Случи ми се нещо странно X

• 132 327
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • Plovdiv
Наскоро се присетих за нещо, от което ме побиват тръпки. Като малка имах една кукла, от която изпитвах истински страх и ужас. Не исках даже да я гледам, да не говорим да трябва да я пипна. Както и да е, куклата отдавна я няма в къщата на родителите ми вече са правени два ремонта след нея. Абе с две думи от около 12 години куклата е в забвение.
Интересното е, че 5-6 години след изхвърлянето на това зловещо нещо заминах да уча в Англия и една вечер сънувах, че тя ме е намерила там и се спотайва под леглото ми. Вярвайте с дни не можех да събера сили да погледна отдолу.
Историята не свършва до тук. Преди две години се преместихме да живеем с мъжа ми в собствен апартамент, но преди известно време сънувах абсолютно същия сън, че куклата ме е намерила и седи до леглото и ме гледа втренчено. Даже докато пиша това и настръхвам.

# 586
  • София
Явно не е кукла,а нещо което те преследва. Дух,демон или нещо подобно ,което не е добронамерено. Сложете си икона,осветете жилището и пръскайте със светена вода периодично. Дано помогне ,мисли си само хубави неща и не за тази кукла  Hug

# 587
Никакви демони не са според мен. За твое успокоение може да си направите. Ритуалите, но за мен тази кукла е свързана с нещо в детството ти, което в момента не осъзнаваш. Почти всеки е имал такива играчки, върху които е проектирал страховете си. При мен беше един палячо, отвратително нещо.

# 588
  • София
Не всичко си има обяснение на този свят Simple Smile

# 589
  • София
Никакви демони не са според мен.
И според мен няма нищо мистериозно.
Просто жената е била много впечатлена в негативен план, затова я преследва и в сънищата този страх.
Аз и до ден днешен сънувам, че ме изпитват по математика и за мен това си е кошмар, а не зъл демон.  Mr. Green

# 590
Да и аз като дете непрекъснато сънувах как някакви хора, живеещи в отсрещния блок и имащи червена завеса на прозореца си опитват да ме отвлекат... явно просто бях гледала прекалено много епизоди на Туин Пийкс в крехка възраст... с тези червени пердета  hahaha

# 591
  • София
Охх, днес се замислих за нещо, което стана преди дни и започвам да се притеснявам...
Живея в къща, на един от прозорците на вторият етаж има мушкато, преди няколко дни  майка ми намери в саксията нещо като жълтък, просто го взе от саксията, каза, че й прилича на такова, аз го мернах набързо и видях само, че е жълто топче и докато успея да й кажа  "Чакай да видя и аз" тя вече го беше хвърлила в тревата на улицата.  ooooh! Не обърнах внимание, но днес се зачетох назад в темите и попаднах на постове за магии и как не трябва да се докосва предмета... Уж не вярвам в подобни неща, тоест, вярвам, че магия се прави посредством силата на енергията, на мисълта, а не на някакви предмети. Но все пак става въпрос за най-обичният ми човек - майка ми, а знаете, че за близките си човек винаги се притеснява и при най-малкото. Моля ви, някакви идеи/съвети какво може да е било това, ако е било жълтък откъде може да се е появил там, имаме много птички наоколо, но това приличаше на сварен жълтък...  cry

# 592
Милена, не се притеснявай, де  Hug
Не че съм запозната с технологията на магиите, но мисля, че магии се правят със сурови яйца, не със сварени  Peace

# 593
  • Sofia
Ако имате малко дете може там да си е сложило яйцето,което не е искало да яде...Преди години сестра ми си слагаше сандвичите и друга храна в шкафовете на бюрото си,натъпкани в дъното...Майка ми ги откри след години,мухлясали,а се чудехме от къде идваше тази миризма дълго време....

# 594
  • София
Благодаря за успокоението, момичета!  Hug
Ами, в момента сме само аз и майка ми, друг в къщата не е влизал, освен едни майстори за покрива, но те пък да оставят жълтък...  newsm78 Иначе те имаха достъп до това място  Rolling Eyes
Според приятелят ми е яйце на пиле, което е било пробито с клюн и изпито, а жълтъка е станал такъв в последствие... Нещо май ме пързаля и си измисля, какво мислите?  Laughing

# 595
  • Sofia
значи може майсторите да са го оставили,но не с цел магия...не го мисли толкова

на вилата сутрин съм намирала на поляната цели яйца или черупки и си мислих,че някой от комшиите ми ги подхвърля,а се оказа,че е една белка,която краде яйцата от кокошарниците на съседите и се е настанила в нашия двор м/у дървата за огрев

