Бебешката количка - цяла наука за второ висше №24

• 73 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Лондон/Пловдив
Ей тва е чакам да мине нова година и ще я поръчвам Simple Smile дано след толкова месеци умуване да съм доволна .

# 571
Според мен по-добре е да си я видиш и усетш на живо... не рисклувай така без да си я видяла. Но пък можеш да я върнеш, ако не ти хареса, така че.. Simple Smile

# 572
  • София
Имате ли поглед над този модел: Zippy Pia 312 комбинирана бебешка количка 2 в 1? Струва сериозни пари като модел не много известен на българския пазар, или поне аз не съм я засичала в магазините. Идеята ми е с нея да изкарам поне 2 години и след това да мога да я продам и да закупя някой модел от леките. Търсих из темата, но не открих коментари за този модел. Кажете с две думи, 1000 лева много ли са или малко за това: http://detskisviat.com/kolichki-2-v-1/444-zippy-pia-312-21-.html

# 573
Добре изглеждат на картинка, какво производство са и в кои магазини може да се види на живо?

# 574
Привет Svetla__86,

аз съм си харесала засега или Sport, или Natural на Zippy и ги гледах на живо, мисля че бях споделила по-горе. За Pia не мога да кажа конкретно, защото не и обърнах много внимание в магазина, понеже варианта 3в1 ми идва над бюджета, но като цяло според мен количките на тази марка изглеждат много надеждни, маневрени и здрави. Произвеждат се в Литва и според мен са по-добри от Полските Zippy, но нямам идея дали действително е така. Малко тежички са, но при движение не се усеща въобще, защото имат добри амортисьори и големи гуми. За вдигане не мога да кажа, не съм пробвала.
Иначе и мен малко ме притесняваше това, че няма никакви отзиви в нета за тях, но като ги видях на живо, много ми харесаха. След като видя на живо още няколко други модели, които съм харесала, предполагам ще реша финално.

А отделно вече в доста онлайн магазини ги предлагат и си имат 2 г. гаранция, за разлика от някои други по-скъпи, което е донякъде успокояващо.. ако мога с още нещо да помогна, съм на разположение, макар и да нямам особен опит с тях. Simple Smile

П.С. Аз ги видях на живо точно в магазина на Детски свят - в Слатина, София.

# 575
  • София
Благодаря ви за бързите отговори. Не знаех, че може да се видят на живо, ще отида тези дни да погледна в този магазин.

И мен ме притеснява единствено това, че няма никакви коментари за този модел, но пък ми харесват като дизайн, малко копират от други известни марки  Simple Smile През седмицата ще потърся магазина в Слатина, Silveto ако може да ме упътиш, ще съм ти благодарна!

# 576
Аз честно казано първоначално по снимките хич не ги харесах и отидох на живо, за да видя Kinderkraft една количка.. но за да не се повтарям с по-горен пост, се отказах от нея и загледах тези Zippy, които страшно много ми харесаха и на мен, и на мъжа ми.

Иначе магазинът се намира на Николай Коперник, може да видиш точния номер на сайта им, но една подробносност, понеже не е точно на главната улица. Като стигнеш там, ще видиш един голям Т маркет, като гледаш към него, отляво ще ти се падне една малка пешеходна уличка, където има Суши ресторант. Тръгни навътре по уличката към входовете за блокчето и реално точно след този ресторант е магазинчето, то е мъничко, но няма да го пропуснеш. Не знам дали го обясних правилно, но дано го намериш. Wink

# 577
Ето в този сайт се предлагат модели на Зипу,но незнаех че има и Полски и Литвийски,в една от страниците на техни представители,четох страхорни коментари за тези колички,които съм качила.Но не мога да намеря страницата.Доколкото си спомням пишеше че са полски.Предполагам разликата е в модела,тъй като са с еднакви имена.
http://www.bebe-best.com/bebeshki-kolitchki-bebeshki-kolitchki-a … r-c-181_2013.html
Само да вметна,че това са колички Tutis Zippy,имат и страница на български в Фейса но не мога да я намеря сега.

