Случи ми се нещо странно X

• 132 272
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Не винаги случва ми се от време на време, мисля че съм по чувствителна към тези неща , понякога ми се е случвало да виждам някои неща ,които по късно се случват или идват като натрапчиви мисли , но не се получава когато искам , всичко става спонтанно .

Имах предвид на каква възраст започнаха?

# 61
на 17 години видях ангел това беше първата ми среща със същество не от това измерение , но не е ставало нищо особено , като някаква случка която да отключи тези видения или поне , не е било нещо фрапантно което да запомня

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 12:09 от rosi-bosi 83

# 62
  • Варна
Благодаря за отговора!  bouquet

# 63
rosi-bosi 83, според мен това видение на мъжа,целунал те, е породено от някакво състояние преди същинския сън...т.е. нещо като унасяне, неосъзнато сънуване. Ти си поредния човек, когото чета, че вижда нещо и след това заспива веднага. Това ме кара да мисля, че всичко се дължи на някакъв сън...полусън....в тази фаза. И аз не знам как да го нарека точно.

На мен много често ми се е случвало малко преди да заспя да ми се причуе глас примерно, или че някой ми споменава името, но много ясно го чувам и после веднага заспивам. И си го обяснявам точно така- причуване (при теб привиждане) малко преди заспиване  Thinking
Иначе нямам обяснение как човек ще заспи спокойно веднага, ако наистина види нещо толкова странно и неестествено.

# 64
  • Балчик
Къде беше темата за сънищата? Дали там ще може някой да ми разтълкува снощния сън- цветущо еротичен, с човек, с когото наяве не бих предположила такова развитие. Защо така, какви ги сънувам?  Laughing

# 65
Къде беше темата за сънищата? Дали там ще може някой да ми разтълкува снощния сън- цветущо еротичен, с човек, с когото наяве не бих предположила такова развитие. Защо така, какви ги сънувам?  Laughing
Заповядай Simple Smile
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=717658

# 66
..

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 08:59 от пух таласъм

# 67
  • В.Търново
Здравейте Прекрасни Simple Smile радвам се , че не съм сама в странните ми случки. Снощи ми се случи нещо което не ми дава мира ,имам много странни истории , но снощната ме накара да потърся в нета какво ми се случи в действителност. Та лягам си на спалнята с малкия ми син и мъжа ми и вече се унасям, с отворени очи съм и слушам телевизора, даваха някакъв  филм ,който мъжа ми гледаше. Аз бях в средата на леглото между мен и мъжа ми се появи мъж със зелена риза виждах го само до подмишниците .Усмихна се и ме целуна по бузата. Не се уплаших , размърдах се, затворих очи и заспах моментално  .Но днес цял ден мисля" кой беше този човек?" Ако някой има мнение ,ще се радвам да прочета Simple Smile

Да не си изпаднала в състояние на осъзнат сън?

# 68
Здравейте Прекрасни Simple Smile радвам се , че не съм сама в странните ми случки. Снощи ми се случи нещо което не ми дава мира ,имам много странни истории , но снощната ме накара да потърся в нета какво ми се случи в действителност. Та лягам си на спалнята с малкия ми син и мъжа ми и вече се унасям, с отворени очи съм и слушам телевизора, даваха някакъв  филм ,който мъжа ми гледаше. Аз бях в средата на леглото между мен и мъжа ми се появи мъж със зелена риза виждах го само до подмишниците .Усмихна се и ме целуна по бузата. Не се уплаших , размърдах се, затворих очи и заспах моментално  .Но днес цял ден мисля" кой беше този човек?" Ако някой има мнение ,ще се радвам да прочета Simple Smile

Да не си изпаднала в състояние на осъзнат сън?
Убедена съм , че бях напълно будна ,със всяка моя фибра усетих присъствие .

Последна редакция: пт, 30 авг 2013, 21:25 от rosi-bosi 83

# 69
rosi-bosi 83, според мен това видение на мъжа,целунал те, е породено от някакво състояние преди същинския сън...т.е. нещо като унасяне, неосъзнато сънуване. Ти си поредния човек, когото чета, че вижда нещо и след това заспива веднага. Това ме кара да мисля, че всичко се дължи на някакъв сън...полусън....в тази фаза. И аз не знам как да го нарека точно.

