Кралски работи и клюки - 7

• 77 733
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • На земята, която е всъщност звезда.
Името ми харесва, пожелавам й да бъде готина и спортна като майка си.
Миа повече ми харесва, но като искат да е Мая или Муа, така да бъдеSimple Smile

# 706
Миа от испански - моя . А Мая ко ще рече   Thinking За Муа  Stop
Муа Грейс - у-ля - ля  ooooh! Laughing

# 707
  • ENGLAND
Много хубаво име са избрали.
Mia в Англия си се произняся Мия, много е популярно напоследък. Къде го прочетохте това  с произношението?

# 708
То и аз се зачудих как Mia ще го четат Мая, ама щом таткото е рекъл така, така да е!  newsm78

Да им е жива и здрава!  Laughing

# 709
Много хубаво име са избрали.
Mia в Англия си се произняся Мия, много е популярно напоследък. Къде го прочетохте това  с произношението?

" Yesterday the Queen’s grand-daughter and her husband, former England rugby captain Mike Tindall, announced they had named their daughter Mia Grace (pronounced My-ya) for no other reason than ‘they both liked the name’. "

# 710
  • ENGLAND
Точно My-ya на английски е Мия на български.

# 711
My-ya се чете Миа на англ. ?  Thinking ( Аз заключих ,че е Мая от MY(май)-ya( я ) )

# 712
  • София/Горна Оряховица
My-ya се чете Миа на англ. ?  Thinking ( Аз заключих ,че е Мая от MY(май)-ya( я ) )

Да, точно така е транскрипцията - Ми - я би изглеждало на български.
Т.е. не го възприемайте като българското у, а като звукът на българското и  Laughing .

Егати обяснението вкарах  ooooh! .

# 713

Да, точно така е транскрипцията - Ми - я би изглеждало на български.
Т.е. не го възприемайте като българското у, а като звукът на българското и  Laughing .

Егати обяснението вкарах  ooooh! .

Ама те разбрахме  Wink

# 714
  • Learn to fly. Fly away.
Много добра снимка на Уилям и Кейт   Embarassed

И една новина за тях  Simple Smile
Ски бягството на Уилям и Кейт е в Куршевел
http://www.blitz.bg/news/article/246598

# 715
  • Абсурдистан
А принц Джордж къде е по това време. При баба?

# 716
Нова клюка, гореща и скандална....

ТУК

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 717
  • София
Нова клюка, гореща и скандална....

ТУК

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това като го видя на видео тогава ще повярвам. Аз лично на този сайт не вярвам въобще. Бъкан е от туберкулозна медийна зараза.

# 718
Да, ама и най-бегъл намек за развод на Чарлз и Камила (дори и в откровено лъжлив сайт) знаеш ли за колко гладни кокошки е дълго сънуваното просо?!   Mr. Green  Twisted Evil

# 719
Аз от статията разбрах само, че някой от "За жената" или "Глоуб" явно е бил поканен на кралска вечеря и е станал неволен свидетел!  Whistling  Mr. Green Искам и аз на кралска вечеря! Имам подходящи обувки и дрехи...само за една шапка ще ви измОла.  Praynig

Ако има нещо здраво в английския кралски двор, то това категорично е връзката между Чарли и Ками.  Laughing

п.с. Камила и Кейт едва ли се засичат за повече от 30 мин общо на месец. Тук там някоя поява по протокол за 10 минути и толкоз. Чак "ще те унищожа", ала бала, айде нема нужда...  Stop

Общи условия

Активация на акаунт