# 596
Разказаните истории ми припомниха, за нещо което изживях преди време. Извинете за офф топика ...  Embarassed Дребната бе около 3 годишна и сме на селото на моя мъж. Аз съм градско момиче и си признавам, че онези малки варосани стаи, тъмни ръбати мебели с малки дупчици от дървояди и прозорци със здрави решетки никак не ми допадат. Там никой не живее отдавна, но се ползва за лятна къща сегиз тогиз от роднини.
Та бяхме ние там и спим в стаята с голямо легло. Детето между нас, в стаята толкова тъмно, че в окото да си бръкна няма да разбера докато не ме заболи. По мое настояване, за да влезе светлина, оставяме завесите дръпнати макар прозорците да гледат директно към улицата и всеки може да надникне /или пък да ни оплюе  Crazy/ Оставена от далечни съседи светната през нощта лампа процежда лъчи в стаята.
Събуждам се през нощта от усещането, че нещо в стаята се движи. Напипвам спящото до мен дете и тъкмо да видя и мъжа ми дали диша  Embarassed /добре де предполагам не само аз проверявам дали дишат като ме гони параноята/  когато в рамката на прозореца нещо голямо и тъмно се размърда. Е няма такъв ужас!  Shocked Не се разпищях щото ума ми подсказваше, че ще изкарам акъла на детето ама наум пищях ли пищях полу седнала в леглото. И панически се чудех какво да направя когато голямото тъмно каза:
- И ти ли го чуя тоя звук? - с гласа на мъжа ми!
Чул нещо си там на улицата и решил, че му точели бензина от спряната наблизо кола!!!  Rolling Eyes Станал и се спотайвал до прозореца дебнейки крадците. Леле как ме изплаши не е истина!  Crazy

Laughing Laughing Laughing Да вземеш да пропишеш книги! И друг път, като съм те чела съм се смяла с глас  bouquet

# 597
  • София
Благодаря отново за успокоението!  Hug При мен белки няма, но има катерички, едва ли те разнасят яйца, но все пак...  Laughing
 Сетих се за една легенда, свързана със село Гложене, която приятелят ми ми е разказвал. Преди години изчезнала икона от Гложенският манастир, която така и не била открита. В селото започнали да се случват нещастия и хората се допитали до врачка, която им казала, че иконата и била открадната и докато не бъде върната на всяка високосна година селото ще взима жертви. Приятелят ми знае за няколко трагични случая, които са станали именно на високосна година, не ги помни всичките. Кметът загинал нелепо, катастрофирал е негов познат, друг се е самоубил...Приятелят ми е преживял тежка катастрофа във въпросното село - 7 човека, още са били младежи, са се накачулили в една кола, катастрофирали, той и още 3 души оцеляват, останалите загиват. Пак на високосна година и един човек се самоубил в селото...  Sad Най-вероятно е съвпадение, нещастни случай стават постоянно, но това все пак е не голямо село и не се случват подобни неща толкова често...  Rolling Eyes
Сетих се да попитам -някой от вас ходил ли е някога на врачка? Въобще какво ви е мнението за това?  Thinking Винаги ми е било любопитно тези, които познават и не са шарлатани, как го правят, как познават тези неща...  Rolling Eyes

# 598
Аз съм ходила на врачки.Първия път ми гледаха на карти,отидох на майтап,тя ми наговори куп неща,на които се смях,но само след половин година започнаха да се случват и веднага се сетих за нея.Врачката ми каза,че ще се разделя с тогавашния си приятел,ще отида да уча в друг град,ще ме приемат първо желание,първо класиране и тогава пътищата ни с моя приятел ще се разделят,а аз ще се срещна с мъжа на живота си-по-голям,висок,със зелени очи и черна коса,от друг град,където ще отида да живея при него и няма да работя,а много ще пътувам.Каза,че ще имаме момченце и момиченце.Всичко се е сбъднало Shocked Само все още не сме решили да започнем с опитите,но след като всичко се сбъдна,убедена съм какво ще е първото ни бебче Grinning Heart Eyes
Миналия месец с приятелки ходихме да ни гледат на кафе-на тях всичко позна,на мен нищо не ми каза...Явно си е до човек.Аз вярвам донякъде,а за губене на време нямам нищо против да отида.Само ходжи не признавам!!!Веднъж отидох с една колежка,и след срещата с ходжата около година ми се случваха само ужасни неща!Затова не ви препоръчвам...

# 599
За врачките - аз съм ходила като тийнейджърка на много, в най-различни градове - никога нищо не ми познават  Joy Ние сами ковем съдбата си, хора. Склонна съм да вярвам, че при всеки е различно, зависи от това, какво е избрала душата преди да дойде на Земята. Някои си поставят определени събития, като корективи, които да им се случат. Всичко останало го решаваме ние, а после си плащаме за това  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт