър е и аз незнам как да кажа , много открита . Аз ходих на обиколка из 3 бебешки магазина да огледам . Аз за триколка съм категорична не желая. Абе накрая ще взема нещо колкото да избутам докато стане на 1г и после е лесно .
Тази сайбекс калисто не е лоша , но аз търся друго не е моята.

# 340
  • София
Book 3 в 1 също е една хубава и не тежка количка. Хане муум 3в 1 също. Инглезина авио също я харесвам аз лично. Graco Symbio b също...

Фил и тедс никак не я харесвам с този летен кош, а и изобщо цялата. Иначе има някакви подложки летния меки, но и с тях не го харесвам.

# 341
  • София
Новият модел е с малко по-различна седалка,  поне крачетата не висят

# 342
Book 3 в 1 също е една хубава и не тежка количка.

Peg Perego Book ли имаш предвид? Аз никъде не откривам вариант 3 в 1.  newsm78

Този модел на Фил и Тедс само изглежда добре, но и според мен е адски непрактичен. Зимният кош си е нормален, но летният е открит отвсякъде и супер тесен. Имам чувството, че детето вътре не може да диша. По сходни причини никога не съм харесвала и Стокетата. Плащаш за марка и дизайн, а не за удобство.

# 343
# 344
Здравейте! Бих искала,ако имате някакви впечатления от тези колички да споделите.Засега съм се спряла на тях.Благодаря ви предварително!тази http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/kom … na-kolichka-angie и ето тази http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/kom … -koshnica-0-13-kg

Общи условия

Активация на акаунт