Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 73 182
  • 741
  •   2
Отговори
# 345
  • Земя създадена от Бог Mallorca
Здравейте!Някой да има отзиви за Quinny Buzz 3.
За лятно бебе,равен терен,хубави пътища Crazy

# 346
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз не знам дали се похвалих, че в крайна сметка си взех Jane-то. Коша се надявам да го ползвам до 3-ти месец и после ще мина на лятна част  (април месец). Ще пиша отзиви по-нататък  Peace

Каква точно? Ако е Муум, аз онзи ден пак ходих да я гледам и май категорично ще се откажа. Sad Шасито ми се струва прекалено клатещо се.

Не, Номад си взех  Peace

Дават я по-лека от Муум, а и на мен повече ми харесва честно казано.
Кошът е видимо по-малък от на останалите колички, съгласна съм, но както казах, аз с две деца в колата нямам място и за кош и за седалка и за втора седалка на бъдещия батко и за шаси  Crazy  А не искам да си разхождам новороденото в полуседнало положение, макар и за кратко, така че за мен Jane беше единствения и най-добрия избор.
Освен това кошчето ще го ползвам до 3-тия месец на детето, термина ми е 28-ми декември, т.е. април вече ще е на 3 месеца и тогава подозирам, че ще омалее, но тогава вече ще позлзвам лятната част с едно чувалче, което така или иначе ще ми е необходимо и за следващата зима.
Междувременно ще ползвам коша от Jane-то за столче за кола колкото мога, с баткото столчето 0-13кг. ни омаля на 8 месеца, главичката му започна да излиза и беше ясно, че е време за по-голямо.

Благодаря на всички тук, които ми дадоха съвети за количка - тази и други.  Hug  Разбирам недостатъците на малкия кош, но пък няма друг, който да се трансформира в столче за кола, а за мен с малката ми кола това се явява предимство - да нямам 2 коша и да мога да си разхождам детето спокойно в пълно легнало положение  Peace

Количката има и други предимства - пълно легнало положение на лятната част, гумите са от някаква пяна, която олекотява возенето като помпещи се, но не са, голям багажник, една дръжка, материята е много добра, в сравнение с тази на повечето колички, която наподобява импрегниран найлон.

# 347
Здравейте!
Някой да има отзиви за CAM Micro Air 2013?
И ако случайно знаете къде може да се види на живо в София?

# 348
TDI, тази  Jane Nomad много ми харесва, но в УК не мога да я намер къде да я видя на живо. Вие от БГ ли ги поръчвате?

СЪщата работа и с този BOOK 3in1,Angel Dust- много ми харесва тази количка, но никъде не виждам къде да я видя на живо тук  Sad Sad Sad

Оф, направо мисията невъзможна.

Ако нищо не реша до около още две седмици ще си взема само шасито и коша за новородено нА фил и тедс, пък лятото ще му мисля . И на мен не ми се вижда удобна летната седалка  ooooh!

Някой питаше за Quinny Buzz 3, тук е много разпространена. Последно я гледах на цена 300 лири, на мен ми се вижда супер за тези пари. Единственото , което не й харесвам са 3-те гуми. Tired

# 349
  • София
Ако само това не ти харесва вземи си buzz 4

# 350
  • Лондон/Пловдив
Ей тази Peg Perego Book ми тя е всичко което искам обаче тук струва 799£ което си е доста над моя бюджет  ooooh! Тази марка за мен е една от най добрите и тапицерията е супер ама толкоз пари за 1, 2 години няма как да дам . Моя бюджет е до 300-350£ максимум . Jane и аз не съм виждала на живо в Лондон иначе са супер и те ама малко голямо ми идва шасито на един модел който съм виждала в БГ .
Куйни бъз има и с 4 колела , аз държа летния кош да е с пълно легнало , не както на Куйнито краката са нагоре . Решила съм на този етап Graco Evo пълния комплект 340£ съм го намерила пък дано нещо друго изкочи в близките 15 седмици Simple Smile Смятам след 33-34 седмица да купя количката .

# 351
TDI, тази  Jane Nomad много ми харесва, но в УК не мога да я намер къде да я видя на живо. Вие от БГ ли ги поръчвате?

Да, ние я купихме от Айко за 740лв. Цената и е 800, но самия магазин имаха отстъпка при покупка над 700.

А Jane нямаха ли някаква друга марка Nurse, мисля че се казва, да не би да е позната в UK под това име?
За Пег Перего, знам, че ги предлагат като Mamas&Papas, но са си Peg Perego, така че потърсете под това наименование (Mamas&Papas).

Това е малко като Опел и Воксхол (или както там му беше името, не съм много запозната)  Crazy

# 352
Ей тази Peg Perego Book ми тя е всичко което искам обаче тук струва 799Ј което си е доста над моя бюджет  ooooh! Тази марка за мен е една от най добрите и тапицерията е супер ама толкоз пари за 1, 2 години няма как да дам . Моя бюджет е до 300-350Ј максимум . Jane и аз не съм виждала на живо в Лондон иначе са супер и те ама малко голямо ми идва шасито на един модел който съм виждала в БГ .
Куйни бъз има и с 4 колела , аз държа летния кош да е с пълно легнало , не както на Куйнито краката са нагоре . Решила съм на този етап Graco Evo пълния комплект 340Ј съм го намерила пък дано нещо друго изкочи в близките 15 седмици Simple Smile Смятам след 33-34 седмица да купя количката .

