На тоя твоя човек му е трябвало огледалото в банята по някоя прозаична причина.. Да гледа нещо някъде по себе си, където не може да се види със окаченото на стената.

(Маниак съм на тема свещички и постоянно си паля ароматни свещи,неароматни,черни,червени,зелени,бели,всякакви.От около осемгодишна съм влюбена в свещи,не зная защо.)

.Моята пра-баба дойде при мен,защото леля ми(т.е.-дъщеря ѝ) не може да я гледа тази седмица,защото имала много работа.Та,говорим си ние,аз съм пуснала телевизията,върви там нещо,ние си говорим и тя ми говори за някакви наши роднини,съседи и прочие,които се изклали,удушили и т.н....Последната история,която ми разказа беше за някакви техни съседи,едно семейство-Дете,съпруг и съпруга.Съпруга на жената много я биел,съпругата починала млада,а била много красива и добра женичка.Съпругът бил много едър,все намръщен,рус мъж.Дъщерята твърдяла,че бащата(съпруга) убил майката(съпругата),докато жената била заспала,мъжът я хванал,съборил я и ѝ ударил главата в земята,скоро и той се споминал...*Баба ми прави една пауза,аз си мисля,че е забравила какво следва* По едно време решавам да си извъртя погледа към нея.Заспала седнала и съответно последва едно „Топуррр!“ и баба ми пада по лице и си удря главата в земята.Това се случва за секунди,а аз виждам последния момент,докато тя вече пада.Е,вдигнах я,позасмя се,сложих ѝ компрес,всичко добре.След няколко минути сестра ми се обажда и иска да чуе баба,слагам я на високоговорител,поговориха си и по едно време чувам,че сестра ми казва „Ти знаеш ли,че преди малко аз задрямах?Сънувах един такъв гаден рус мъж,беше много ядосан и имаше една олигофренска и извратена усмивка“...И двете с баба ми сме

Препоръчани теми