Кралски работи и клюки - 7

• 77 958
  • 730
  •   1
Отговори
# 285
Чарлз на коронацията на майка си -

Скрит текст:

Ето и инфо за монетата -

The Duke and Duchess of Cambridge have given their approval to the first ever royal christening coins created in the UK.
The coin worth £50,000, which has been struck to commemorate the christening of Prince of Cambridge, George.

# 286
Чарлз на коронацията на майка си -

Скрит текст:
...

Милото, как ли е изтърпяло.

Тиари:

Ако искате да разберете коя тиара на кого е, ето целия пост - http://orderofsplendor.blogspot.com/2013/10/readers-ultimate-tia … lection-pick.html

... и тук има мнооого тиари - http://tiara-mania.blogspot.com/

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 22:50 от nela_66

# 287
Nela_66, страхотни красоти! А това не са ли корони? Тиара не се ли употребява в българския само за короната на римския папа?

# 288
Аз не съм спец, но според мен тиарата е само отпред (като венче), а короната - отпред и отзад. (то пък, едно обяснение направих  Mr. Green )

Нагледно:

Корона:

Тиара:

...и още - короната е символ на властта, тиари - всички може да носят.

# 289

Права си, nela! Тиарата е просто бижу и, за разлика от короната, може да се носи от всяка дама, която може да си го позволи. Wink Не се асоциира с някаква аристократична титла или власт.

# 290
Принцеса Амира - жената на саудитския принц Ал Уалид бин Талал:

Скрит текст:

Много красива жена!
Завършила е бизнес администрация в САЩ. Защитава правата на жените в Саудитска Арабия,като правото да карат кола, да получават образование , да работят без мъжко разрешение. Самата тя кара кола в чужди страни. Тя е първата саудитска принцеса, която отказва да носи традиционните одежди на арабските жени.
Съпругът й - принц Ал Уалид е 22-ри по богатство в света с 21,5 милиарда щатски долара (сп. Форбс). Той е предприемач и инвеститор. Не заема държавни длъжности. Тои е внук на крал Абдул-Азиз и племенник на настоящия крал. Известен като най-прогресивния саудитски принц заради защитата правата на жените в Саудитска Арабия.

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 22:45 от nela_66

# 291
  • в сърцето на един мъж...
Кафтана на снимката преди коня е убийствен цвят! А принцесата е невероятно красива Heart Eyes

# 292
Ммммммммммммм.....каква жена само!!!!!! Наистина величествена - заради красотата си, заради дейността си!!!!!

Нела ме провокира да погледна и другите Принцеси на Изтока и......

Кралицата на Саудитска Арабия Фатима Кулсум Зоар Годабари

и, естествено, шейха Моза -

# 293
Като заговорихме за арабските принцеси , да ви споделя една интересна статия - http://profit.bg/news/ZHenite,-koito-stoyat-do-arabskite-shejhov … icid-_page-1.html

# 294
Много красиви жени! ... И много грим! Особено веждите са така старателно изписани!   

# 295
  • Пловдив
Съпругът й - принц Ал Уалид е 22-ри по богатство в света с 21,5 милиарда щатски долара (сп. Форбс). Той е предприемач и инвеститор. Не заема държавни длъжности. Тои е внук на крал Абдул-Азиз и племенник на настоящия крал. Известен като най-прогресивния саудитски принц заради защитата правата на жените в Саудитска Арабия.

А колко жени има? Въпреки, че е прогресивен?

Просто от това, което съм чела изпитвам огромно съжаление към тези жени и не мога да се оттърва от чувството, че животът им изобщо не е лек, това, което виждаме е само блясъкът, а в действителност са много нещастни.

# 296
На принца това му е 3-ти (или 4-ти брак), но никога не е имал повече от една жена.
Има слух, че в предбрачния договор е записано, че принцеса Амира не може да има деца, но колко е вярно...От предишен брак принца има 2 деца.

# 297
Амира на 29 години, съпругът й на 58г. Тя млада, свежа, красива... той дърт и богат.  Tired
Да бяха други - щеше да е ОК. Да се възползва от парите му, той от тялото ѝ и после кой от къде е, но в случаи като техните - няма мърдане до гроб.
И аз като ЗлаВещица мисля, че не се къпят във фонтан от щастие, но пък ако вземем предвид държавите, на които са принцеси/кралици.... то тогава те живеят милиард пъти по-добре и щастливо от съгражданките си.

# 298
А, що, той добре изглежда за годините си. Пък и като я гледам, изобщо не ми прилича на изтерзана и нещастна жена. Живее си по европейски, мъжът й печели повече от достатъчно, принцеса е. Всичко това й дава възможност да прокара своите идеи, още повече, че има поддръжка от страна на съпруга си, което е особено важно в тяхната страна. А той има няколко развода зад гърба си и ако им омръзне заедно след години, просто ще се разведат.

# 299
  • Между гори и планини
Хайде и аз да се включа с нещо интересно
Къщата за кукли на Кралица Мери - най-голямата правена.
В токазания сайт, най-отдолу може да кликнете и да я разгледате, след като се покаже плана на къщата, всяка стая е точка, върху която като кликнете се зарежда за разглеждане.
http://www.royalcollection.org.uk/visit/windsorcastle/what-to-se … marys-dolls-house

Общи условия

Активация на акаунт