. В къщата живееше прабаба ми (майката на баба ми която почина). И се оказа,че в този момент наистина не е имало никой в къщата.След случката когато разпитах... кой,къде и как...прабаба ми каза,че била в съседите

Аз си имам свое обяснение, свързано с квантови частици, но не мога да отрека, че понякога се учудвам сама на себе си. Та мисълта ми беше, че ние и науката, която познаваме, оперираме в много малка сфера на познанието - още хиляди неща не знаем, просто се опитваме да си обясним по рационален начин необяснимото.
Няма да забравя усещането, че нещо отзад ще ме хване всеки момент. Голяма вече жена и да не зацепя, че става обикновено земетресение... Толкова години са минали и знам, че беше невероятно, но чисто съвпадение, но пак не бих се осмелила да викам духове...
Аз си имам свое обяснение, свързано с квантови частици, но не мога да отрека, че понякога се учудвам сама на себе си. Та мисълта ми беше, че ние и науката, която познаваме, оперираме в много малка сфера на познанието - още хиляди неща не знаем, просто се опитваме да си обясним по рационален начин необяснимото. Препоръчани теми