Случи ми се нещо странно X

• 132 447
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
На някой направил ли му е впечатление, че през месеците февруари и март тази година дните с датите съвпадат едно към едно, с изключение на 29, 30 и 31 март?  newsm78
Побут Simple Smile
Много щях да се притесня, ако не съвпадаха.  Laughing

# 436
Наскоро ми се случи нещо . Винаги когато влизам да се къпя си свалям годежния пръстен , защото ми е малко голям и пада като се намокря , когато го сваля винаги го слагам в джобчето на халата . Тъкмо се преобличах в стаята , която беше на баща ми Бог да го прости . И не знам от къде  ми дойде да оставя пръстена на един от шкафовете , обаче си го взех и си го прибрах в джобчето и  изръсих нещо от сорта на " А не няма да го оставям тука , че тати ще го скрие , той сигурно щеше да е много сърдит , че съм си намерила друг мъж " , казах го през смях ей така на шега , а и не знам как ми дойде на ум .
Малко по късно през деня си поглеждам ръката и гледам , че пръстена го няма . Реших , че пак съм забравила да го извадя от халата , но го нямаше там . 5 дена преобръщах всичко , вдигнах къщата с краката на горе , лазих по земята , местих мебели , а пустия халат го въртях , тръсках го ,изследвах го като тракийско съкровище . Всичко обърнах , няма го и го няма . В крайна сметка се примирих , че сигурно съм забравила да го сваля и не помня и се бъркам и е паднал в канала , не намирах никакво обяснение и реших да използвам това . Не щеш ли точно на Свети Валентин , тръгвам да се къпя слагам си халата и чух някакво търкулване - беше пръстена и сякаш падна от нищо-то . А повярвайте ми бях огледала халата стотици пъти и всички други вещи в стаята .
Почуствах сякаш това е някакъв знак от баща ми , не знам какво се е случило , но аз го приемам така и бях много щастлива и изплашена едновременно  . Simple Smile

# 437
На мен пък проблема ми винаги е бил в сънищата.... понякога имам чувството,че повечето от спомените ми са сънища Shocked  ooooh!

# 438
Който има сомнамбул у дома да слага допълнителни райбери на прозорци и тераси,горе високо,и да маха ключовете от вратата,иначе няма страшно,и двете ми деца са такива но по рядко ходят,повече говорят,голямата става,яде в кухнята,говоря и ,и на сутринта нищо не помни.Аз ако съм много ама много стресирана и под пара също ходя насън,даже излизам навън,ужас,и после-няма спомен newsm78

# 439
  • До морето :)
На някой направил ли му е впечатление, че през месеците февруари и март тази година дните с датите съвпадат едно към едно, с изключение на 29, 30 и 31 март?  newsm78
Побут Simple Smile
Много щях да се притесня, ако не съвпадаха.  Laughing
Това е като: Само веднъж а 645 години месец януари има 5 съботи, недели и понеделника! Пожелай си нещо и ще ти се сбъдне!
Иди обяснявай, че това се случва на всеки 5-6 години Simple Smile)))))

# 440
  • Sofia
не мисля,че е нещо странно,сега погледнах календара за тази година...с едни и същи дни от седмицата са и месеците април и юли,септември и декември,януари и октомври...няма как да е друго

# 441
Аз пък одеве погледнах часовника и показваше 12:12  hahaha Много странно  Joy
Сетих се за една позната  Crazy която като видеше, че часа е 11:11 и си целуваше телефона, даже и на нас ни предлагаше да направим същото...

# 442
  • Sofia
детинщини Whistling

# 443
Интересна тема!
вместо запис!
Не е кой знае какво , но винаги ми е било странно и чудно!
Преди години като учех в Варна, мн. често ми се случваше, като си помисля за нашите или да се сетя за тях и след около 5-10 минути майка ми ми звънеше... сякаш ми четеше мислите. Случвало ми се е и обратното. Да и се обадя, и тя ми вика "точно си мислех за теб. Или пък точно взех телефона да ти се обадя, и той звъни...

