Случи ми се нещо странно X

• 131 614
  • 754
  •   1
Отговори
# 15
  • у дома
Дълги години нямахме деца,моя приятелка ми донесе някакво цвете,каза къде да го сложа и чудото щяло да стане(не исках да я обидя и изпълних нарежданията й).То беше едно хилавичко,но като тръгна и аз забременях.Една сутрин ставам,то изсъхнало,умряло,а съм убедена,че му нямаше нищо,разрових да видя,нищо не беше го яло.Почудата ми изчезна за час.След няколко дни излизам сутринта в двора и крушата изсъхнала(пак за една нощ),след дни родих и след още няколко дъщеря ми почина.
Нито преди,нито след това повече не се е случвало,нямам логично обяснение,може и случайност да е,но продължавам да се лутам.

# 16
Четох за астралната проекция в миналата тема. И на леля ми й се е случвало веднъж да напусне тялото си и да се погледне отгоре. Нещо сякаш я натиснало силно по гърдите, изкарала си въздуха и се погледнала отгоре. По това време тя се занимаваше усилено с йога. Не знам дали има връзка едното с другото.

dgidgi, съжалявам за случилото се. Какво е било това цвете? Каза ли ти от къде го е взела? Аз не бих приела такова нещо, донесено от някъде и някой друг с цел забременяване. Дори и приятелка да ми предложи помощта си, бих била предпазлива за такива неща  Rolling Eyes

# 17
  • Балчик
Или сте много грешни, или имате връзка с нечистите сили, че не можете да стоите в църква. Баба ми така казваше, не го твърдя аз.
При мен е обратно- вляза ли в църква се чувствам добре, обвзема ме една лекота, едно спокойствие. Като изляза се чувствам като че ли съм свалила някакъв товар от себе си.

# 18
Аз също намирам  някакво спокойствие като вляза в църква.

# 19
В будистки храм се чувствах много зле, наложи се да изляза, чувството е неприятно.
Но тук, и в църква и в манастир се чувствам много добре.Може би има връзка с вярата на човекът.

# 20
Именно, правилно съм те разбрала  bouquet
И все пак предпочитам да е бил ангел - в реалността рядко общувам с одухотворени личности, барем насън ме срещне някой по така newsm24

Всички "светила" занимаващи се с духовното твърдят, че си имаме ангели пазители и т.н. Защо пък твоя да не се опитва да ти даде знак и да те прикани към ваши си там духовни направления?

Но нека също не пропускаме че всички кукувци твърдят, че са мегафони на велики сили или на Кораба майка Mr. Green

# 21
Цитат на: zai4eee в Четв., 22 Авг. 2013, 13:24
Случвало ли ви се е като си легнете и затворите очи (преди да заспите) да виждате бели и жълти петна. Понякога дори съм отваряла очи и още съм ги виждала...

Да това е от възприятията.

Какво ще рече това?

# 22
Цитат на: zai4eee в Четв., 22 Авг. 2013, 13:24
Случвало ли ви се е като си легнете и затворите очи (преди да заспите) да виждате бели и жълти петна. Понякога дори съм отваряла очи и още съм ги виждала...

Да това е от възприятията.

Какво ще рече това?
Гледай центъра на спиралата, без да се напрягаш, просто се отпусни и наблюдавай картинката за около 30 секунди.
Когато отместиш поглед  на някъде ще забележиш, че визуално ти се струва, че и другата повърхност "мърда"
http://www.michaelbach.de/ot/mot_adaptSpiral/index.html

Подобна е реакцията на тялото  и в твоя случай. Не мисля, че е нещо странно или необичайно. Не съм лекар, но също така тези бели петна могат да са признак на някакъв дисбаланс - например на втреочното налягане, но аз не съм специалист. АКо много те притесняват, по-добре се консултирай с лекар.

# 23
  • у дома
Четох за астралната проекция в миналата тема. И на леля ми й се е случвало веднъж да напусне тялото си и да се погледне отгоре. Нещо сякаш я натиснало силно по гърдите, изкарала си въздуха и се погледнала отгоре. По това време тя се занимаваше усилено с йога. Не знам дали има връзка едното с другото.

dgidgi, съжалявам за случилото се. Какво е било това цвете? Каза ли ти от къде го е взела? Аз не бих приела такова нещо, донесено от някъде и някой друг с цел забременяване. Дори и приятелка да ми предложи помощта си, бих била предпазлива за такива неща  Rolling Eyes
днес я питах-казали й,че ако близък ти засади фикус....
фикус,който е взела от нейния.

# 24
  • в 1001-та нощ
навремето се говореше, че фикусът е много отмъстителен, ако го нараниш - започва да излъчва така, че главоболие и т.н. ..... така, че имам резерви към това растение  Peace

# 25
Ами сънищата...Имали ли сте сънища, които отчасти да се реализират след време? Аз лично съм имала поредица от такива сънища и мога да кажа, че не е приятно. Shocked

# 26
Имала съм, за щастие са били незначителни сънища. Примерно, веднъж сънувах, че с приятелка пием кафе на масичката на балкона й и тя хваща парцала и започва да бърше петно от пода, което се случи след няколко дни.
Днес сънувах свекърва си. Никога, ама никога не мога да запомня сън, в който ми се е явила. И преди така съм сънувала починал човек, пак все не помнех какъв е бил сънят. А съм от хората, които когато се събудят, могат да си разкажат всеки сън в подробности. Имам и приятелка, която може да гледа на карти. Веднъж ми хвърли и на мен едни и ченето й увисна - каза ми, че за пръв път й се случва да гледа на някого и да не вижда НИЩО на картите.

# 27
За пореден път се убеждавам че има нещо и след смъртта.Днес ходих на гроба на познат да правя сърца с червена боя и после малко по-късно като купувах на детето си царевични пръчици и в тях имаше стикери с много сърца.Приемам го като знак че харесва сърцата!

# 28
ooooh! това ли ти е доказателството, че има нещо след смъртта? Shocked +1 за атеистите както се казва tooth
Не знам дали разбирам правилно, но да слагаш червени сърца на гроб е ...меко казано странно.Не знам как ще го обясниш на роднините, ако разберат кой е....

# 29
това за червените сърца на гроб съм го чела и преди. Едно момиче беше рисувало такива на гроба на познат.  Шашардисах се малко, признавам.
Случаят същият ли е?

Общи условия

Активация на акаунт