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 22:08 от katrin77

# 578
Ами доколкото знам са две отделни фирми - тези Zippy, които си посочила са на марката Adbor, която е полска, а другите Zippy са на Tutis, която била Литовска. И аз за полските съм срещала доста положителни коментари, а те са и по-евтини. Според мен литовските се предлагат по-отскоро в БГ и затова още няма много мнения.. иначе се надявам, че предвид по-скъпата си цена, са и по-добри.

Човекът в Детски свят, който ми показваше количките, каза, че варианта на Тутис били завладели Русия.. и действително, като ги търся в нета, ми излизат доста руски резултати.. но дали е точно така.. кой знае Simple Smile

# 579
Ами доколкото знам са две отделни фирми - тези Zippy, които си посочила са на марката Adbor, която е полска, а другите Zippy са на Tutis, която била Литовска. И аз за полските съм срещала доста положителни коментари, а те са и по-евтини. Според мен литовските се предлагат по-отскоро в БГ и затова още няма много мнения.. иначе се надявам, че предвид по-скъпата си цена, са и по-добри.

Човекът в Детски свят, който ми показваше количките, каза, че варианта на Тутис били завладели Русия.. и действително, като ги търся в нета, ми излизат доста руски резултати.. но дали е точно така.. кой знае Simple Smile

Да права си Silveto,различни са,но пък Тутиса някак е по красива на външен вид.За здравина ще поровя и аз за коментари,тъй като съм заинтересувана.Макар че засега съм за две ръце за Peg Perego.Ще следя и тези.Дано цената им да оправдава качеството.

# 580

Да права си Silveto,различни са,но пък Тутиса някак е по красива на външен вид.За здравина ще поровя и аз за коментари,тъй като съм заинтересувана.Макар че засега съм за две ръце за Peg Perego.Ще следя и тези.Дано цената им да оправдава качеството.

СУпер, ще чакам да споделиш, ако откриеш нещо интересно. Те са ми сред фаворитите, но и аз още се колебая.. а за Пег перего, харесват ми, но ми идват над бюджета, особено, както искам вариант 3в1.. Sad

# 581

СУпер, ще чакам да споделиш, ако откриеш нещо интересно. Те са ми сред фаворитите, но и аз още се колебая.. а за Пег перего, харесват ми, но ми идват над бюджета, особено, както искам вариант 3в1.. Sad

Перегото ги  открих в един италиански сайт,едно момиче от темата за количките си е закупила от там ,идва с 500лв по ниска цена,като цената за доставка е около 29Еur и пристига за около една седмица.Има си и 2 години гаранция,ако и се случи нещо може да се изпрати в Италия за ремонт.Но не се знае за чия сметка.Аз съм се насочила към модела Pliko switch easy drive Modular- 3 в 1 е и с доставката до Бг идва за около 1100лв,което си е много добре тук в БГ е 1600лв.Като гледам Тутиса е почти 1000лв,аз за тези пари ще си поръчам Пликото.Ето сайта
http://babystoreisernia.it/
ето темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=719032.0

ето тази ми харесва,има и модел Боок,но незнам каква е разликата с Плико http://babystoreisernia.it/lang-en/modular-system/4772-modular-s … perego-2013-.html

Последна редакция: сб, 23 ное 2013, 23:13 от katrin77

# 582
Момичета, помагайте!
Къде от чужбина може да се купи най-изгодно Hartan Topline бяла, модела от миналата година?  Praynig

# 583
Момичета, нуждая се от помощ. Трябва да си купя количка за бебката. Имах останала една Трио на чико, обаче е пред разпадане и искам да я заменя с нещо компактно, маневрено, да се сгъва и влиза в сравнително малък багажник и да може да се използва отсега - бебата е на 2 месеца. ърви едричка и до 2 седмици май ще излезе от зимния кош  Mr. Green

# 584
Момичета, нуждая се от помощ. Трябва да си купя количка за бебката. Имах останала една Трио на чико, обаче е пред разпадане и искам да я заменя с нещо компактно, маневрено, да се сгъва и влиза в сравнително малък багажник и да може да се използва отсега - бебата е на 2 месеца. ърви едричка и до 2 седмици май ще излезе от зимния кош  Mr. Green
Quinny Senzz  Peace

Общи условия

Активация на акаунт