Случи ми се нещо странно X

• 132 406
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
и аз вчера прочетох няколко мнения,че не взимал такса,после пък обратното,че доста било скъпо при него...за мен такива,които търсят печалбарството нямат никаква дарба... Naughty

# 466
Мнения всякакви има, но моята приятелка, която взе някаква специално осветена светена вода беше много доволна от резултата.А за таксата -взема си, но наистина не помня колко, обаче след като с моите студентски "доходи" съм успяла да си платя и не ми е било проблем, значи не е някаква шокираща цифра.
Но това беше преди около 7-8 години .

# 467
  • Кьолн
Бързам да пиша защото историята която прочетох ме разтърси!Това което е разказало момичето съм го преживяла едно към едно.последно и при мен беше мъжа с черния костюм.Дори съм си разказвала историите тук.Но не така подредено. Искам да кажа че при мен беше спряло за малко тъй като се преместих в чужбина.Но сега пак наново ми се случват странни неща! Много моля ако иска момичето да ми пише на лични .Значи не съм само аз! Tired

# 468
  • I want it all and I want it now.
Ив_85
Напръскай апартамента със светена вода. Взимаш си я от църквата.Поне няколко дена се пръска особено в ъглите на стайте. Peace
Пред прага на външните врати и терасата посипи сол/непрекъсната линия/.

Свещичката се забожда за мъртвите в пясъка и водата.
В свещника е за живите.  Peace

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 14:00 от Syn

# 469
  • out of space
Само със семейството си съм споделяла до сега и не мисля че някой страничен пък било то и поп ще ми повярва най вероятно ако взема да кажа на някой психиатър какво съм видяла ще ме затворят в лудница,дори и аз самата не бих повярвала ако това не се случваше на мен, а на страничен човек. Но ще взема да се кръстя с малкия и ще извикам поп да прикади в апартамента. Ако някой знае добра гледачка-ясновидка от Варна да сподели бих искала да видя какво ще ми каже. И благодаря за съветите Simple Smile

Някой е гледал снощната серия за духове по Дискавъри  Laughing

# 470
Божидар Караджов никога не е печелил в предаване за ясновидци, освен ако не е било по някоя провинциална кабеларка. Известен е като един от кожодерите в бранша. Да не говорим, че преди 2-3 г.беше арестуван. Виж в гугъл.

# 471
  • Sofia
аз бях писала подобно нещо,объркала съм го с друг,съжалявам... Sad

# 472
ИВ_85, и на мен ми се случват подобни неща, още от дете. Халюцинациите по време на сън са в резултат на сънна парализа, което от медицинска гледна точка е съвсем нормално състояние по време на сън. Аз обаче не съм много сигурна че е така, много ме беше страх, затова помолих наскоро един отец да ми прочете молитва, за кратко време имаше резултат, след това пак се започна. Пръсках със светена вода, моля се всяка вечер и имам чувството, че Бог ме забравя в такива моменти. При теб по-скоро е  дарба, понеже това ти се случва от дете, ако беше обсебена щеше да разбереш, злите сили или духове също така не стоят от страни толкова дълго време, а действат.

Преди няколко седмици бях писала, че усещам чуждо присъствие в къщи, много бях притеснена, когато един след обед, докато медитирах съм се унесла- сънувах дядото на ММ който,както казах почина,искаше да си поиграе с детето и да го види- позволих му, а сънищата и неприятното чувство, че някой ме наблюдава спряха.

# 473
От десетина дни сънувам мой много близък човек, който е покойник от 8 г. Странното е, че всеки път преди края на съня виждам някакво число. Нищо не говори, просто виждам число. Чакам да станат 6, за да си ги пусна на тото. Остана ми само 1...