# 444
Интересна тема!
вместо запис!
Не е кой знае какво , но винаги ми е било странно и чудно!
Преди години като учех в Варна, мн. често ми се случваше, като си помисля за нашите или да се сетя за тях и след около 5-10 минути майка ми ми звънеше... сякаш ми четеше мислите. Случвало ми се е и обратното. Да и се обадя, и тя ми вика "точно си мислех за теб. Или пък точно взех телефона да ти се обадя, и той звъни...
Хората които са кръвно свързани са така,и не само те,човека явно притежава повече от това което се знае...или се мисли че  се знае,шесто чувство,сънища с видения за бъдещи събития,левитация и др.

# 445
  • В.Търново
Аз пък одеве погледнах часовника и показваше 12:12  hahaha Много странно  Joy
Сетих се за една позната  Crazy която като видеше, че часа е 11:11 и си целуваше телефона, даже и на нас ни предлагаше да направим същото...
Това е извън темата, но като бяхме деца и видехме 11:11ч давахме три въздушни целувки към часовника и си намисляхме желание.Лапешка работа.  Laughing
За да не спамя съвсем, се сетих нещо....
Имаше един период, в който забелязах, че се будя по едно и също време нощем.В 1:10ч.По-скоро някой ме будеше, ставаше изведнъж , все едно спиш дълбок сън и нещо внзапно те събужда още преди да си се осъзнал, че си буден.
Имала съм и два, три пъти по-тежки от тези събуждания преди да ми се върне астралното тяло , ужасно чувство е.

