Случи ми се нещо странно X

• 132 374
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Не се обиждай, ама не можа ли по-неграмотно да го напишеш  ooooh!
Знам, че темата не е за това, ама ужасно се дразня, когато някой пише така!  Tired
Това към мен ли е отправено?

Сигурно .

# 316
feisi, викнете свещеник да освети апартамента, много страшно ми звучи  Hug

# 317
feisi, викнете свещеник да освети апартамента, много страшно ми звучи  Hug
И аз бих направила същото. Най-малкото ще ти внесе успокоение. Peace

# 318
  • I want it all and I want it now.
И аз съм на мнение да се освети .

# 319
  • London
Айде и аз тук...
Здравейте за първи път пиша в темата,случвало ми се е да чета тук няколко пъти ,просто от любопитство.Не съм мислила,че и аз ще се включа с нещо....
Мислих,че всичко започна преди седмица може би,но напоследък се замислям и за други неща ...който може би имат връзка по между си....
Значи преди не знам колко време точно,може би месец,лягаме си с моя мъж,малкия спи и т.н. и изведнъж чувам някакъв трясък (сякаш нещо падна в някоя стая) замислих се дали да не стана да видя ,но после си помислих,че може да ми се е пречуло.На сутринта ставаме с малкия отиваме в хола и гледам сватбената ни снимка с мъжа ми счупена.Звъня по телефона на моя мъж (понеже той вече беше на работа)и го питам какво е станало и той ми казва "ами сутринта гледам снимката ни и дезодоранта ти на земята и снимката счупена"  Shocked Доста мислихме после за случката и нямаше как снимката да е паднала сама ,мислехме за мишки,прилепи и т.н. но нищо не се появи от никаде.А дезодоранта който беше паднал направо се беше деформирал,сякаш е хварлен със сила....както и да е това отмина,спрях да мисля за това,до преди седмица.Както си стоим в хола с малкия ,мъжа ми ме поглежда и ми казва "случвало ли ти се е да имаш чувството,че някой те докосва по гърба-ей така със длан и ми показва как точно" и аз му казвам ами не защо,а той ами на мен ми се случи сега и не за първи път....направо останах втрещена...Няколко дни по късно стойм в същата стая.Аз стоя с гръб към мъжа ми и малкия и говорех по телефона и изведнъж някой ме докосва по гърба и аз както си говоря се обръщам назад ОБЕДЕНА ,че моя мъж ме бута защото иска да ми каже нещо-обръщам се и гледам няма никой до мен-малкия и мъжа ми чак в другия край на стаята и в тоя момент мъжа ми ме е видял как се обръщам и ми казва:"Какво стана и ти ли го усети" Shocked Без да съм казала и дума.
Излишно е да казвам,че има и други неща,на който съзнанието ми не би обърнало внимание преди тези случки(като пукане на мебелите,странен студен полъх ,странно чувство на страх и т.н.),но направо съм в паника!!!Много ме е страх,моля се да е някаква случайност и да не е нещо друго......
Стана много дълго и много подробно за което се извинявам .но исках да кажа всичко точно както си е било....
Има ли и други с такива случки като нашата.....?
Сега съм постоянно в напрежение...всяко испукване на мебелите...или някакъв шум..направо ме побърквааа Praynig Praynig Praynig ooooh! Sad

Дезодоранта просто е гръмнал и е отнесъл снимката. А последиците според мен са продиктувани от страха ти след първата случка.

# 320
как така гърмят дезодоранти от нищото?  Shocked

# 321
  • в 1001-та нощ
Флаконите са под налягане  Peace

# 322
Прочетох още един път историята на feisi.Разбрах,че  дезодорантът не е гръмнал,а просто флаконът се е деформирал от падането - и то доста.Но това е само една случка от серия такива.Тези странни явления са се усещали не само от авторката ,но и от съпруга и.Като цяло историята е странна.Аз също се присъединявам към съветващите да се викне свещеник  Peace.
Важно е да се помисли,дали тези събития са свързани с някакви действия на семейството,нов предмет в къщи,някакви духовни практики(които от любопитство ,или интерес, може да са извършвали feisi ,или съпругът и ) и т.н.
При всички положения не трябва да изпитвате страх(това е отправено към feisi ),каквото и да е това,то не може да ви навреди.Целта му е да съобщи за себе си ,или да ви уплаши.Не може физически да ви въздейства.
П.П.Мисля,че в случая е излишна" истерията" за правописа.Авторката е развълнувана и е нормално да не и е правилен изказът.Кой знае какви правописни престъпления нямаше в мнението.Нека да не издребняваме!

