Случи ми се нещо странно X

• 132 414
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Ами те нашите отношения с свекървата са сложни тя беше един кошмар от начаклото на връзката ни с мъжа ми претърпях голям тромоз от нейна страна ,бях си обещала че след като родя няма да и го покажа и имам причини за това но са доста и няма да ги изброявам,но с свекъра колкото и малко пъти да сме се видели винаги е бил весел човек и ме харесваше даже я обвиняваше че заради нея ходим по квартири 8 год.Къщата не е осветявана ,не съм вярваща нито кръстена и малкия също не е ,никога не съм вярвала и самите събития в живота ми не ми помагат да повярвам в нещо добро почти умряхме с малкия при раждането,при което сега има и последствия както за мен,така и за него той е с аутизъм и хиперактивност

# 451
  • Sofia
...кръстете се и двамата,може и да не си вярваща,но го направи/освен ако не си  от друга вяра/...ще се променят нещата Praynig

Имам приятелка,също атеист,но е кръстена,не ходи в църква,не пали свещи...но въпреки това кръсти и трите си деца

# 452
  • В.Търново
Трябва да отидеш при някой ясновидец, но изпитан, да не е шарлатанин.Възможно е да се явяват духове с нечиста сила, това е опасно.

# 453
  • Sofia
има попове екзорсисти,отец Гелеманов

# 454
Може и да го направя това с кръстенето ,не съм от друга вяра ,просто не вярвам в нещо без да съм го видяла,но наистина ме е страх за тези черни сенки и според мен не е нещо добро защото изтръпвам.Ходила съм в църква няколко пъти само един път съм запалила свещ ,опитах се да я забода там на пясъка и свещта се огъна на две ,опитах се да я изправя ,но не се получи от тогава не съм влизала в църква.

# 455
  • Sofia
Избери си църква,поговори и за проблемите си с отчето и се реши на тази стъпка,ще видиш,че всичко ще се промени в положителна посока Hug

# 456
Само със семейството си съм споделяла до сега и не мисля че някой страничен пък било то и поп ще ми повярва най вероятно ако взема да кажа на някой психиатър какво съм видяла ще ме затворят в лудница,дори и аз самата не бих повярвала ако това не се случваше на мен, а на страничен човек. Но ще взема да се кръстя с малкия и ще извикам поп да прикади в апартамента. Ако някой знае добра гледачка-ясновидка от Варна да сподели бих искала да видя какво ще ми каже. И благодаря за съветите Simple Smile

# 457
# 458

Благодаря за информацията а ти ходила ли си при него?

# 459
  • Sofia
не,не ми се е налагало...но съм го гледала в едно предаване за ясновидци,там той спечели и само добри отзиви за него съм чувала,казват,че и пари не взимал,но не знам със сигурност...може да му пишеш и обясниш всичко,което ти се е случило или да се обадиш първо

# 460
не,не ми се е налагало...но съм го гледала в едно предаване за ясновидци,там той спечели и само добри отзиви за него съм чувала,казват,че и пари не взимал,но не знам със сигурност...може да му пишеш и обясниш всичко,което ти се е случило или да се обадиш първо

Мерси сега се зачетох в сайта ще гледам в най скоро време да му пиша

# 461
  • Sofia
Ив_85,извинявай,не искам да те обърквам и подвеждам,но снощи прочетох и не много добри отзиви и коментари за въпросния ясновидец,така че внимавай,проучи за някой друг в района

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 09:25 от Doli

# 462
Не съм по темата, но да се изкажа за въпросния ясновидец - познавал ми е някои неща, а други не (напр. беше категоричен, че ММ няма да ми е съпруг, а не се оказа така).
На моя позната прави процедура за изчиставене от негативна енергия ( даде ѝ светена вода, която да ползва 10 дена ) и тя е доволна.

# 463
  • Sofia
скъпо ли взима Money

# 464
Ами аз ходих преди доста години, но по-скоро не беше много скъпо, чувала съм за по-високи цени Shocked

Общи условия

Активация на акаунт