На мен много често ми се е случвало малко преди да заспя да ми се причуе глас примерно, или че някой ми споменава името, но много ясно го чувам и после веднага заспивам. И си го обяснявам точно така- причуване (при теб привиждане) малко преди заспиване  Thinking
Иначе нямам обяснение как човек ще заспи спокойно веднага, ако наистина види нещо толкова странно и неестествено.
аз бях напълно будна ,усещах малкия как си играе с косата ми, чувах филма ,очите ми бяха отворени ,правех планове за следващия ден .............но това което казваш е наистина много интересно . Нали вещите в тези неща обясняват ,че точно тогава преди да заспиш влизаш в някакво състояние на нито сън нито будност (което те предизвикват по редица начини- опиати, хипноза , медитация и др . ) сякаш си в осъзнато-подсъзнателно ниво и можеш да се докоснеш до други светове май съвсем не ни се причува и привижда , а наистина чуваме и виждаме . Чела съм , че ако успееш да осъзнаеш, че си в това ниво може да направиш проекция на някакво желание и то да се сбъдне -пробвала съм ,но май ми трябват доста упражнения .Заспивам винаги преди да съм завършила желанието си Grinning

# 70
  • Балчик

аз бях напълно будна ,усещах малкия как си играе с косата ми, чувах филма ,очите ми бяха отворени ,правех планове за следващия ден .............но това което казваш е наистина много интересно . Нали вещите в тези неща обясняват ,че точно тогава преди да заспиш влизаш в някакво състояние на нито сън нито будност (което те предизвикват по редица начини- опиати, хипноза , медитация и др . ) сякаш си в осъзнато-подсъзнателно ниво и можеш да се докоснеш до други светове май съвсем не ни се причува и привижда , а наистина чуваме и виждаме . Чела съм , че ако успееш да осъзнаеш, че си в това ниво може да направиш проекция на някакво желание и то да се сбъдне -пробвала съм ,но май ми трябват доста упражнения .Заспивам винаги преди да съм завършила желанието си Grinning
Когато човек е в дрямка или започва да заспива , мозъка влиза в алфа-ритъм. В това състояние , човек наистина може осъзнато да се докосне до други си състояния.

# 71
Аз не помня дали съм го разказвала или само съм си мислела...

Мъжа ми имаше един телефон който в един момент спря да работи,не искаше за се включи,нито да се зарежда, никакви признаци на живот. Бяхме го захвърлили в един шкаф.
Една сутрин,преди 3 години, ставаме сутринта и пием кафе и той казва:
-Знаеш ли че сънувах,че оня телефон..
Аз: -нокията,сме го разглобили..
Той:-и като го сглобихме, проработи!

И двамата се гледахме като треснати!
Щях да падна! И двамата го бяхме сънували! Веднага изровихме телефона и го разглобихме.Имаше някакво метално парченце което се движеше свободно вътре в телефона.Махнахме го,сглобихме го и телефона светна! И в момента точно  него ползва.

# 72
Напоследък все повече се чудя - как се различават тези "специални усещания" от халюцинациите..?  Как става ясно за кое от двете иде реч?  Thinking

# 73
  • Балчик
Напоследък все повече се чудя - как се различават тези "специални усещания" от халюцинациите..?  Как става ясно за кое от двете иде реч?  Thinking

В зависимост от това в какво вярваш. Laughing

# 74
Лелееее, момичета,едва следобед е, а такива тръпки ме побиха...  #Crazy
Както съм и в нов апартамент, надявам се да не умра от страх довечера, че като се знам..
Иначе и на мен са ми се случвали странни неща, но като по-малка.
Известно време след като майка ми почина, един ден аз бях навън в градината и почиствах, както си държах метлата чух гласа й, да ме вика по име, и то 2-3 пъти го повтори. Но беше някак различен, по-далечен ми се стори, сякаш идва от другаде. Беше много тих. Обърнах се рязко, а баба ми беше до мен. Попитах е дали е чула нещо, дали ме вика някой или тя самата. Каза не. Обясних й какво съм чула и тя се разплака, каза, че майка ми иска да си поговори с мен. Докато чувах гласа, усещах и някакво странно присъствие. Бях вцепенена и за миг не виждах и чувах нищо наоколо си. После сякаш се "събудих".

Друг случай е след години, прибирам се късно една вечер и се качвам по стълбите. Мимоходом посягам към лампата във входа, но преди да цъкна се заковах на мястото си. На горните стълби в ъгъла до прозореца имаше човек. Беше с дълго палто и шапка. Още ми е пред очите и настръхвам като се сетя. Когато успях да цъкна вече го нямаше. От тогава съм много по-страхлива, относно тъмнината. Даже спя понякога на нощна лампа. И когато се прибирам винаги настоявам приятеля ми да ме изпраща и задължително той се качва по стълбите, цъка лампата и аз тогава се прибирам.

Общи условия

Активация на акаунт