# 474
Ив 85, не се занимавай с ясновидци, попове и психиатри. Няма и смисъл да се кръщаваш, ако не изпитваш потребност да го направиш. Нищо ти няма, по-сетивна си, нищо повече. Сенки съм виждала и аз още като дете на 14-15 години. След 10 години изчезнаха като се преместих в друго жилище. Сега имам други преживявания, но вече не се стряскам от нищо. По-късно във времето може да видиш и други неща, много по-странни от сенките. Ще ти напиша нещо, може да ти помага в такива моменти, на мен ми е полезно винаги. Това изречение е от Тибетска книга за живота и смъртта, то е: Каквото и да видиш не се плаши и не бягай, защото това си ти! След години, някой ден ще разбереш и смисъла на това изречение. Бъди здрава Simple Smile

# 475

Уау...На майка ми се случваха подобни неща. Тя също сънува самолети, които се разбиват във високи сгради, нощта преди 11-и.. Колкото до човекът, който се явява, чувала съм, че трябва да се раздаде  храна, като на помен и да се запали свещ. Но дали има нещо по- конкретно, не знам.  Дръж ни в течение какво се случва Simple Smile

# 476
Шушон,помни си числата добре и станат ли 6,не ги променяй,пусни си тотото!Кой знае?!Майка сънувала сън- по татово време беше - лежи на дивана,а той се носи из въздуха.Млада жена в черно й говори:Виж това число,виж това...А числата разноцветни и блестят,и се носят из въздуха...И пулсират в цветни кръгове!Казва следобедния си сън на баща ми,а той:напиши да ги пусна,де!Тя отказва - вали из ведро!Настоял той и тя си ги помнела добре,но подменила двете с моите и на внука си РД!Изтеглиха ги и шестте,взехме четворка!!!20 000 беше шестицата в тези години.И тя въздъхна примирено :Показано ми беше,но не ми е било дадено.Не мисля така,Господ дава!Но в кошара не вкарва...Познавам семейство,спечелили в 5 месеца синът и бащата 6 и 5 плюс 1!На сватбата ми колата за младоженците тяхна беше.И си мисля,че са чували!Но и са слушали!

# 477
Извинявам се, че се намесвам, но да търсиш намесата на ясновидци и врачки, за да помогнат за нечисти духове за мен е безсмислено. По-добре се обърни към църквата, ако си вярваща или не прави нищо.
За детенцето с аутизъм - има една теория за индигови и кристални деца, виж я, може да намериш отговори там.

# 478
Само със семейството си съм споделяла до сега и не мисля че някой страничен пък било то и поп ще ми повярва най вероятно ако взема да кажа на някой психиатър какво съм видяла ще ме затворят в лудница,дори и аз самата не бих повярвала ако това не се случваше на мен, а на страничен човек. Но ще взема да се кръстя с малкия и ще извикам поп да прикади в апартамента. Ако някой знае добра гледачка-ясновидка от Варна да сподели бих искала да видя какво ще ми каже. И благодаря за съветите Simple Smile
Поповете ще повярват на това, съгласна съм с kati_v напълно и ще разясня.Както ние, хората си имаме характер, така и Бог има характер.Много неща харесва и съответно много неща не харесва от нашите действия.Това е описано в Библията, Второзаконие 18 гл.,10 ст.-Да не се намира сред тебе, някой, който да прекарва сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател или омайник, никой баяч, запитвач на зли духове, врач или запитвач на мъртвите, защото всеки, който върши тези дела, е омразен на Господа и заради тези мерзости Господ, твоят Бог, ще прогонва тези народи сред тебе.Съвършен да бъдеш пред Господа, твоя Бог.Защото тези народи, които ще завладееш, слушат астролози и чародеи,но на тебе Господ, твоят Бог, не е позволил това.И когато ние поради незнание, страх и др. причини прибегнем до услугите на такива, ние автоматично си затваряме вратата към Бог.А после, като търсим помощ и закрила от Бог, Той все едно не ни чува...За да искаме Бог да ни помогне в такива ситуации е нужно първо да се покаем за всички грехове (осъзнати и такива, извършени поради незнание).Бог е многомилостив и прощава винаги, и трябва всячески да се стремим да се борим с тези небоугодни хора, така вече можем да искаме помощ от Триединният Бог-Бог Отец, Исус Христос и Святи Дух.Дори само името Исус Христос може да прогони такива сенки, нечисти духове и бесове.Аз лично минах по този път, вече го няма този панически страх от тъмното и нощем не треперя вече като лист.

# 479
Записвам числата и ги пуснах за утрешния тираж с 5-те милиона. Последното число, което ми трябваше записах след като сънувах някакъв мъж, който ми каза:"Запомни моят номер. Последната цифра е 7". Дори и да не спечеля утре ще си пускам тези числа.

Общи условия

Активация на акаунт