Ти къде намери book? И на мен много ми харесва !

Поправям се, намерих я!

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 00:13 от kremena

# 353
Забелязала съм,че зимният кош  почти никой,(да не кажа никой) не го ползва до 6 месец,както се предполага.Колкото и да е голям,повдигащ се и прочие екстри.Повечето изкарват до 4-ти и слагат лятната седалка.
Така че за мен водещо в избора на количка да е коша за новородено,няма смисъл.А пък да се хвърлят толкова пари за 4 месеца ползване ми се струва излишно Crossing ArmsКазвам го от опит и наблюдение над други майки. PeaceНаблягайте на летния вариант,той да ви хареса и да ви е удобен. Peace,защото се предполага,че с него ще изкарате години.
П.п. Това Пег Перего Бук го видях на живо на улицата,страхотно е  Heart Eyes

# 354
  • На остров
 Evana аз съм забелязала точно обратното в северна Европа, коша за новородено се ползва минимум 6/7 месеца, а в някой случай до година. Според мен този кош, не случайно се казва кош за новородени и предполага максимално удобство и защита на малки бебета Peace!

# 355
За коша за новородено, предполагам зависи и кога се е родило бебчето. Аз моя с предната количка много време го ползвах, защото родих юлско бебе, колкото и да е топло не можеш да го сложиш в лятната част, все пак е новородено - ползвах си коша. На 6 месеца е бил януари месец, пак не става с лятната част - коша си ползвах, защото защитава по-добре от вятър, студ и т.н. Чак април изкарах лятната част и свалих коша, при това тази лятна част изобщо не ми допадна, много беше нефункционална - нямаше пълно легнало, не й се вдигаше поставката за крачета, моя седнал не можеше да спи, дереше се като магаре  smile3514 и си взех едно Пег Перего да има мир за всички  Peace

# 356
Здравейте, мамчета!
Реших да се включа и аз във форума тъй като позагледах количките, а изборът е огромен  newsm78
Не второ, а трето висше си трябва, за да направим най-добрия избор.
Искам да попитам за мнения и впечатления за полските колички Adbor - Zippy или Marsel.
http://www.bebe-best.com/images/adbor_detska_koli4ka_3v1_zipp_col_grey.jpg
http://www.bebe-best.com/images/adbor_koli4ka_3v1_marsel_len_col52.jpg
На теория са много добри, леки, с големи надуваеми гуми, имат всички необходими кошове, цената е средна, а и за мен дизайна им е впечатляващ. Не мога да намеря никакви коментари за тях, което е доста странно. Извинявам се ако се повтарям, но темите се наваксват доста трудно  Rolling Eyes

Мога да дам информация за Jane Muum. Страхотна количка, моя приятелка е с такава, но се оплаква, че предните колела лесно се пълнят с кал и боклуци и започват да засичат. Имайте в предвид, че може би ще трябва по-често почистване, но иначе други забележки няма.

# 357
Evana аз съм забелязала точно обратното в северна Европа, коша за новородено се ползва минимум 6/7 месеца, а в някой случай до година. Според мен този кош, не случайно се казва кош за новородени и предполага максимално удобство и защита на малки бебета Peace!

Ами явно там бебетата са по-дребни, защото определено кошът умалява, не за друго.
Иначе то е ясно, че за през зимата е по-удобен, но все ми се струва, че едно 7-мес. бебе едва ли ще иска да стои само легнало в този кош...  newsm78 И двете ми кокони още от средата на 4 месец започнаха да правят коремни и да се набират да сядат.  Laughing

# 358
Здравейте!
И аз да нахлуя в темата, само ви чета напоследък, но вече и  на мен не ми остана време, а още не съм избрала количкаТА Sad Затова запис да видим някой дали ще отговори на питането на Лидката за полските колички, че и на мен добре ми звучат, ама ми се иска да чуя и отзив на някой, който вече ги е пробвал  Peace

# 359

Ами явно там бебетата са по-дребни, защото определено кошът умалява, не за друго.
Иначе то е ясно, че за през зимата е по-удобен, но все ми се струва, че едно 7-мес. бебе едва ли ще иска да стои само легнало в този кош...  newsm78 И двете ми кокони още от средата на 4 месец започнаха да правят коремни и да се набират да сядат.  Laughing

Нали за това кошовете имат опция за надигане на гръбчето, то е ясно, че детето ще иска да седне  и да гледа, аз моя съм го возила и седнал в коша  Laughing  А и има кошове, които са доста широки, на ABC например, въпреки, че не съм ползвала и нямам преки впечатление, но ми се стори доста широк коша.

Аз да кажа, че сега в Айко на промоция е точно Book plus на Peg Perego и пише, че всички колички на тази марка са намалени. Не знам дали важи още и промоцията, за над 700лв, 7%, които се калкулират от намалената цена  Peace

Общи условия

Активация на акаунт