Последна редакция: пт, 13 дек 2013, 09:14 от m1ma

# 323
Благодаря за мненията  bouquet.Да дезодоранта не беше гръмнал,просто деформиран.Не мога да свържа с нищо ново в къщи като предмет и т.н.  newsm78 ,но ще размишлявам по въпроса.
А ако наистина има нещо...дух или каквото е...мисля ,че ако има ""силата" да чупи снимки и да усещаме докосване...не съм много сигурна,че няма да може и да наранява ако реши...
Вчера като ви прочетох за осветяването на апартамента се сетих,че като кръщавахме малкия си бях взела две шишенца със светена вода от църквата и реших да напръскам в къщи,но не можах да ги намеря newsm78 много странно ми стана защото съм сигурна ,че ги прибрах в един шкаф... Thinking ,но пак ще ги търся де,не мога да заявя категорично,че са изчезнали...че и аз съм една разсеяна напоследък.... Crazy

# 324
  • London
Апартамента нов ли е? Живял ли е някой преди това там? Съмнява ме да е от някой предмет, защото това обичайно става от въздействие на антични и старинни предмети, ти не спомена имаш ли такива.

# 325
Апартамента е мой,израснала съм в него (от около 5 годишна живея тук),преди моето семейство да го купи са живели някакви роми...не знам друго за тях.Ние сме 2-рите които живеем тук.А старинни предмети мисля ,че нямаме Thinking

# 326
Някой близък да е починал наскоро или познат/а? Счупената семейна снимка звучи като някой, който не е одобрявал бракът ви. Замисли се откога поне приблизително са започнали тези странни неща и какво се е случвало по това време, дори да ти изглежда незначително в момента.

# 327
Бях тийнейджърка, когато ходихме до Кръстова гора с баба, дядо и приятелско семейство - общо 5-6 души, времето не беше хубаво, дъжд, студ и светкавици. Светкавиците (светлините?) обаче бяха като обръчи, които от по-тесни, падайки към земята, сякаш се разширяваха. Не изкоментирах тогава случилото се, сещах се за часовете по география и кълбовидните мълнии, и си казах какво пък, сигурно са нещо нормално. Прибрахме се после, мина се не мина известно време, приятелското семейство ни идва на гости и се обсъжда екскурзията. Аз си вмятам чак тогава какво ме е впечатлило и едната жена казва, че и тя е забелязала особената форма на светкавиците. Останалите ни гледаха ей така Shocked , никой не знаеше за какво говорим, а небето много ясно си просветваше..  Макар че на нашите им беше друго на главата тогава (мислеха, че съм се изгубила  Mr. Green ), може от напрежението да не са забелязали, макар да не ми се вярва.

Виждала съм светлини, които  е нямало от къде да дойдат и са ми действали успокоително, може и да съм споделяла в предната тема. Когато изчезнаха се сепнах, отворих очи /не бях заспивала, опитвах се/ и чух шум  - някой ставаше от съседното легло, проскърцване. По принцип леглото не скърца. Разкрещях се и в стаята ми се изстреляха нашите.

Обичам да ви чета   bouquet

# 328
  • на брега на морето
feisi, направи енергийно прочистване на дома като започнеш от обичайното чистене - бърсане на прах, махане на стари и дълго време неизползвани вещи и дрехи, измиване на стъкла, знаеш домакинската работа. Това е първата крачка. След това може да вземеш светена вода и да напръскаш стени, мебели, гардероби; само по пода не пръскай. Извикай свещеник да освети дома с молитви. Запали чаени свещи - горят около 4 часа. Лошата енергия се събира обикновено в ъглите - постави хартиени салфетки с по 1 шепа морска сол за 24 часа - кристалите обират енергията.

# 329
Много хубав съвет е дала Котьо Тръмп.Имаше една книга със съвети за енергийно почистване на дома и тялото на една рускиня,ако се сетя,ще пусна линк.Та там имаше подобни съвети,даже си спомням,че бърсането трябваше да е по посока на часовника.А за солта е абсолютно вярно Само дето си представих нагледно това солно почистване в къщи - няма начин.Като се прибера след работа ще ме чака под,равномерно настелен със сол,съответно три броя дребни кученца,оваляни със сол където се сетите..къпане и сушене на същите... Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт