Случи ми се нещо странно X

• 132 416
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
 Crazy

На тоя твоя човек му е трябвало огледалото в банята по някоя прозаична причина.. Да гледа нещо някъде по себе си, където не може да се види със окаченото на стената.  Whistling

# 361
не е такъв случая)

човека идва, взима, или оставя "нещо" и си заминава

не му трябва огледало за тази цел  Laughing
определено си има цели, добре че  трудно ме хващат такива неща  Sick
даже бих казала се получава точно обратно на очакванията му)

# 362
А ти все пак пита ли въпросния човек какво прави това огледало в банята ти? Може просто да му/й го върнеш и да видиш каква ще е реакцията. Досега не съм чувала нищо за огледала освен, че ако счупиш някое ти носи 7 години нещастна любов, в което изобщо не вярвам. Колкото и разпространено да е мнението, че можеш просто да изпратиш негативна енергия срещу някого или да му оставиш нещо омагьосно, много малко хора са способни да навредят по такъв начин. Иначе всеки щеше да бъде своеворода магьосник и изобщо нямаше да се поставя под съмнение съществуването на такива умения.  Peace

# 363
  • Балчик

И това всяка вечер. Може би се дължи на страха ми от тъмното или от годините, знам ли   33uu

С тия симптоми си за тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756756.msg27050354#msg27050354

# 364
  • София
Да попитам нещо.
току що открих някакво малко огледало на рафта в банята
....
достъп до банята ми е имал само един човек освен мен в последно време Confused
да добавя, с въпросния човек не съм в добри отношения

Какво изобщо търси у вас?

# 365
Хайде записвам се и аз.Следя тези теми от година-две и после спрях,за което реално много съжалявам и съм изпуснала и тази,и предната ви темичка.Сега и двете ще ги дочитам разбъркано.

(Мислех да е само запис поста ми,ама ето,че имам какво да кажа.)От няколко седмици чувствам странно и натрапчиво присъствие в апартамента си,а аз през деветдесет и девет процента от времето съм сама.Веднъж на синя луна да поканя някоя приятелка/приятел.И така това присъствие се превърна постепенно в падащи от самосебе си предмети,пискливи гласове до леглото ми,които говорят на неразбираем език,изчезващи предмети,най-вече свещи,което е огромна загуба за мен.  Sob (Маниак съм на тема свещички и постоянно си паля ароматни свещи,неароматни,черни,червени,зелени,бели,всякакви.От около осемгодишна съм влюбена в свещи,не зная защо.)
Не съм сигурна какво става с мен,аз ли полудявам нещо или...?И да не помислите,че си втълпявам нещо от темите-не,почнах да ги чета отново след като се започнаха странните шит-ове. Close

# 366
  • София
И това всяка вечер. Може би се дължи на страха ми от тъмното или от годините, знам ли   33uu
Изобщо не е за тази тема момичето, не го тревожи излишно.
След паническа атака се чувстваш като парцал дни наред, а не като прероден.  Tired

Аз също имам страх от тъмното, а вече съм на 37 години. Няма да се оправя, това е сигурно.  Mr. Green

# 367
Не зависи от възрастта дали ще те е страх от тъмното,но на колкото и години да си-ВЪЗМОЖНО е да се превъзмогне!
Аз като мъничка също изпитвах ужас от светло.Превъзмогнах го.Винаги съм имала сериозна клаустрофобия,в момента се опитвам и нея да превъзмогна,макар и да е много по-трудно.Обикновените страхове и сериозните фобии винаги могат да се превъзмогнат,само да имаш желание.Аз помагах на брат ми да си преодолее страха от непознатото и тъмното,като стояхме двамата около половин час на напълно неосветено и си говорехме.Беше плюс това,че аз се чувствах невероятно спокойна и това,и на него вдъхваше спокойствие.Вече няма и помен от никтофобията му.И Вие ще успеете!  bouquet

# 368
Бях си купила нови обеци, и преди седмица  понечих да ги махна от картончето, на което са закачени и да си ги сложа. Едната направо излетя от ръката ми, явно я бях хванала накриво. Не успях да я намеря, помислих, че се е навряла зад спалнята. Каква беше почудата ми, когато отваряйки дамската си чанта - вътрешен джоб с цип, където са тайните ми пари, и който не е отварян поне месец/ я намирам там  Shocked Отделно от това дамската ми чанта изобщо не стои в спалнята  bowuu

# 369
Kолко досадна се чувствам,че тряскам и трети пост...Ха,на мен много странни неща ми се случват,тъй че мога да споделям до безкрай  Simple Smile .Моята пра-баба дойде при мен,защото леля ми(т.е.-дъщеря ѝ) не може да я гледа тази седмица,защото имала много работа.Та,говорим си ние,аз съм пуснала телевизията,върви там нещо,ние си говорим и тя ми говори за някакви наши роднини,съседи и прочие,които се изклали,удушили и т.н....Последната история,която ми разказа беше за някакви техни съседи,едно семейство-Дете,съпруг и съпруга.Съпруга на жената много я биел,съпругата починала млада,а била много красива и добра женичка.Съпругът бил много едър,все намръщен,рус мъж.Дъщерята твърдяла,че бащата(съпруга) убил майката(съпругата),докато жената била заспала,мъжът я хванал,съборил я и ѝ ударил главата в земята,скоро и той се споминал...*Баба ми прави една пауза,аз си мисля,че е забравила какво следва* По едно време решавам да си извъртя погледа към нея.Заспала седнала и съответно последва едно „Топуррр!“ и баба ми пада по лице и си удря главата в земята.Това се случва за секунди,а аз виждам последния момент,докато тя вече пада.Е,вдигнах я,позасмя се,сложих ѝ компрес,всичко добре.След няколко минути сестра ми се обажда и иска да чуе баба,слагам я на високоговорител,поговориха си и по едно време чувам,че сестра ми казва „Ти знаеш ли,че преди малко аз задрямах?Сънувах един такъв гаден рус мъж,беше много ядосан и имаше една олигофренска и извратена усмивка“...И двете с баба ми сме  #Crazy  Shocked ...Аз съм чувала,че като си разказвал лоши неща си предизвиквал съдбата и на теб също се случвали,ама това не обяснява как сестра ми е видяла този мъж.  smile3556

# 370
И това всяка вечер. Може би се дължи на страха ми от тъмното или от годините, знам ли   33uu
Изобщо не е за тази тема момичето, не го тревожи излишно.
След паническа атака се чувстваш като парцал дни наред, а не като прероден.  Tired

Аз също имам страх от тъмното, а вече съм на 37 години. Няма да се оправя, това е сигурно.  Mr. Green

И на мен ми стана доста неприятна диагнозата, на близо 26 съм (февруари ги навършвам) и мен ме е страх от тъмното. Като малка не, но сега ме е страх... което е гадно, мъжа ми има такава работа, че понякога е 24 часа на пост и тогава като съм самичка вкъщи се чувствам ужасно, не мога да заспя до 2-3-4 часа и сутрин се будя в 7, чакаща го с нетърпение... доста е гадно...

# 371
  • Кьолн
Здравейте момичета от любимата ми тема! Дълго мислих дали да пиша, тук и наистина се притеснявам дали да няма да ви отегча с това което ще напиша..

Имам син на 4 годинки. В началото на 2013 г се преместихме да живеем тук.Залисана от грижи и стреса от промяната не обърнах внимание на приказките на моя син. Все вървеше след мен и ми говореше- баба Ленчи каза това, баба Ленчи снощи дойде при мен и ми каза да ти кажа това...
А ние дори позната баба нямаме с това име. Свекърва ми почина много преди той да се роди.Майка ми се казва с друго име.Това се повтаряше много месеци. Докато една вечер преди седмица като го обличах да си ляга ми каза-Мамо, толкова се радвам че избрах теб за мама. Предишната ми майка също беше добра като теб,но се разболя и умря.Аз много плаках... Аз го попитах ами какво стана с теб после като умря майка ти? Знаех че си измисля,но ми беше любопитно.Не живях много ,блъсна ме кола и аз също умрях...беше отговора му.Трябва да отбележа че за тези не ща пред децата си не говорим. Той не гледа детски филмчета,само том и джери.Не се заслушва в приказки, предпочита да си играе...

# 372
Айде аз да се включа отново.
Вчера към обяд си легнах и четох книга и по някое време съм заспала. Без сънища, без нищо. Обаче съм си оставила вратата на стаята отворена, за да ми влиза топличко и чувам, че баща ми ме вика от долния етаж. При което отварям очи, вече събудена и чувам над главата ми, разбирайте зад леглото ми, как се едно някой излиза от стаята. Все едно беше облечен с анцуг и докато излизаше анцуга му шумолеше. Завъртях се рязко, естествено нямаше никой. Слязох долу и попитах баща ми дали се е качвал, а той каза, че само ме е повикал.

# 373
Преди малко като се прибирах, пред нас видях една голяма бяла котка. Беше сладка, към нея се приближи друга голяма но черна котка, очите й  светеха, но това е нормално. Та черната котка се приближи близо до бялата и почна да й мяука  и бялата просто замръзна..ни звук, ни мърдане..нищо. Просто замръзна, беше ми интересно и почнах да пляскам с ръце на бялата котка, но нищо, все още си стоеше, а черната вървеше напред назад и хвърлих малко камъче към бялата котка за да избяга но ...пак нищо. Накрая черната се върна и мяука пак над главата на бялата и чак тогава тя все едно се събуди от хипнозата..беше много странно. Стоеше неподвижно 3-4 минути и не обръщаше внимание на моите движения и усилия тя да помръдне, а другите котки обикновено бягат..

# 374
Котките имат този защитен механизъм да "изключват" - при страх от дразнител на много близко разстояние.
Временната им парализа е вид бягство.

Общи условия

Активация на акаунт