# 446
Здравейте от доста време съм си отбелязала темата и я следя от време на време и не можех да се наканя да споделя историята си. И така се реших най после с риск да ме сметнете за луда или да си помислите че всичко това е по скоро като сценарий на филм.
Когато бях някъде към 6-7 клас не помня точно от тогава минаха много години-сега съм на 28. Седя в хола на апартамента ни сама на една голяма маса и чета по някакъв предмет мисля че беше география и изведнъж с периферното си зрение виждам на другия край на масата изпод нея се показва една грозна космата с дълги нокти рака ,аз се вцепених от ужас ,не знам защо първата ми асоциация от видяното е че това е дявола.Затворих очи и ги стиснах силно когато ги отворих пред мен изникна някаква странна картина гориста местност ,самолети които я бомбардират,затворих си очите отново и се опитах да се осъзная ,след като си отворих очите видях че ръката е изчезнала ,събрах смелост за да погледна под масата нямаше нищо,вратата за другата стая беше зад мен така че си взех учебника и се измъкнах на заден ход.След това влязох в кухнята където беше цялото ми семейство и мълчах и гледах в една точка като се опитвах да осъзная какво се случи ме беше срам да им споделя.Обаче майка ми  забеляза че ми има нещо и ме попита, какво има лошо ли ти е че си пребледняла ,аз разказах какво се случи и те всички млъкнаха и се чудеха какво да ми отговорят.При което майка ми каза сигурно си изморена привидяло ти си е все едно съм си го измислила, а то беше вечер и тъкмо щяха да дават новини и в този момент казват че е почнала война в Косово дават същата картина която  беше изникнала пред мен. Нашите се учудиха от къде знам предварително че ще има война но предположиха че съм чула радио или новини преди това да се говори за нещо такова и съм си го измислила. След тази случка нямаше подобни халюцинации и аз се успокоих. Преместихме се в друг апартамент. И един ден седя и говоря с майка ми аз съм срещу прозореца и изведнъж пак видение-един самолет изведнъж се блъска в една висока сграда при което от там почват да скачат хора ,скочих от дивана и залепнах за прозореца ,като знам че на среща няма високи сгради а един блок 7 етажа а като че ли не видях него и казвам на майка ми видя ли един самолет се блъсна в блока. Майка ми скочи и вика къде нищо няма и аз се обедих че е така и се чуствах много объркана помислих че полудявам и майка ми беше готова да ме води на психиатър съмнявахме се за шизофрения. Но 2 дена след това докато гледахме една съпунка изведнъж я спряха и аз еее тъкмо да се карам и Атентата по кулите близнаци. Гледахме мълчаливо и изведнъж майка ми се обърна и каза -Ти преди 2 дена не видя ли самолет да се блъска в висока сгради и хората да скачат от нея ,как е възможно да знаеш предварително,някак си вече не ме мислеше за луда но се притесни . След това виденията спряха докато не забременях й тогава и в друг апартамент виждах вече тъмни сенки преминаващи в коридора,споделих с мъжа ми а той не повярва докато ,един ден аз ,той и котката ми седяхме в кухнята и изведнъж виждам пак една сянка да преминава,най интересното че с котката ми гледахме в една посока и тя се скри под леглото под мен,веднага казах на мъжа ми видя ли и котката видя има някой в апартамента ,а беше заключено той стана провери и ми каза видях че и двамата се стреснахте от нещо но аз не го видях и вече ти вярвам.Родих и нещата спряха за известно време помислих си че най вероятно в онзи апартамент е имало дух,но при всяко местене пак започвах да виждам тези сенки.Сега живея в апартамента на свекървата и свекъра той почина на вилата не е умирал тук но тук все още има негови неща ,предмети дрехи. Нямаше никакъв проблем докато не замина мъжа ми на път преди 6 месеца.Същата вечер в която той замина към 3 вечерта аз се събудих по едно време и бях в полу сънено състояние,чух щракането на бравата и скърцането на вратата погледнах един мъж в черно с костюм стоеше и ме гледаше опитах се да мръдна но не можех ( не ми се случва за първи път но никога до сега не съм виждала толкова реален и изразен образ) изведнъж се завъртя към леглото на детето и тръгна към него изпитах ужас опитах се с всички сили да мръдна премигах за да се събудя и се получи направо подскочих погледнах към вратата наистина беше широко отворена ,станах светнах погледнах си часовника като помислих че е бил мъжа ми а аз съм сънувала беше -5 сутринта,претърсих всички стаи прозорци и входната врата не е бил и крадец беше заключено навсякъде.Този мъж се появи и няколко месеца след това но този път в 2 часа вечерта го видях долу пред хода и гледаше към терасата в следващия миг който погледнах не беше там.Продължавам да виждам черни сенки около мен и вече бях готова да ходя на психиатър,докато детето не ми каза едни ден -Мамо искаш ли да ти кажа една тайна чичкото с костюма е на терасата,направо изтръпнах и сега ме побиват тръпки като се сетя ,не знам вече какво да правя защо и детето ги вижда той е на 5 годинки
Извинявам се много за дългия и объркан разказ имах вече нужда да споделя с някой и евентулно да ме посъветвате нещо.

# 447
  • Sofia
Ох,разтрепера ме,не трябваше да го чета това вечерта newsm43

Явно е,че имаш някаква способност,добре е да провериш уменията си при някой запознат с паранормалното...може би си предала дарбата си и на детето,най-важното е да не се плашиш ти и малкото..
Дядото виждал ли е внучето или е починал преди раждането?

# 448
Виждал го е и почина от цироза беше много зле в болница и ние не отидохме да го видим имам чуството че в този апартамент може да е неговия дух,защото се появи след като мъжа ми замина и от тогава постоянно присвяткат лампите  и гърмят не помня вече колко смених за 6 месеца в началото се стрясках,но вече мога да каза че само като видя нещо после бързо го забравям,по ме притесни това че малкия го е видял и го каза пред всички, те даже се засмяха и се бъзикаха дали  там държа любовника ,споделях с майка ми и сестра ми и вече не им беше до смях при което майка ми каза че е виждала малкия да се заглежда в празно пространство,което ме притесни какво вижда защото аз бях на около 15 а той е още малък и не знам как възприема видяното ,но като го гледам на игра.

# 449
  • Sofia
В апартамента идвал ли е поп да пречисти/прикади след като е починал свекъра ти?Ходите ли на гроба му,по Задушница раздавате ли за помен....

Общи условия

Активация на акаунт